Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Tweet: Ο Έλον Μασκ λέει ότι θα αγοράσει την Coca Cola «για να ξαναβάλει την κοκαΐνη»
Tweet: Ο Έλον Μασκ λέει ότι θα αγοράσει την Coca Cola «για να ξαναβάλει την κοκαΐνη»

Έλον Μάσκ: Αγοράζει την Coca Cola «για να ξαναβάλει την κοκαΐνη»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla motors και ιδρυτής της SpaceX, Elon Musk, δήλωσε ότι θα αγοράσει την εταιρεία ποτών Coca Cola και πρότεινε την επανεισαγωγή της κοκαΐνης στο ποτό, σύμφωνα με Tweet την Πέμπτη. «Στη συνέχεια, αγοράζω Coca-Cola για να βάλω ξανά την κοκαΐνη», είπε στο tweet.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla motors και ιδρυτής της SpaceX, Elon Musk, δήλωσε ότι θα αγοράσει την εταιρεία ποτών Coca Cola και πρότεινε την επανεισαγωγή της κοκαΐνης στο ποτό, σύμφωνα με Tweet την Πέμπτη.

Ο επιχειρηματίας έκανε το φαινομενικά σαρκαστικό σχόλιο δύο ημέρες μετά την επιβεβαίωση μιας συμφωνίας 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά του Twitter.

Το tweet «κοκαΐνη» ακολούθησε ένα άλλο σχόλιο που έλεγε: «Ας κάνουμε το Twitter να διασκεδάζει περισσότερο!»

Τα δύο tweets κέρδισαν πάνω από 1,3 εκατομμύρια likes στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΕΙΤΕ:«Η θεραπεία για τον καρκίνο έχει βρεθεί εδώ και 42 χρόνια»!Dr. Stanislaw Burzynski(βίντεο)

Από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση ​​της αγοράς του Twitter από τον Μασκ, πολλοί χρήστες στην εφαρμογή πουλιών ζήτησαν αστειευόμενα από τον δισεκατομμυριούχο να κάνει περισσότερες τέτοιες εξαγορές.

Ένας χρήστης ζήτησε εμμέσως από τον Musk να αγοράσει την αλυσίδα fast-food McDonald’s και να «διορθώσει όλες τις παγωτομηχανές», σε μια ανασκαφή στα περίφημα σπασμένα μηχανήματα της αλυσίδας στις ΗΠΑ – στην οποία απάντησε λέγοντας: «Άκου, δεν μπορώ να κάνω θαύματα Εντάξει.”

Ρεαλιστικά, η Coca Cola αποτιμάται επί του παρόντος στα 284 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ η καθαρή περιουσία του Μασκ περιορίζεται επί του παρόντος στα 253 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με αναφορές.

Όσο για την κοκαΐνη στον ισχυρισμό της Coca-Cola, υπάρχει κάποιο επίπεδο αλήθειας σε αυτό.

Μια επίσημη δήλωση στον ιστότοπο της Coca-Cola του Ηνωμένου Βασιλείου λέει ότι «δεν περιέχει κοκαΐνη ή οποιαδήποτε άλλη επιβλαβή ουσία και η κοκαΐνη δεν ήταν ποτέ πρόσθετο συστατικό στην Coca-Cola».

Ωστόσο, μια έκθεση του Εθνικού Ινστιτούτου των ΗΠΑ για την Κατάχρηση Ναρκωτικών αναφέρει το αντίθετο.

Όταν το ποτό εφευρέθηκε το 1885 από τον φαρμακοποιό John Pemberton, η έκθεση έλεγε ότι «η συνταγή περιείχε κοκαΐνη με τη μορφή εκχυλίσματος από το φύλλο της κόκας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ένα αποδεκτό και νόμιμο συστατικό σε φάρμακα. Μάλιστα, η Coca Cola φέρεται να διαφημίζεται ότι έχει φαρμακευτική αξία και θεραπεύει πονοκεφάλους, στομαχικές διαταραχές και κόπωση, σύμφωνα με την ίδια έκθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:Η «βαρειά βιομηχανία» της Ελλάδος δεν είναι ο τουρισμός είναι ο πολιτισμός ανά τους αιώνες

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ