Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΗΠΑ:Διεκόπηκε η ακρόαση βουλευτή του Νιου Χάμσαϊρ για άσεμνο και προκλητικό υλικό
ΗΠΑ:Διεκόπηκε η ακρόαση βουλευτή του Νιου Χάμσαϊρ για άσεμνο και προκλητικό υλικό

ΗΠΑ:Διεκόπη η ακρόαση βουλευτή του Νιου Χάμσαϊρ για άσεμνο και προκλητικό υλικό.

Ένα περίεργο περιστατικό συνεβει στο Νιου Χάμσαϊρ, όταν ένα εκπρόσωπος του ρεμπουμπλικανικού κόμματος ξεκίνησε να διαβάζει υλικό απο βιβλία που είναι διαθέσιμα στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Οι εκπρόσωποι ένιωσαν άβολα απο την γλώσσα που χρησιμοποίησε και διέκοψαν την ακρόαση καθώς το υλικό από τα βιβλία θεωρήθηκε ιδιαίτερα άσεμνο και προκλητικό.

Ο βουλευτής Glenn Cordelli διεκόπει καθώς το κοινό άρχισε να φωνάζει. Σκοπός του όπως είπε δεν ήταν να προκαλέσει αλλα να δουν τι υλικό προβάλλεται στα σχολεία για την σεξουαλικοποίηση των παιδιών, το οποίο τόνισε πως δεν έχει καμιά σχέση με την εκπάιδευση.

Υπογράμμισε επίσης πώς οι αριστεροί χαρακτήριζαν εσφαλμένα ένα νομοσχέδιο που αποσκοπούσε στην απαγόρευση «άσεμνου ή επιβλαβούς σεξουαλικού υλικού» από τα σχολεία ως «απαγόρευση βιβλίων» καθώς δεν πρόκειται για εκπαιδευτική ύλη.

«Ας είμαστε ειλικρινείς, αυτά τα ρητά σεξουαλικά και ακατάλληλα για την εκπαίδευση υλικά δεν έχουν θέση στα σχολεία μας. Και επαναλαμβάνω, δεν πρόκειται για απαγόρευση βιβλίων. Τα διαβάζω εδώ μπροστά σας, για να βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό ακατάλληλο για την ηλικία τους, τελεία.

Παρά ωστόσο τις παθιασμένες φωνές απο το κοινό να σταματήσει να διαβάζει ο Cordelli το άσεμνο υλικό των βιβλίων,  το νομοσχέδιο 1419 της Βουλής καταψηφίστηκε σε ψηφοφορία 187-162 την Παρασκευή, αφού οι “δημοκρατικοί” επέμειναν πως το νομοσχέδιο είναι μια πλαγιά οδός προς τη λογοκρισία.

Ακόμα πιο περίεργο είναι το γεγονός πως οι “αριστεροί” στις ΗΠΑ που συνήθως εκπροσωπούνται απο το δημοκρατικό κόμμα, δείχνουν να έχουν επιλεκτική ευαισθησία όσων αφορά την λογοκρισία. Είναι οι ίδιοι που υποστηρίζουν πως οι κοινωνικές πλατφόρμες αλλα και τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης πρέπει να απαγορευτούν στο όνομα της “ρητορικής του μίσους” αλλα και της… παραπληροφόρησης.

Απόσπασμα από τις προγραμματκές δηλώσεις.

ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΟΝΟ Η Ε.ΣΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΘΕΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.

1.1. Τα σχολεία θα είναι τα εκκολαπτήρια των νέων Ελληνικών Γενεών και θα λειτουργούν για την παραγωγή των νέων πολιτών με τη δόμηση του σώματός τους, της ψυχής τους και του πνεύματος τους ώστε να αξιώνονται για να πάρουν την Ελλήνων Πολιτεία στα χέρια τους.
1.2. Τα σχολεία χωρίς κανένα οικονομικό περιορισμό θα έχουν ότι κάθε σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή απαιτεί για την επίτευξη του σκοπού τους μέχρι θέατρα για παραστάσεις μάθησης όπως μας κληροδότησαν οι προγονοί μας. Αυτό σημαίνει ότι το σχολείο θα ικανοποιεί και θα αναπτύσσει όλη την δημιουργική ικανότητα των Ελληνόπουλων.

Εκτός από την παιδεία της πνευματικής μάθησης κάθε σχολείο θα έχει όλες τις υποδομές αθλοπαιδιών σε ατομικά και σε συλλογικά αθλήματα. Οι αθλητικοί σύλλογοι, τα σωματεία κλπ δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης στην Ελλήνων Πολιτεία εφόσον θα ενσωματώνονται από λειτουργικής άποψης με τα σχολεία. Σε οποιοδήποτε άθλημα έχει ταλέντο, έφεση ή αρέσκεια το Ελληνόπουλο θα έχει την ευκαιρία να την εξασκεί εντός των εγκαταστάσεων του σχολείου του.

1.6. Το Ελληνόπουλο θα έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα παιδείας μάθησης, εξάσκησης, προετοιμασίας, εκγύμνασης σωματικής- πνευματικής, μόνο εντός του σχολείου .

1.15. Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στους εκπαιδευτικούς κάθε βαθμίδας. Το λειτούργημα του εκπαιδευτικού στην Ελλήνων Πολιτεία είναι ύψιστο. Οι δάσκαλοι των Ελλήνων οφείλουν να προάγουν μόνο το πραγματικό και αληθινό και με κανένα τρόπο το δογματικό. Η Ελλήνων Πολιτεία για το τεράστιο έργο που θα παρέχουν θα τους τιμά και ηθικά και οικονομικά.

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ