Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Έχουμε μπλέξει με εγκληματίες...
Έχουμε μπλέξει με εγκληματίες…

Έχουμε μπλέξει με εγκληματίες…

Η τρίτη φωτιά φέτος αλλά η πρώτη στα Πιέρια όρη.
Τι κάνει νιάου νιάου με τις ανεμογεννήτριες?
Ο Μητσοτάκης στη βουλή δήλωσε πως έχουν τοποθετηθεί ανεμογεννήτριες των 2 MW και πρέπει συνολικά να εγκατασταθούν κι άλλες μέχρι να φτάσουμε τα 7MW. Τα καμένα δεν θα αναδασώνονται.
Σημειώστε τις πυρκαγιές και ύστερα ψάξτε να βρείτε ποια συμφέροντα θα βάλουν τελικά ανεμογεννήτριες στα καμένα.

Όταν σου έχει δώσει το ok ο Μητσοτάκης από τη βουλή να κάψεις για να βάλεις τις ανεμογεννήτριες σου…..μαντέψτε πότε θα θελήσουν πραγματικά να αγοράσουν κατασβεστικά ή να κάνουν ότι χρειάζεται για να σταματήσει να καίγεται η Ελλάδα.
Κι επειδή έχουν σκοπό να συνεχίσουν να την καίνε, ετοίμασαν και τον νόμο με πρόστιμα χιλιάδων ευρώ για όσους δεν καθαρίζουν τα οικόπεδά τους………ο εκλαϊκευμένος αστικό-κοινοβουλευτικός φασισμός σε απόλυτη τιμή.

Θα κατακάψουν την Ελλάδα και αυτό το καλοκαίρι (πρέπει να χτιστούν και ξενοδοχειακά συγκροτήματα) και θα κατηγορούν τους πολίτες για τις πυρκαγιές. Μην ξεχάσετε να κάνετε ταμείο με τα επιδοματάκια αλλά και τις αυξήσεις στον κατώτατο μισθό….ά και μην το ξεχάσω μέχρι εδώ πάνω έφθασε ο σαρκασμός της διαφήμισης…θέλετε να κρατήσετε το σπίτι σας…..μας τελειώνουν βρέ και θα ζήσουν μόνον τα ισλάμια, οι βρωμά και οι γιαουρτομούνες…ξυπνάμε αλλιώς πάπαλα!!!!!!

Υ.Γ: Και κάτι ακόμα..μην ξεχάσετε να εμπιστευτείτε την αστυνομία του μιχαλάκη….υπασπιστή του κούλειου άγους, δίπλα στα αστυνομικά τμήματα διεστραμμένοι δολοφόνοι σφάζουν τις γυναίκες μας, Βρωμά δολοφονούν τα γερόντια μας, ισλάμια& τηγανοκέφαλοι δολοφονούν, ξυλοφορτώνουν και ληστεύουν τον λαό μας, διεστραμμένοι βιάζουν τα παιδιά μας και εταιρείες πνίγουν αθώους στα λιμάνια και το επιστέγασμα της υποκρισίας είναι ότι το άθλιο ελληνόφωνο γκουβέρνο μας φτύνει ατιμώρητο κατάμουτρα όταν έχει δολοφονήσει το άνθος του λαού μας. ΚΑΙ ΌΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΜΠΑΡΟΚ ΝΤΡΑΓΚΟΥΝΤΙ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.
7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.
Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης Τέχνης του Λόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:Ποιος θα διδάξει Ανθρώπινες Αξίες στους νέους… ??

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ