Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Καρατομήσεις και παραιτήσεις:Tι κρύβετε στο παρασκήνιο;
Καρατομήσεις και παραιτήσεις:Tι κρύβεΚαρατομήσεις και παραιτήσεις:

Καρατομήσεις και παραιτήσεις:Tι κρύβετε στο παρασκήνιο;

Κεραυνός εν αιθρία, Μπρατάκος και Παπασταύρου δήλωσαν παραίτηση από τις θέσεις τους. Είναι γνωστόν ότι οι δύο πολιτικοί είναι εκ των κολλητών του Μητσοτάκη. Τα πάντα περνούσαν από τα χέρια τους. Ο Μπρατάκος, εκλογομάγειρας όντας, έφερε εις πέρας τις εκλογικές αναμετρήσεις, ο δε Παπασταύρου συνέδεε τις αντίρροπες τάσεις εντός του κόμματος.

Και τι έκαναν οι δύο λεβέντες;;

Συνέφαγαν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, γνωστό εφοπλιστή, ιδιοκτήτη ποδοσφαιρικών ομάδων εντός και εκτός της χώρας και επίσης ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού και έντυπου τύπου. Σημειωτέον ότι είναι και κουμπάρος στην οικογένεια Μητσοτάκη.

Μέχρι πρότινος το συγκρότημα Μαρινάκη, απροκάλυπτα υποστήριζε τον πρωθυπουργό, σε βαθμό παράξενο, που δικαιολογημένα προξενούσε υπόνοιες εμπλεκομένων συμφερόντων. Όμως αίφνης η γραμμή γύρισε 180 μοίρες και εκδηλώθηκε μια πολεμική κατά της κυβέρνησης και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό και το κερασάκι στην τούρτα, Μπρατάκος και Παπασταύρου πίνουν ποτά με τον Μαρινάκη και ο Μητσοτάκης αντέδρασε.

Θα έλεγε κάποιος ότι οι δύο πολιτικοί έκαναν χαρακίρι. Με τέτοιες θέσεις και επιρροές αυτή η κίνηση τους θεωρείται πολιτική αυτοκτονία.

Είναι όμως έτσι;;

Διότι, φίλοι μου, οι κινήσεις των πολιτικών έχουν πολλές όψεις και απαιτούν πολλές αναγνώσεις. Κατ’ εμέ, καταλήγω ότι Μπρατάκος κα Παπασταύρου, που γνωρίζουν πολλά, βλέπουν την επερχόμενη πτώση και εξαφάνιση του Μητσοτάκη και προχώρησαν, φρονίμως ποιούντες, να λάβουν τα μέτρα τους, δίπλα σε άλλον ισχυρό άνδρα, απλά παραιτούμενοι.

Μυρίζει κάτι;;

Χρήστος Κράγιας

Διαβάστε:Πρόταση μομφής…μια κακοπαιγμένη παράσταση

 

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ