Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Βρετανικός Telegraph: «Η Αλεξανδρούπολη θα είναι ένας από τους 5 άξονες εισβολής των ΗΠΑ στην Ρωσία»
Βρετανικός Telegraph: «Η Αλεξανδρούπολη θα είναι ένας από τους 5 άξονες εισβολής των ΗΠΑ στην Ρωσία»

Βρετανικός Telegraph: «Η Αλεξανδρούπολη θα είναι ένας από τους 5 άξονες εισβολής των ΗΠΑ στην Ρωσία»

Ο βρετανικός Telegraph αναφέρει ότι το ΝΑΤΟ έχει δημιουργήσει πολλαπλούς «χερσαίους άξονες» στην Ευρώπη για μία εισβολή στην Ρωσία και ένας από αυτούς ξεκινάει από την Αλεξανδρούπολη!
Η Αλεξανδρούπολη θα είναι ο βασικός λιμένας αλλά ο Telegraph δίνει και ένα νέο διάδρομο Πειραιά-Θεσσαλονίκη-Βουλγαρία, προφανώς γιατί οι λιμενικές εγκαταστάσεις της Αλεξανδρούπολης δεν επαρκούν.

Πρόκειται για διαδρόμους από τους οποίους θα μεταφερθούν τα αμερικανικά στρατεύματα και θα προμηθευτούν οι δυτικές δυνάμεις απαραίτητα εφόδια «για να σταματήσουν μία μεγάλη ρωσική επίθεση» αλλά στην πραγματικότητα ο πραγματικός στόχος είναι πλέον η εισβολή στην ίδια την Ρωσία με ότι αυτό συνεπάγεται.

Αμερικανοί στρατιώτες θα αποβιβάζονται σε πέντε προεπιλεγμένα ευρωπαϊκά λιμάνια και θα μεταφέρονται κατά μήκος προσχεδιασμένων υλικοτεχνικών διαδρομών για να αντιμετωπίσουν μια πιθανή επίθεση από τη Μόσχα, είπαν αξιωματούχοι στην «The Telegraph».

Οι «υλικοτεχνικές» διαδρομές έχουν γίνει βασική προτεραιότητα από τότε που οι ηγέτες του ΝΑΤΟ συμφώνησαν να προετοιμάσουν μία δύναμη αποτελούμενη από 300.000 στρατιώτες που θα παραμείνουν σε κατάσταση υψηλής ετοιμότητας για να υπερασπιστούν τη Συμμαχία.

Τα υπάρχοντα σχέδια προβλέπουν ότι τα αμερικανικά στρατεύματα αποβιβάζονται κυρίως σε ολλανδικά λιμάνια πριν επιβιβαστούν σε τρένα που τους μεταφέρουν μέσω της Γερμανίας και της Πολωνίας.

Τα αμερικανικά στρατεύματα θα αποβιβάζονταν πρωτίστως στο λιμάνι του Ρότερνταμ πριν μεταφερθούν προς τα ανατολικά.

Εάν όμως οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ που εισέρχονται από την Ολλανδία χτυπηθούν από ρωσικούς βομβαρδισμούς ή καταστραφούν λιμάνια της Βόρειας Ευρώπης, η συμμαχία πρόκειται να στρέψει το επίκεντρό της στα λιμάνια της Ιταλίας, της Ελλάδας και της Τουρκίας!

Από τα ιταλικά λιμάνια, τα αμερικανικά στρατεύματα θα μπορούσαν να μεταφερθούν μέσω ξηράς μέσω της Σλοβενίας και της Κροατίας στην Ουγγαρία, η οποία μοιράζεται τα σύνορα της με την Ουκρανία.

Παρόμοια σχέδια υπάρχουν για μεταφορά δυνάμεων από τουρκικά και ελληνικά λιμάνια μέσω Βουλγαρίας και Ρουμανίας για να φτάσουν στην ανατολική πλευρά της Συμμαχίας.

Επίσης, εκπονούνται σχέδια για τη μεταφορά στρατευμάτων μέσω λιμανιών στα Βαλκάνια, καθώς και μέσω Νορβηγίας, Σουηδίας και Φινλανδίας.

Όπως όλα δείχνουν η Ανθρωπότητα θα αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά προβλήματα τους επόμενους μήνες και ίσως τα προβλήματα αυτά να παρουσιαστούν πριν τις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου όπου πολλοί θα έλπιζαν σε μία αλλαγή στην κορυφή της αμερικανικής εξουσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ>>Βρετανία: Κατά 24% αυξήθηκε η εμφάνιση καρκίνου στους κάτω των 50 ετών λόγω junk food και έλλειψης άσκησης

>>Συνέντευξη του Προέδρου της “Ελλήνων Συνέλευσις” Αρτέμη Σώρρα-στην | ERT NEWS | 04/06/2024

>>Ποιος έδωσε την δικαιοδοσία στην Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν να μας σύρει σε πόλεμο;

>>Έρευνα δείχνει ότι η θεραπεία με Όζον αντιστρέφει τους θρόμβους αίματος και αφαιρεί την τοξική ακίδα που προκαλούν τα εμβόλια!

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ