Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Ξέσπασμα ξαφνικίτιδας τουριστών στην Ελλάδα!Τι συμβαίνει?
Ξέσπασμα ξαφνικίτιδας τουριστών στην Ελλάδα!Τι συμβαίνει?

Ξέσπασμα ξαφνικίτιδας τουριστών στην Ελλάδα!Τι συμβαίνει?

Όλα ξεκίνησαν στις 5 Ιουνίου όταν ο Βρετανός παρουσιαστής του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, εξαφανίστηκε στη Σύμη. Ο 67χρονος που είχε πάει για πεζοπορία βρέθηκε μετά από τέσσερις μέρες ερευνών, νεκρός.

Το δεύτερο περιστατικό αφορά έναν 74χρονο Ολλανδό. Ο 74χρονος εξαφανίστηκε ενώ έκανε πεζοπορία στις περιοχές Λημνιώνας και Κλήμα, νοτιοδυτικά του νησιού της Σάμου. Μετά από πέντε μέρες ερευνών από ξηρά, θάλασσα και αέρα, ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός.

Την Τρίτη 11 Ιουνίου, ένας 59χρονος Αμερικανός τουρίστας εξαφανίστηκε στην Αμοργό. Οι έρευνες που συνεχίζονται ακόμη και σήμερα, επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα σημεία, με βάση και το σήμα που εξέπεμψαν για τελευταία φορά τα δύο κινητά τηλέφωνα που είχε μαζί του, πηγαίνοντας για πεζοπορία.

Την ίδια μέρα, ένας 55χρονος Αμερικανός τουρίστας εξαφανίστηκε στο Μαθράκι Κέρκυρας. Ο άνδρας ήταν στο νησί για διακοπές.

Στις 13 Ιουνίου, ένας 80χρονος άνδρας πήγε για πεζοπορία στο Λασίθι μέχρι τον αρχαιολογικό χώρο στη Λατώ. Η ώρα περνούσε και ο τουρίστας δεν είχε επιστρέψει, με τη σύζυγό του να καλεί την αστυνομία. Δυστυχώς, ο 80χρονος εντοπίστηκε νεκρός κοντά στον δρόμο που οδηγούσε στον αρχαιολογικό χώρο, το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Στη Σίκινο, αγνοούνται από τις 14 Ιουνίου δύο Γαλλίδες τουρίστριες, ηλικίας 64 και 73 ετών. Οι έρευνες επικεντρώνονται σε μονοπάτια του νησιού, και σε αυτές συμμετέχουν πυροσβέστες, εθελοντές, αστυνομικό κλιμάκιο από την Ίο, καθώς και ο δήμαρχος του νησιού, Βασίλης Μαράκης, και δημοτικοί σύμβουλοι. Η τελευταία επικοινωνία της μίας Γαλλίδας ήταν με τον ξενοδόχο της. Η γυναίκα μέσω εφαρμογής στο κινητό είχε αναφέρει πως είχε τραυματιστεί.

Για όσους αναρωτιούνται, όχι δε συνέβαιναν με τέτοια συχνότητα ξαφνικοί θάνατοι τουριστών και δεν ευθύνονται σε αυτό οι πρωτόγνωρες υψηλές θερμοκρασίες. Γιατί ούτε πρωτόγνωρες είναι, ούτε υψηλότερες απο κάθε άλλη καλοκαιρινή περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ>>Πότε ο πολίτης θα αντιληφθεί ότι πρέπει να βάλει φρένο ο ίδιος;

>>Hellenic Hoaxes: Αν έχεις συνηθίσει να «γλύφεις» τους χρηματοδότες σου προσπαθείς να διαψεύσεις ακόμα και αυτό που όλοι βλέπουν..

>>Λαμία:Απόπειρα αρπαγής δύο παιδιών από κουκουλοφόρους…

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ