Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Δεν θα πρέπει κάθε χώρα της Ε.Ε. να παίρνει αποφάσεις ακούγοντας τον απόηχο σκοτεινών συμφερόντων

Στις μέρες μας κλονίζεται η ασφάλεια της Ευρώπης γεωπολιτικά. Δεν θα πρέπει κάθε χώρα της Ευρώπης να παίρνει δικές της αποφάσεις ακούγοντας τον απόηχο σκοτεινών συμφερόντων και να σέρνεται χωρίς την θέληση των πολιτών της σε επικίνδυνες διαδρομές. Είναι λυπηρό η γηραιά Ήπειρος, με πραγματικά μυαλά να μην μπορεί να σταματήσει κάθε διαπληκτισμό και κάθε πολιτική κλιμάκωση. Η Ευρώπη, ενώ θα έπρεπε να είναι το δείγμα στον πλανήτη σήμερα πραγματικά φαίνεται ότι δεν έχει οντότητα. Η Ελλήνων Συνέλευσις από τα έδρανα της Ευρωβουλής μπορεί να δώσει οντότητα στην Ευρώπη επαναφέροντας τον ηγετικό της ρόλο παγκόσμια. Η Ελλήνων Συνέλευσις πρέπει να βρίσκεται στο Ευρωκοινοβούλιο.

Μονόδρομος η Ελλήνων Συνέλευσις στις Ευρωεκλογές για την επαναφορά της αλήθειας του δικαίου, της ισότητας, της ισονομίας, της ισοκρατίας και όλων των αξιών, αρχών και νόμων της ίδιας της φυσιολογίας του ανθρώπου. Ψηφίζεις Ελλήνων Συνέλευσις για την αναβίωση του τεράστιου μοναδικού Ελλάνιου πολιτισμού μας και την κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων της Ελληνικότητας.

✅ Στις 9 Ιουνίου Ψηφίζουμε Όλοι ”Ελλήνων Συνέλευσις”

🔹 Για τον ΕΛΕΓΧΟ όλων των συμβάσεων και των συνθηκών διαχρονικά και αποκατάσταση κάθε οικονομικής βλάβης.

🔹 Για την Διεκδίκηση του κληρονομικού και οικονομικού μας πλούτου.

🔹Για την Ασφάλεια.

🔹 Για την Ανάδειξη, Αναγνώριση και Προάσπιση όλων των Πνευματικών Πολιτισμικών και Κληρονομικών δικαιωμάτων της Ελληνικότητας. Ψηφίζουμε ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ και όλα μπαίνουν στην ορθή, αληθινή τους θέση.

✅ Η Στιγμή της Μεταρρύθμισης είναι Τώρα!

🌐 www.eurovouli.gr

🌐 www.artemis-sorras.gr

🌐 www.e-sy.gr

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ