Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
Η Ψήφος Σου Μετράει… Μην Την Πετάξεις!
Η Ψήφος Σου Μετράει… Μην Την Πετάξεις!

Η Ψήφος Σου Μετράει… Μην Την Πετάξεις!

Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των ευρωβουλευτών που θα στελεχώσουν την Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι προ των πυλών. Κάθε πολίτης της ΕΕ έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει σε αυτή τη διαδικασία, επιλέγοντας τους εκπροσώπους του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στην Ελλάδα η ευρωεκλογές θα διεξαχθούν στις 9 Ιουνίου και είναι μια ευκαιρία για όλους  εμάς τους πολίτες να εκφράσουμε  την άποψή μας και  να επιλέξουμε  τους  21 Έλληνες ευρωβουλευτές που  θα υπερασπιστούν τα συμφέροντά μας σε επίπεδο ΕΕ.

Σήμερα όλοι οι θεσμοί μας έχουν αφήσει να εννοηθεί πως έχουμε  σχέση υποταγής με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Διαδίδουν πως η Ευρώπη αποφασίζει και η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να ακολουθεί τις προσταγές της . Δεν στέκονται στο ύψος που μας αρμόζει και επιδεικτικά αγνοούν   την εντολή που τους δώσαμε με την ψήφο μας , που δεν είναι άλλη από τα να υπερασπιστούν τα συμφέροντα μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η Αλήθεια όμως είναι πως στην Ευρώπη   είμαστε συνιδιοκτήτες με ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες … Δεν είμαστε  ούτε υπάλληλοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ούτε ο φτωχός γείτονας.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια εταιρική σχέση μεταξύ των  27 ευρωπαϊκών χωρών, που αποτελούν τα μέλη της. Δηλαδή  το συμβόλαιο μας είναι καθαρά εμπορικό. Δώσαμε και δίνουμε την  διαχείριση  ενός μεγάλου μέρους των εθνικών κεφαλαίων και της περιουσίας μας για να έχουμε τις ανάλογες απολαβές.

Μέχρι τώρα οι ευρωβουλευτές της Ελλάδος, παρά την ισχύ της θέσης την οποία κατέχουν, δεν πρότειναν και δεν υποστήριξαν κάποιο ψήφισμα, για τα δίκαια της Χώρας η οποία τους έστειλε στο ευρωκοινοβούλιο. Όλοι οι Έλληνες ευρωβουλευτές   απεμπόλησαν τα συμφέροντα της Ελλάδος ταυτιζόμενοι και υποστηρίζοντας τις θέσεις των διαφόρων πολιτικών ομάδων των κρατών της Ευρώπης, που ήταν και είναι καταστροφικές για την χώρα μας.

Από το 1981 που η Ελλάδα αποτελεί επίσημα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης είμαστε αντιμέτωποι με:

– 1 – την   οικονομική   καταστροφή   χιλιάδων    εργαζόμενων   και   επιχειρήσεων  ιδίως από την ‘’μνημονική εποχή’’ και εις σήμερα.

– 2 – την   γενικευμένη   και   συνεχή   φτωχοποίηση   της   Χώρας   μας

– 3 – την κατάρρευση της ελληνικής βιομηχανίας

–4 – την καταστροφή του αγροτικού κλάδου

– 5 – την   συνεχή   μετανάστευση   των   νέων   ανθρώπων

– 6 – την   αποδόμηση   όλων   των   θεμελιωδών   πυλώνων   της   κοινωνικής   ζωής   όπως η   ασφάλεια,  η υγεία,   η παιδεία, οι μισθοί – συντάξεις  κλπ.

– 7 – την   αλλαγή   του   πληθυσμού   της   χώρας   μας   με   την   συνεχή   εισροή   εκατομμυρίων   μεταναστών,   με   τις   ευλογίες   και   την   παρότρυνση   της   Ευρωπαϊκής   Ένωσης

– 8 –  την   παροχή   ιθαγένειας   σε   χιλιάδες   παράνομους   μετανάστες

– 9 –  το   ξεπούλημα   των   πλουτοπαραγωγικών   πηγών   της   Χώρας   μας   σε   ιδιωτικές   εταιρείες   με ανυπολόγιστο κόστος

– 10 –  την εκποίηση βασικών δημόσιων υποδομών , εθνικών οδών, λιμανιών, αεροδρόμιων, σιδηροδρόμων που εκτός των άλλων θέτουν σε  άμεσο κίνδυνο την εθνική ασφάλεια.

– 11–  την άνευ όρων παραχώρηση των πολιτιστικών μας και κληρονομικών μας δικαιωμάτων με κορυφαία πράξη την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια.

– 12– τις άνευ προηγουμένου εκπτώσεις στην εξωτερική πολιτική της Ελλάδας χάριν της  ευρωπαϊκής ειρήνης και ευημερίας.

– 13 – την έμμεση εμπλοκή μας στη Ρωσο – Ουκρανική Σύρραξη, που εκτός από την οικονομική ζημιά και την  παραχώρηση αναγκαίου στρατιωτικού εξοπλισμού  δεν έχουμε βιώσει ακόμα τις πραγματικές της διαστάσεις.

– 14 –   την επισιτιστική κρίση που μαστίζει όλη την γηραιά ήπειρο

– 15 –  την εκτόξευση του ενεργειακού  κόστους σε δυσθεώρητα ύψη

Τελικά δεν έμεινε τίποτα στην Ελλάδα και παρόλα αυτά κανένας Έλληνας Ευρωβουλευτής δεν ανέδειξε όλα αυτά τα ζωτικής σημασίας θέματα στην Ευρώπη. Κανένας δεν έθεσε όλα αυτά τα ζητήματα που πλήττουν όχι μόνο τους Έλληνες αλλά και όλους τους Ευρωπαίους πολίτες.

Σε αυτές τις Ευρωεκλογές λοιπόν ας μην αφήσουμε άλλη ευκαιρία να χαθεί. Είναι η στιγμή να  στείλουμε στην Ευρωβουλή την  αληθινή Ελληνική φωνή, τους Υποψήφιους Ευρωβουλευτές του Πολιτικού Φορέα του Έθνους των Ελλήνων, «Ελλήνων Συνέλευσις» που είναι οι ίδιοι οι πολίτες και είναι εδώ για τους ίδιους τους πολίτες , για όλους εμάς.

Στις 9 Ιουνίου δίνουμε την εντολή στους υποψηφίους ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις ώστε να :

  1. Ερευνήσουν και ελέγξουν όλες τις διεθνείς συνθήκες και το ιδρυτικό συμβόλαιο της σύστασης της ΕΕ
  2. Αναδείξουν τον αποδεδειγμένο πλούτο της Ελλάδας αλλά και των υπολοίπων χωρών
  3. Υπερασπιστούν  τα κληρονομικά μας δικαιώματα και την πολιτισμική μας κληρονομιά.
  4. Προασπιστούν τα εθνικά μας σύνορα, την Εθνική μας Κυριαρχία και όλα τα συμφέροντα του Έλληνα.
  5. Εδραιώσουν ξανά την κραταιότητα της χώρας μας στην Ευρώπη ώστε να ξαναβρεί την θέση που της αξίζει και να αντιμετωπίζεται ως ίσος ανάμεσα σε ίσους .
  6. για να ξαναβρεί ο άνθρωπος την οντολογική του θέση  και να δομήσουμε με λογική την Ευρώπη, με τις αξίες ,

Υπάρχουν πολλές τέτοιες φωνές  στην Ευρώπη που ψάχνουν την μεγάλη ευκαιρία για να ακουστούν, να  αναδείξουν την Αλήθεια και το Δίκαιο όλων των ανθρώπων. Οι υπ. Ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις και ο πρόεδρος της Αρτέμης Σώρρας είναι εδώ και μπορούν να ενώσουν όλες αυτές τις φωνές που έχουν αγανακτήσει με όλο αυτό το άδικο και απαιτούν την εγκαθίδρυση της πραγματικής Δημοκρατίας στην Ευρώπη με τις άξιες της ελευθερίας , της δικαιοσύνης και της ισότητας.

Στις 9 Ιουνίου είναι η στιγμή  όπου αναλαμβάνουμε την ευθύνη της πολιτικής μας  ζωής. Είναι η στιγμή της εμφάνισης μας ως πολίτες που δεν αδιαφορούμε πλέον για το αύριο. Δηλώνουμε  παρών. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της ψήφους μας, για το κληροδότημα των επόμενων γενεών.

Η Ευρώπη ήταν, είναι και θα είναι δικό μας  δημιούργημα γι αυτό οι Έλληνες πρέπει  δώσουν το δείγμα ώστε να γίνει η Ευρώπη το πρόθεμα που επηρεάζει ολόκληρο τον πλανήτη για την απελευθέρωση του ανθρώπου για να βιώσουμε την αλήθεια του δικαίου μας.

Στις 9 Ιουνίου κάνουμε  την ψήφο μας  να μετράει. Ψηφίζουμε τον δικό μας Πολιτικό Φορέα. Ψηφίζουμε  Ελλήνων Συνέλευσις.

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ