Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Π.Τσακλόγλου:«Πιθανό να υπάρξει αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης»!
Π.Τσακλόγλου:«Πιθανό να υπάρξει αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης»!

Π.Τσακλόγλου:«Πιθανό να υπάρξει αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης»!

Ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Πάνος Τσακλόγλου, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, αποκάλυψε πως το 2027 είναι πιθανό να υπάρξει αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης!

Δηλαδή να αυξηθεί πέραν του 67ου έτους που είναι το τωρινό όριο συνταξιοδότησης!

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο υφυπουργός της ΝΔ ανέφερε ότι δεν θα γίνει κάποια μεταβολή, μέχρι το 2027, καθώς «όλοι θέλουμε να ζούμε περισσότερα χρόνια και θέλουμε να ζούμε και υγιή χρόνια. Αλλά δυστυχώς την περίοδο του κορωνοϊού είχαμε μία αντιστροφή της τάσης αυτής», ωστόσο μετά «θα εξεταστεί όντως».

ARVE

«Υπάρχει νομοθεσία η οποία είναι συγκεκριμένη και συνδέει τα όρια συνταξιοδότησης με το προσδόκιμο της επιβίωσης. Αυτό κάθε τρία χρόνια το εξετάζουμε, το εξετάσαμε πέρυσι, και αυτό το πράγμα το οποίο είδαμε είναι ότι η πρόοδος την οποία είχαμε ήταν ιδιαίτερα ευκταία.

Όλοι θέλουμε να ζούμε περισσότερα χρόνια και θέλουμε να ζούμε και υγιή χρόνια. Αλλά δυστυχώς την περίοδο του κορωνοϊού είχαμε μία αντιστροφή της τάσης αυτής οπότε μέχρι το 2027 που είναι η επόμενη εξέταση δεν πρόκειται να γίνει καμία μεταβολή στα όρια ηλικίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Τσακλόγλου.

Ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, απαντώντας στο ερώτημα «μέχρι το 2027, μετά όμως θα το δούμε τότε;» απάντησε «Τότε θα εξεταστεί όντως».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ-Δικηγορικοί Σύλλογοι:«Δημιουργούνται μείζονα προβλήματα στη διαδικασία απονομής της Δικαιοσύνης»

>>Λαθρομετανάστες στο κέντρο της Αθήνας:Αναμένεται απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ