Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Πάνος Μιχαλόπουλος:Έγινε αγρότης στα 75,πως είναι η ζωή στο χωριό
Πάνος Μιχαλόπουλος:Έγινε αγρότης στα 75,πως είναι η ζωή στο χωριό

Πάνος Μιχαλόπουλος:Έγινε αγρότης στα 75 πως είναι η ζωή στο χωριό

Ο Ηρακλής Τσίκινης, ένας πολύ καλός φίλος του Πάνου Μιχαλόπουλου, μίλησε στη κάμερα του Open σχετικά με την υγεία και τη ζωή του ηθοποιού.

Ο ηθοποιός δεν ζει πλέον στην Αθήνα και έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν φήμες που αναφέρουν προβλήματα υγείας και απομόνωση, ωστόσο ο φίλος του που τον έχει δει πρόσφατα και ξεκαθαρίζει την κατάστασή του.

Τα παράτησε όλα, μετακόμισε στο χωριό του, έγινε αγρότης

Ο Ηρακλής Τσίκινης είπε στην εκπομπή Επί τόπου: «Ο Πάνος τα τελευταία χρόνια μένει στο χωριό της Μικρομάνης, πολύ κοντά στην Καλαμάτα. Χαίρεται πάρα πολύ για αυτό που ζει στην Καλαμάτα. Ο χρόνος δεν έχει περάσει από πάνω του. Είναι γοητευτικός και ίδιος με προηγούμενα χρόνια, πολύ εντυπωσιακός άνθρωπος. Εκπέμπει ομορφιά, ευγένεια και καλοσύνη.

Δεν έχει να κάνει με απομόνωση ούτε έχει σχέση με τις συνεργασίες του, είναι επιλογή του. Έχει πάρα πολλούς φίλους. Περνάει αρκετό χρόνο και στην Αθήνα. Απλά για λόγους που ικανοποιούν το μέσα του ακολούθησε αυτή τη διαδρομή» Και συνέχισε λέγοντας : «Βέβαια, μου ομολόγησε ότι δέχεται πάρα πολλές πιέσεις να επανέλθει είτε στο θέατρο ή σε κάποια σειρά και το σκέφτεται, αλλά είναι θέμα δικό του.

Είναι πάρα πολύ υγιής, έχει φοβερή φυσική κατάσταση και μου έκανε εντύπωση. Τον είδα πάρα πολύ ευτυχισμένο».

ARVE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:ΕΚΛΕΙΨΗ (???) ΗΛΙΟΥ- ΕΝΑ ΗΛΙΑΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ – ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΗΖΟΥΝ????

Μεγάλο ντόρο προκάλεσε η είδηση πως ο Πάνος Μιχαλόπουλος πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, έπειτα από καιρό, την εβδομάδα που μας πέρασε. Το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο, η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» παρουσίασε τις πρώτες δηλώσεις του αγαπημένου ηθοποιού τις οποίες και έκανε στον Πάνο Κατσαρίδη πριν από λίγες ώρες.

Σε αυτές, λοιπόν, ο αγαπημένος μας ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους απέχει εδώ και 12 χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας χωρίς να επιθυμεί να επανέλθει στο μέλλον.

«Μετά τη σειρά «Η ώρα η καλή» πήρα συνειδητά την απόφαση να σταματήσω αυτή τη δουλειά. Δεν έχω τίποτα με την τηλεόραση και τους ανθρώπους της. Ίσα ίσα την τιμώ γιατί μου έδωσε πολλά. Μου λένε ότι μέχρι σήμερα οι σειρές που παίζω κάνουν υψηλή τηλεθέαση και ξέρω ότι ο κόσμος μ’ αγαπάει. Είναι όμως για μένα στάση ζωής να μην ξαναβγώ στην τηλεόραση».

«Απλώς νοσταλγώ κάποιους ανθρώπους που είχαμε φιλία από εκείνα τα χρόνια. Όλα τα άλλα πέρασαν και είναι απλές αναμνήσεις», είπε αρχικά, για να συνεχίσει: «Είμαι στην Καλαμάτα και ασχολούμαι με την πατρική γη. Δεν με ενδιαφέρουν, ούτε το θέατρο ούτε η τηλεόραση και η ζωή μου είναι σε άλλο στάδιο από αυτό που ζούσα έως τότε που πήρα την απόφαση να αποσυρθώ», παραδέχεται ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Μιλώντας για τη συνειδητή απόφαση που πήρε εξηγεί πως από τότε που αποχώρησε δεν έχει εμφανιστεί ξανά πουθενά. «Για μένα αυτή η απόφαση δεν ήταν κάτι δύσκολο γιατί πάντα πατούσα γερά στα πόδια μου. Δεν με ενδιέφερε να διατηρήσω την εικόνα μου ούτε τίποτα τέτοιο, το οποίο θεωρώ και ματαιόδοξο.

Έκανα μία δουλειά. Ως δουλειά είπα ‘τελείωσα, δεν έχω να δώσω τίποτα άλλο κι έτσι έφυγα’. Ακούω πολλές φορές να λένε ‘είναι επώδυνο για έναν καλλιτέχνη να φεύγει’. Όχι, για εμένα δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Ξέρεις πόση ευτυχία μου προσφέρει να ασχολούμαι με τα δέντρα, την καλλιέργεια και την αγροτική ζωή; Παίρνω ζωή απ’ όλο αυτό».

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος ρωτήθηκε για το κίνημα #MeToo αλλά και τις δίκες των συναδέλφων του με τον ίδιο να απαντά ορθά – κοφτά: «Δεν παρακολουθώ τις υποθέσεις αυτές, ούτε ασχολούμαι με όλα όσα γίνονται, ούτε με το #Metoo ούτε με τους συναδέλφους μου. Αυτά ανήκουν σε άλλους όχι σε εμένα».

«Δεν ασχολούμαι καθόλου με όσα συμβαίνουν εκεί έξω. Ζω σε έναν άλλο κόσμο πολύ πιο ήρεμο. Δεν θέλω να ξέρω τι γίνεται γύρω μου. Θέλω να είμαι ευτυχισμένος με τα λίγα και τα απλά της ζωής», είπε ο ηθοποιός στην Espresso.

ΔΕΙΤΕ-ΗΠΑ:«300 τράπεζες θα πτωχέυσουν τους επόμενους 24 μήνες»