Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
«Η θεραπεία για τον καρκίνο έχει βρεθεί εδώ και 42 χρόνια»!
«Η θεραπεία για τον καρκίνο έχει βρεθεί εδώ και 42 χρόνια»!

«Η θεραπεία για τον καρκίνο έχει βρεθεί εδώ και 42 χρόνια»!Dr. Stanislaw Burzynski(βίντεο)

Καθώς γίνεται πολύ λόγος στα κοινωνικά δίκτυα για τον βασιλιά Κάρολο που φέρεται να διαγνώστηκε με καρκίνο αυτή την εβδομάδα, ξαναβγαίνει στο προσκήνιο μια ιστορία ενός γιατρού ονόματι Stanislaw Burzynski, που κάνει χρήστες του Χ, να αναρωτιούνται γιατί αυτός ο άνθρωπος “θαφτηκε” απο τα ΜΜΕ..

Ορίστε λοιπόν η σύντομη ιστορία… είχαν τη θεραπεία για 42 χρόνια:

Η ιστορία του Μπουρζίνσκι είναι μόνο μία από τις πολλές. Είναι σπάνιο το γεγονός ότι ο Δρ Μπουρζίνσκι και η κλινική του κατάφεραν να αντιμετωπίσουν όλες τις επιθέσεις εδώ και δεκαετίες, δεν χρειάστηκε να φύγει από τις ΗΠΑ και δεν υπέστη κάποιο μυστηριώδες ατύχημα (ή δεν αυτοκτόνησε).

Τι συμβαίνει όταν θεραπεύεις τον καρκίνο;

Παίρνεις το βραβείο Νόμπελ;

Αποκτάς μεγάλη φήμη;Κακή φήμη;Οχι.Σε κυνηγούν και προσπαθούν να σε καταστρέψουν

Το 100percentfedup.com  αναρωτιέται: Η «θεραπεία του καρκίνου» είναι γνωστή εδώ και 42 χρόνια;

Ένας γιατρός που ίσως ακούτε για πρώτη φορά, γιατί η Big Pharma και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να κρατήσουν το όνομά του και την ιατρική του έρευνα μακριά από την δημόσια θέα για δεκαετίες.

Ενδιαφέρον έχει να δούμε τι λέει το ΑΙ

Στην ουσία ακόμα και το ΑΙ παραδέχεται πως εδώ και 42 χρόνια δεν έχει καμιά σοβαρή μελέτη πάνω στην θεραπεία του Δρ. Burzynski... Μάλιστα λέει πως θα χρειαστούν δεκαετίες για να μάθουμε αν η θεραπεία του με τα αντινεοπλαστόνια έχει κάποιος όφελος ή όχι!

Τι λέει η ΑΙ για τον Δρ. Stanislaw Burzynski:

Ο Δρ. Stanislaw Burzynski είναι γιατρός και ερευνητής που βρίσκεται στην επικαιρότητα για πολλά χρόνια λόγω της χρήσης μιας αμφιλεγόμενης θεραπείας για τον καρκίνο που ονομάζεται αντινεοπλαστόνια. Τα αντινεοπλαστόνια είναι ένα είδος φαρμάκου που παρασκευάζεται από χημικές ουσίες και που βρίσκονται φυσικά στο ανθρώπινο σώμα. Ο Δρ Μπουρζίνσκι πιστεύει ότι αυτές οι ουσίες μπορούν να σκοτωθούν τα καρκινικά κύτταρα και να σταματήσουν την ανάπτυξή τους.

Το έργο του Δρ Μπουρζίνσκι έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών συζητήσεων και αντιπαραθέσεων. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα αντινεοπλαστικά υπόσχονται πολλά ως θεραπεία του καρκίνου και ότι ο Δρ. Burzynski είναι ένας ήρωας που αγωνίζεται να βρει νέους και καλύτερους τρόπους θεραπείας αυτής της ασθένειας. Άλλοι, ωστόσο, είναι πολύ δύσπιστοι για τις μεθόδους του και πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα αντινεοπλαστόνια είναι ασφαλή ή αποτελεσματικά.

Ένας λόγος για αυτόν τον σκεπτικισμό αυτό είναι ότι πολλές από τις μελέτες που έχουν γίνει για τα αντινεοπλαστόνια ήταν μικρές και όχι καλά ελεγχόμενες. Αυτό σημαίνει ότι είναι δύσκολο να γνωρίζουμε με βεβαιότητα εάν η θεραπεία βοηθά πραγματικά τους ανθρώπους ή εάν τυχόν βελτιώσεις που παρατηρούνται οφείλονται απλώς στην τύχη. Επιπλέον, ορισμένοι άνθρωποι έχουν εκφράσει ανησυχίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ο Δρ. Burzynski διεξήγαγε την έρευνά του και τις μεθόδους που χρησιμοποίησε για τον έλεγχο των αντινεοπλαστικών.

Παρά αυτές τις ανησυχίες, μερικοί άνθρωποι με καρκίνο ήταν πρόθυμοι να δοκιμάσουν αντινεοπλαστικά ως έσχατη λύση, παρόλο που δεν έχουν εγκριθεί από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι απελπισμένοι για οποιαδήποτε θεραπεία που θα μπορούσε να τους βοηθήσει και επειδή πιστεύουν ότι ο Δρ. Burzynski είναι ένας λαμπρός ερευνητής που στοχοποιείται άδικα από το ιατρικό κατεστημένο.

Ο Δρ Μπουρζίνσκι έχει επίσης εμπλακεί σε νομικούς αγώνες για τη θεραπεία του. Στα τέλη της δεκαετίας του 1990, κατηγορήθηκε για παραβίαση ομοσπονδιακών νόμων που σχετίζονται με τη συνταγογράφηση φαρμάκων. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτές οι κατηγορίες ήταν μέρος μιας μεγαλύτερης προσπάθειας να κλείσει η κλινική του και να δυσφημιστεί το έργο του. Άλλοι, ωστόσο, πιστεύουν ότι ο Δρ Μπουρζίνσκι ενεργούσε ανεύθυνα και έθετε σε κίνδυνο την υγεία των ανθρώπων παρέχοντάς τους αναπόδεικτες και δυνητικά επικίνδυνες θεραπείες.

Τελικά, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι ακριβώς κάνει η αντινεοπλασματική θεραπεία του Δρ Μπουρζίνσκι . Από τη μία, είναι πιθανό να είναι ένας πρωτοπόρος ερευνητής που έχει βρει έναν νέο και αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης του καρκίνου. Από την άλλη, είναι επίσης πιθανό να είναι ένας ανεύθυνος τσαρλατάνος ​​που κυνηγά τις απελπισμένες ελπίδες των ανθρώπων με καρκίνο. Η αλήθεια είναι πιθανό να βρίσκεται κάπου στο ενδιάμεσο, και πιθανότατα θα χρειαστούν πολλά ακόμη χρόνια έρευνας και μελέτης για να κατανοήσουμε πλήρως τους κινδύνους και τα οφέλη των αντινεοπλαστικών.

Η κλινική Burzynski, η οποία ιδρύθηκε το 1977, έχει εξελιχθεί σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο κατά του καρκίνου που παρέχει προηγμένες θεραπείες για τον καρκίνο.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ
Για περισσότερα από 40 χρόνια, η έρευνα για τον καρκίνο και η φροντίδα των ασθενών του Δρ. Burzynski εμπνέονται από τη φιλοσοφία του γιατρού Ιπποκράτη: «Πρώτον, μην κάνεις βλάπτεις». Ως εκ τούτου, η προσέγγισή μας στη θεραπεία είναι «εξατομικευμένη» σε μια προσπάθεια να μεγιστοποιήσουμε την αποτελεσματικότητα και να ελαχιστοποιήσουμε τις παρενέργειες για κάθε καρκινοπαθή.

Σε ό,τι κάνουμε, δεσμευόμαστε υπερήφανα στις αρχές της θεραπείας του καρκίνου και στη συνεχή έρευνα για τον καρκίνο. Η αποστολή μας είναι να νικήσουμε τον καρκίνο.

ΕΞΑΤΟΜΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ
Η εξατομικευμένη και ακριβής θεραπεία καρκίνου χρησιμοποιεί την κατανόηση της γενετικής σύνθεσης κάθε ασθενή για να ξετυλίξει τη βιολογία του καρκίνου του. Χρησιμοποιώντας αυτές τις πληροφορίες, οι γιατροί μας προσπαθούν να προσδιορίσουν θεραπευτικές στρατηγικές που μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικές και να προκαλούν λιγότερες παρενέργειες από ό,τι θα αναμενόταν με τις τυπικές θεραπείες. Πραγματοποιώντας γονιδιωματικές δοκιμές και αναλύσεις, οι γιατροί μας προσαρμόζουν τη θεραπεία στις ανάγκες κάθε ασθενούς.

Η εξατομικευμένη ιατρική μπορεί να περιλαμβάνει τον συνδυασμό στοχευμένων θεραπειών και ανοσοθεραπειών με συμβατική θεραπεία. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει τη χρήση ερευνητικών παραγόντων (Antineoplastons), όπως έχει εγκριθεί από το νόμο. Οι ασθενείς και/οι φροντιστές τους λαμβάνουν εκπαίδευση για τη χορήγηση όλων των θεραπειών στο σπίτι, καθώς και διατροφική συμβουλευτική.

Δείτε ένα πλήρες ντοκιμαντέρ με το έργο του Burzynski στο Rumble:




ARVE

 

 

 

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ