Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

1208
ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ Μιλάμε για την κορυφαία απάτη των κομμάτων. Όλων των κομμάτων. Όποιος θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα θα βάλει στο στόμα του την κασέτα. Να γίνουν εκλογές. Να φύγει η αποτυχημένη κυβέρνηση. Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ
Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Μιλάμε για την κορυφαία απάτη των κομμάτων. Όλων των κομμάτων. Όποιος θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα θα βάλει στο στόμα του την κασέτα. Να γίνουν εκλογές. Να φύγει η αποτυχημένη κυβέρνηση. Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

ΚΟΜΜΑΤΑ Μιλάμε για την κορυφαία απάτη των κομμάτων. Όλων των κομμάτων. Όποιος θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα θα βάλει στο στόμα του την κασέτα. Να γίνουν εκλογές. Να φύγει η αποτυχημένη κυβέρνηση. Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ

Μην πάμε μακρυά. Τον Ιανουάριο του 2015 έγιναν εκλογές. Να, όμως, που τα πράγματα στην Ελλάδα πήγαν χειρότερα. Ξαναγίνονται εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2015. Γιατί; Για να γίνουν τα πράγματα ακόμα χειρότερα!

Φωνάζει ο Μητσοτάκης. Η κυβέρνηση είναι ανίκανη. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απάτη απ’ αυτή. Ουδείς λαός, ποτέ στην Ιστορία, ψήφισε κυβέρνηση επειδή είναι… ικανή. Απεναντίας. Χιλιάδες έγιναν πρωθυπουργοί για πρώτη φορά, αδοκίμαστοι, άπειροι, στραβάδια σκέτα. Δεν ψηφίζει… ικανότητα ο λαός, λοιπόν.

Για τρία πράγματα ενδιαφέρεται ο βάτραχος. Μόνον τρία. Τι θα φάει. Πότε θα πηδήσει. Και να φοβάται τη ζωή του. Τίποτα άλλο. Για τίποτα άλλο δεν βλέπει μπροστά του, δεν σκέπτεται, δεν αισθάνεται. Κανένα ενδιαφέρον ζωής, εκτός απ’ αυτά τα τρία.

Ο λαός είναι πιο… βάτραχος στις εκλογές. Μόνο ένα πράγμα κρίνει την ψήφο του. Η τσέπη του. Και στις εκλογές δεν αξιολογεί τον υποψήφιο πρωθυπουργό, αλλά αυτόν που είχε εκλέξει. Του κάνει, τον ξαναψηφίζει η πλειοψηφία. Δεν του κάνει, ψηφίζει τον επόμενο. Άρα;

Άρα, είναι απάτη να λες να φύγει η κυβέρνηση, να έρθω εγώ που είμαι… ικανός. Ικανότερος. Όταν, μάλιστα, κάποια φεγγάρια ο λαός τα περνάει καλά και με εντελώς ανίκανο πρωθυπουργό.

Οι εκλογές δεν είναι λύση. Ποτέ! Να, όμως, που ξαναπαίζει η απάτη της αιωνιότητας. «Να γίνουν εκλογές!». Μη ξεχνιόμαστε. Το 2012 έγιναν δύο φορές εκλογές. Πήγαμε καλύτερα; Όχι, βέβαια.

Και για να δούμε ένα παράδειγμα:
“ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΓΗΣ”

ΤΟ 2011 Εντατικά προετοιμάζεται στο παρασκήνιο από τους συναρμόδιους υπουργούς Επικρατείας και Οικονομικών το μεγάλο πρόγραμμα ιδιωτικοποίησης κρατικής γης, που έχει προσελκύσει, σύμφωνα με πληροφορίες το ενδιαφέρον μεγάλων τραπεζών, μεταξύ των οποίων η Goldman Sachs και η Deutsche Bank. Το πρόγραμμα αυτό κρύβει μεγάλα μυστικά.

Στο έκτακτο υπουργικό Συμβούλιο που είχε γίνει, όπως είναι γνωστό, ο υπουργός Επικρατείας, Χάρης Παμπούκης, εισηγήθηκε στην κυβέρνηση μια λύση που (υποτίθεται ότι) τετραγωνίζει τον κύκλο, σε ό,τι αφορά την αξιοποίηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου:

Η κυβέρνηση είχε να αντιμετωπίσει μια διπλή, αντιφατική δέσμευση, αφενός έναντι των επίσημων πιστωτών της χώρας και, αφετέρου, έναντι των πολιτών: οι πιστωτές, με επικεφαλής την Άνγκελα Μέρκελ ζητούν ένα σαρωτικό πρόγραμμα εκποίησης δημόσιας περιουσίας, ενώ ο πρωθυπουργός έχει δεσμευθεί ότι δεν θα πουληθεί δημόσια γη.
Για να ξεπερασθεί η αντίφαση, ο έμπειρος και έγκριτος νομικός κ. Χ. Παμπούκης «ξεσκόνισε» και… «γυάλισε» μια παλιά ιδέα, που συζητείται τουλάχιστον από το 1980: ο θεσμός της επιφάνειας ξεχωρίζει την ιδιοκτησία της γης από τα εμπράγματα δικαιώματα που θα έχει ο επενδυτής που θα την αξιοποιήσει. Έτσι, το Δημόσιο παραμένει ιδιοκτήτης της γης και ο επενδυτής μπορεί να εκμεταλλεύεται π.χ. ένα ξενοδοχείο που θα οικοδομήσει στη δημόσια γη. Το μεγάλο όφελος για το κράτος, σύμφωνα με αυτή την πρόταση, είναι ότι το οικονομικό αντάλλαγμα για αυτές τις συμφωνίες θα υπολογίζεται εκ των προτέρων και θα προκαταβάλλεται.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΣΟ ΤΕΧΝΙΚΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ???????

Σύμφωνα με τον ισχύοντα Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (άρθρο 23) από το ακαθάριστο εισόδημα από ακίνητα εκπίπτουν (…) «στις περιπτώσεις υπεκμίσθωσης, πολυετούς μίσθωσης μεταγραπτέας και δικαιώματος επιφάνειας ή εμφύτευσης, το μίσθωμα ή δικαίωμα που καταβάλλεται». Αυτό, όπως επισημαίνουν φοροτεχνικοί, ισχύει ήδη για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και είναι αυτονόητο ότι θα ισχύσει και στην περίπτωση που καθιερωθεί ο θεσμός της επιφάνειας για την αξιοποίηση της δημόσιας γης.

Ουσιαστικά, δηλαδή, οι επενδυτές θα πληρώσουν στην αρχή μεγάλα μισθώματα/δικαιώματα στο Δημόσιο, αλλά αυτά τα ποσά θα αφαιρεθούν τα επόμενα χρόνια από τα ακαθάριστα εισοδήματά τους από ακίνητα και θα αποσβεσθούν πλήρως. Δηλαδή, το Δημόσιο προσφέρει μια δυνατότητα επένδυσης κεφαλαίων που ενσωματώνει και μια φορολογική εγγύηση, ότι ο επενδυτής θα πάρει πίσω το κεφάλαιό του.

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΕΣ…. ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ……..
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ….. ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΣΚΟΠΙΜΩΣ……..

Αυτές οι μορφές συμβάσεων, με τα τεράστια φορολογικά πλεονεκτήματα που θα έχουν, παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον για τις μεγάλες τράπεζες, καθώς εκτός όλων των άλλων με το θεσμό της επιφάνειας δημιουργείται ένα νέο εμπράγματο δικαίωμα, το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί για τη λήψη δανείων. Επιπλέον, οι χρηματοροές που θα δημιουργούνται από την αξιοποίηση των ακινήτων μπορούν να γίνουν η βάση για να δημιουργηθούν νέα σύνθετα χρηματοοικονομικά προϊόντα από τις τράπεζες, τα οποία θα μπορούν να διατεθούν σε επενδυτές.

ΠΟΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΥΤΑ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ??????
…………………………Κ..Α..Θ..Ο..Λ..Ο..Υ……………
ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΑΥΞΗΘΗΚΕ………..

ΠΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010????
ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ…….

Συνεπώς η συγκεκριμένη διαδικασία των εκλογών έτσι όπως ισχύει σήμερα είναι απλά μια διαδικασία εμφάνισης των πολιτών στις κάλπες ώστε με την διαγραφή τους από τους εκλογικούς καταλόγους δηλώνουν πως διά του <<παρόν>> τους συμφωνούν με το όποιο αποτέλεσμα βγεί και αναγνωρίζουν όποιον δοτό διαχειριστή (υποθετικά ) εχει επιλεγεί να διαχειρίζεται αντί του προσώπου τους , την χώρα και τον δημόσιο πλούτο τους……….
(δηλαδή εν ολίγης να κάνει ότι του καπνίσει και όποια εντολή πάρει απ’ο τα ξένα κέντρα εξουσίας ,που λίγο πολύ όλοι ξέρουμε ποιά είναι…..<κεντρικός τραπεζίτης>+<ίδρυμα Ροκφέλερ>…..με όλο το κακό συναπάντημα μαζί τους…….
ο ένας οίκος κανονίζει την οικονομία και ο άλλος την υγεία και την πορεία της ζωής μέσω φαρμάκων σε κάθε μορφή…..ανθρώπων+ζώων+φυτών….

Η πραγματική όμως δημοκρατία δεν είναι αυτό που γίνεται με τα απατεωνίστηκα κόμματα αλλά ένα σύστημα διαχείρισης των κυρίαρχων ενεργών ιθαγενών πολιτών που διαχειρίζονται μέσα από τα προτεινόμενα μέλη τους , ως θεσμικά όργανα, και τα δίνουν εντολή να διαχειριστούν τα πάντα σύμφωνα με το κοινό συμφέρον όλων των μελών της πολιτείας ,(δηλαδή όλων των πολιτών), χωρίς ασυλίες και πράσινα άλογα γιατί αν προκύψει κακό γιά οποιονδήποτε κυρίαρχο πολίτη είναι κακό για όλη την πολιτεία και απλώνει και σε άλλους…..

ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ,
(ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ),
ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ??????

ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΝΤΟΥ…..

ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΝ??????

ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ?????

Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ !!!!!!!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ : ΝΤΟΜΠΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

https://www.e-synews.gr/wp/ta-nea-mas/

https://www.e-synews.gr/wp/category/artemis-sorras/

http://www.artemis-sorras.gr/

https://www.eurovouli.gr/

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ