ΑΝΤΙΦΑ: Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ.!!!!!

14429099_320379491649901_267357581_nΟ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΩΣ «ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ», ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ.

 

Ο ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΩΣ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ» ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ «ΚΕΝΤΡΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ» ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΝΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ «ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ» ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΣΜΟ , ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΣΤΟΩΝ, ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΛΕΣΧΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ « ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ » ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ( ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ) ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ; Η ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΒΙΑΣ Ή ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΩ ΑΝ Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΒΙΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ , ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ» ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΓΙΝΟΝΤΑΣ  ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΣΟΡΟΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΣΤΟ INTERNET, ΟΠΩΣ ΤΟ INDYMEDIA ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ή ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» ΤΟΥ.

Ο ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΌΡΟΣ ANTIFA ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ , Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.
ΑΥΤΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ. ΤΟ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ» ΚΑΙ ΤΟ «ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ» ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ «ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ» ΚΑΙ Ο «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ» ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Η ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΝ ΕΣΤΩ ΦΟΡΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.
ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ.

 

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ…… ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ.

https://www.e-synews.gr/wp/ta-nea-mas/

https://www.e-synews.gr/wp/category/artemis-sorras/

http://www.artemis-sorras.gr/

https://www.eurovouli.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΤΑΙ
ΠΡΟΣ ΤΟ SITE ΄΄ΕLLIΝΙΚΑ ΗΟΑXΕS΄΄
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΔΙΚΗΣ 16-5-2019 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΔΙΚΗ ΑΥΡΙΟ Γ...
Ν.Δένδιας: «Η Ελλάδα είναι έτοιμη για μια "έντιμη" συνεννόηση με την Τουρκία»!
Φυλακές Χαλκίδας ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΩΝ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ
Κοντοζαμάνης: Θα «αδειάζαμε» τους λοιμωξιολόγους αν δημοσιεύαμε τα πρακτικά της επιτροπής ΑΘΗΝΑ ΛΙΝΟ...
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (εν.)
ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ...
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ 2-5-2019
Νέα Δουλοκρατία Προεκλογική Διακήρυξη
200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗ...