Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Γάζα:Η Χαμάς ζήτησε να σταματήσουν οι ρίψεις ανθρωπιστικής βοήθειαςμετά τους πνιγμούς Παλαιστινίων
Γάζα:Η Χαμάς ζήτησε να σταματήσουν οι ρίψεις ανθρωπιστικής βοήθειαςμετά τους πνιγμούς Παλαιστινίων

Γάζα:Η Χαμάς ζήτησε να σταματήσουν οι ρίψεις ανθρωπιστικής βοήθειας μετά τους πνιγμούς Παλαιστινίων.

Η Ουάσινγκτον θα συνεχίσει τις ρίψεις ανθρωπιστικής βοήθειας παρά τους θανάτους .

Ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν τις ρίψεις της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας.

Η Χαμάς ζήτησε να σταματήσουν οι επιχειρήσεις μετά τους πνιγμούς Παλαιστινίων στην προσπάθειά τους να συλλέξουν ανθρωπιστική βοήθεια από τη θάλασσα ή τα περιστατικά ποδοπατήματος μέχρι θανάτου ώσπου να φθάσουν στη βοήθεια.

«Οι ρίψεις με αλεξίπτωτο της βοήθειας είναι ένας από τους πολλούς τρόπους που χρησιμοποιούμε για να παραδίδουμε τη βοήθεια που τόσο απεγνωσμένα χρειάζονται οι Παλαιστίνιοι στη Γάζα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε», καθώς παράλληλα «εργαζόμαστε αδιάκοπα για να αυξήσουμε την άφιξη της ανθρωπιστικής βοήθειας από την ξηρά», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Ο Λευκός Οίκος εργάζεται επίσης για τη δημιουργία ενός θαλάσσιου διαδρόμου ώστε να αυξηθεί η είσοδος της βοήθειας, υπενθύμισε.

Η Χαμάς ανακοίνωσε την Τρίτη ότι 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, εκ των οποίων 12 από πνιγμό στην προσπάθειά τους να περισυλλέξουν τρόφιμα που ερρίφθησαν από αέρος στη Λωρίδα της Γάζας, όπου παραμονεύει ο λιμός

«Επιτρέψτε μου να είμαι απολύτως σαφής: η Χαμάς ήταν αυτή που άρχισε τον πόλεμο και που αρνήθηκε να δεχτεί μια συμφωνία για την απελευθέρωση των ομήρων, η οποία θα καθιστούσε δυνατή την αύξηση της ανθρωπιστικής βοήθειας», επισήμανε ο εκπρόσωπος.

Διαβάστε:Αδιάσειστα στοιχεία αποδεικνύουν εμπλοκή της Ουκρανίας στην επίθεση του «Crocus City Hall»

>Άγαλμα του Άτλαντα εκτίθεται στην Κοιλάδα των Ναών

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ