Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Διακεκριμένοι LGBT ακτιβιστές συλλαμβάνονται όλο και περισσότερο για κακομεταχείριση παιδιών.
Διακεκριμένοι LGBT ακτιβιστές συλλαμβάνονται όλο και περισσότερο για κακομεταχείριση παιδιών.

Διακεκριμένοι LGBT ακτιβιστές συλλαμβάνονται όλο και περισσότερο για κακομεταχείριση παιδιών.

Ο ΛΟΑΤ ακτιβιστής Sean Gravells, Πρόεδρος της καναδικής LGBT οργάνωσης North Peace Pride Society, συνελήφθη με κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Τα περιστατικά που κατηγορείται συνέβησαν μέσα και στην γύρω περιοχή της Βρετανικής Κολομβίας, που βρίσκεται βορειοανατολικά του Βανκούβερ. Κατηγορείται επίσης για κατοχή και διακίνηση παιδικής πορνογραφίας.

Μόλις η North Peace Pride Society έμαθε για τη σύλληψη του Gravells, τον απέλυσαν αμέσως από το αξίωμα του προέδρου. Η ομάδα ισχυρίστηκε σε μια ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook ότι παρόλο που χορηγούσε εκδηλώσεις για έφηβους, ο Gravells δεν είχε άμεση επαφή με παιδιά.

Ο Sean Gravells επέβλεπε τις «νύχτες υπερηφάνειας εφήβων» που οργάνωσε το NPPS στη Βιβλιοθήκη Fort St. John. Η φωτογραφία του άρθρου δείχνει τον Gravells (στα αριστερά) μαζί με εκπροσώπους του NPPS να παρουσιάζουν μια επιταγή χορηγίας με σκοπό τη χρηματοδότηση τέτοιων εκδηλώσεων στη νεολαία.

Διακεκριμένοι LGBT ακτιβιστές συλλαμβάνονται όλο και περισσότερο για κακομεταχείριση παιδιών. Η γνωστή τρανς ακτιβίστρια με το όνομα Kendall Stephen συνελήφθει στη Φιλαδέλφεια μόλις μία εβδομάδα πριν από τη σύλληψη του Sean Gravells και κατηγορήθηκε για βιασμό δύο νεαρών αγοριών.

Τον περασμένο χρόνο, αρκετοί αριστεροί ακτιβιστές που κατέχουν εξέχουσες θέσεις στα μέσα ενημέρωσης συνελήφθησαν ή κρίθηκαν ένοχοι με κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών και πορνογραφία. Αυτά τα άτομα περιλαμβάνουν τον Slade Sohmer με την παιδική καλοκαιρινή κατασκήνωση “Camp Power”, και δύο ανώτερους παραγωγούς από το CNN και το ABC.

Έπειτα, ήταν το ζευγάρι Γεωργιανών ακτιβιστών LGBT που συνελήφθη στις αρχές του 2023. Οι γονείς φέρεται να κακομεταχειρίστηκαν τα δύο υιοθετημένα αγόρια τους προτού τα πουλήσουν σε ένα δίκτυο παιδεραστών

 

Τι θα λέγατε επίσης για την ακτιβίστρια και δασκάλα Kelsey Boren από το Όρεγκον, η οποία «παραπλάνησε» μια 11χρονη drag queen κρίθηκε ένοχη για παιδική πορνογραφία το 2023, η Μπόρεν κρίθηκε ένοχο για 11 κακουργήματα για υποκίνηση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης λιγότερο από ένα χρόνο.

Τον Ιανουάριο, το USA Today δημοσίευσε ένα άρθρο για την παιδεραστία από τη φεμινίστρια δημοσιογράφο Alia Dastagir, που πίεσε για «αποστιγματισμό της έλξης παιδιών» και υποστήριξε ότι είναι «από τα πιο παρεξηγημένα», αναφέροντας ότι «οι ερευνητές που μελετούν την παιδεραστία λένε ότι ο όρος περιγράφει μια έλξη. όχι μια ενέργεια» και ότι «η χρήση της εναλλακτικά με την «κατάχρηση» τροφοδοτεί τις εσφαλμένες αντιλήψεις για τους παιδεραστές». Μετά την αντίδραση του κόσμου, η εφημερίδα αναγκάστηκε να κατεβάσει το άρθρο.

Λοατκι καθηγητής “ηθικής” του Δημόσιου Πανεπιστήμιου της Νέας Υόρκης επαινεί τα “εξελικτικά πλεονεκτήματα” της παιδοφιλίας.

Ο Δρ. Stephen Kershnar, καθηγητής στο SUNY Fredonia (έχει πλέον απολυθεί), σε ένα βίντεο τον δείχνει να λέει ότι το να εναντιώνεσαι στην παιδεραστία είναι «λάθος» και ότι έχει «εξελικτικά πλεονεκτήματα το παιδικό σεξ», (προσέξατε ότι χρησιμοποίησε την ίδια φράση με την καθηγήτρια Walker;). Ο Kershnar διδάσκει επίσης ηθική και ελευθεριακή φιλοσοφία (έκπληξη). Οι μαθητές του αντέδρασαν με οργή σε αυτά που τους έλεγε, με αποτέλεσμα να απολυθεί.

Ο Kershnar έχει γράψει βιβλία για την παιδεραστία, υποστηρίζοντας ότι υπήρξαν κοινωνίες όπου οι παππούδες και οι γιαγιάδες υποτίθεται ότι έκαναν στοματικό σεξ σε βρέφοι για να τα ηρεμήσουν, λέγοντας: «Ότι πρέπει να δούμε τι συμβαίνει με αυτό»… Το οποίο φυσικά πρόκειται για δικό του μύθευμα..

Σημειωτέων, όλες οι παραπάνω περιπτώσεις αφορούν άτομα τα οποία είτε είχαν εξέχοντα ρόλο στο κίνημα, είτε είχαν και έχουν δημόσιες θέσεις που υπερασπίζοντα τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ.

Πως λέτε να ακούγονται όλα αυτα τα περιστατικά στη κοινωνία;

Για πολλά χρόνια, η LGBT κοινότητα είχε εξαιρετικούς ανθρώπους που έκαναν μια συντονισμένη προσπάθεια να αποστασιοποιηθούν από το στερεότυπο ότι αποπλανούν παιδιά. Ωστόσο, οι ριζοσπάστες LGBT που σήμερα χρηματοδοτούνται απο συγκεκριμένα κέντρα όπως το Open Society Foundations, καταστρέφουν κάθε απόκτημα της κοινότητας με τα χρόνια, αποδεικνύοντας ότι δεν ενδιαφέρονται παρα μόνο για ακόμα ένα συμβάν που θα διχάσει την κοινωνία.

Η επιμονή κάποιον να εισάγουν σεξουαλικές έννοιες και εικόνες στα σχολεία για μικρα παιδιά και να επιβάλλουν τρανς και έμφυλες ρευστές ιδεολογίες, έχουν δημιουργήσει μια δικαιολογημένη δημόσια υποψία: ότι ο απώτερος στόχος του κινήματος LGBT δεν είναι η αποδοχή της διαφορετικότητας αλλά μάλλον η απροκάλυπτη κατήχηση της επόμενης γενιάς.

Σίγουρα στο κίνημα έχουν εισχωρήσει πολλοί παιδόφιλοι και άνθρωποι που αποσκοπούν σε άλλα συμφέροντα, ακόμα και σε πολιτικές ατζέντες, αυτό όμως είναι θέμα της ίδιας της κοινότητας να καθαρίσει τον χώρο απο αυτα τα στοιχεία.

Ευτυχώς υπάρχουν και φωνές που αντιδρούν αλλα το σύστημα δε τους προβάλλει καθόλου. Όπως η κοινότητα “Gays Against Groomers” που αντιτίθεται στην ατζέντα της κατήχησης και σεξουαλικοποίησης των παιδιών στα σχολεία.

Γιαυτό όμως ειμαστε κι εμείς εδώ για να αναδεικνύουμε την σωστή πλευρά.




ARVE

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:Ο οίκος Christie’s πήγε να βγάλει σε δημοπρασία αρχαία ελληνικά αγγεία που συνδέονται με κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ