Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Οι θρησκευτικές βλακείες της βίβλου δεν έχουν προηγούμενο.
Οι θρησκευτικές βλακείες της βίβλου δεν έχουν προηγούμενο.

Οι θρησκευτικές βλακείες της βίβλου δεν έχουν προηγούμενο.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΗΛΙΘΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ;

Αφορμή για τον βαρύ χαρακτηρισμό μου, μου έδωσε όταν άκουσα στην τηλεόραση ότι κάποιος (επιστήμονας) δεν συγκράτησα το όνομά του αλλά αν κάποιος το συγκράτησε να το γράψει στον σχολιασμό. Ψάχνει στην κορυφή του Αραράτ να βρει την κιβωτό του Νώε. Βέβαια δεν είναι ο πρώτος έχουν προηγηθεί και άλλοι. Που και για αυτούς ισχύει ο χαρακτηρισμός που έδωσα.
Λοιπόν φίλοι προσέξτε, το όρος Αραράτ έχει δύο κορυφές η μία που βρίσκετε στην ανατολική Τουρκία έχει ύψος 5 137 μέτρα, και η άλλη στην Αρμενία, έχει 3 896 μέτρα ύψος. Ας υποθέσουμε ότι αληθεύουν τα γραπτά της Βίβλου.
Τότε για να καθίσει η κιβωτός στην κορυφή του Αραράτ πρέπει ολόκληρη η Γη να καλύφτηκε με νερά σε ύψος πέντε χιλιομέτρων (5 137 )μέτρα. Ερωτώ που βρέθηκαν τόσα νερά, και ας πούμε ότι με κάποιο τρόπο βρέθηκαν, που πήγαν όταν αποσύρθηκαν.
Οι θρησκευτικές βλακείες της βίβλου δεν έχουν προηγούμενο, βέβαια αυτούς τους Εβραίους που τα έγραψαν τους δικαιολογούμε αγράμματοι τσοπάνηδες ήσαν, ότι τους συνέφερε έγραφαν.
Αλλά σήμερα που η γνώση είναι τεράστια και παρέχετε απλόχερα, να υπάρχουν άνθρωποι που το παίζουν και επιστήμονες, να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν την απλή λογική ;
Και όμως υπάρχουν κάποιοι ηλίθιοι επιστήμονες, και πολλοί περισσότεροι άλλοι που τους ακούνε και τους πιστεύουν.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ…
Πόσο μεγάλη θα έπρεπε να είναι η Κιβωτός του Νώε για να κρατήσει ένα ζευγάρι από κάθε γνωστό είδος ζώων;
Αpollon Olumpios
Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ