Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Υπογεννητικότητα:Στη Ν.Κορέα Εταιρεία δίνει 75.000 δολάρια για κάθε νέα γέννηση
Υπογεννητικότητα:Στη Ν.Κορέα Εταιρεία δίνει 75.000 δολάρια για κάθε νέα γέννηση

Υπογεννητικότητα:Στη Ν.Κορέα Εταιρεία δίνει 75.000 δολάρια για κάθε νέα γέννηση

Οι εργαζόμενοι που έχουν 3 παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ της λήψης 225.000 δολαρίων σε μετρητά ή της απόκτησης στέγης

Πολλές χώρες στον κόσμο που πάσχουν από υπογεννητικότητα και δεν θέλουν να χαθούν στην αναπτυσσόμενη παγκόσμια κοινότητα δρομολογούν προγράμματα για την πληθυσμιακή ισορροπία ή την αύξησή της.

Στο πλαίσιο αυτό, εταιρεία της Νότιας Κορέας ενθαρρύνει τους υπαλλήλους της να κάνουν παιδιά, σε μια κίνηση να συμβάλει στην αύξηση του χαμηλού ποσοστού γεννήσεων στη χώρα.
Η Boeing Group, μια κατασκευαστική εταιρεία με έδρα τη Σεούλ, δήλωσε ότι σχεδιάζει να πληρώνει περίπου 75.000 δολάρια στους εργαζόμενους κάθε φορά που γεννούν.

Η εταιρεία πρόσθεσε ότι θα πληρώσει 5,25 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά σε υπαλλήλων της που μέλη της οικογένειά τους έχουν γεννήσει 70 παιδιά από το 2021, σύμφωνα με το CNN.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, Lee Jong-keun, δήλωσε ότι παρέχει οικονομική υποστήριξη στους υπαλλήλους της για να ελαφρύνει το οικονομικό βάρος που σχετίζεται με την ανατροφή των παιδιών.

Πρόσθεσε ότι οι εργαζόμενοι που έχουν 3 παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ της λήψης 225.000 δολαρίων σε μετρητά ή της απόκτησης στέγης.

Η Νότια Κορέα, με πληθυσμό 51 εκατομμυρίων, αντιμετωπίζει μια άνευ προηγουμένου μείωση των νεογνών, επειδή οι γυναίκες προτιμούν την επαγγελματική τους πορεία.

Η χώρα υποφέρει από το χαμηλότερο ποσοστό γονιμότητας στον κόσμο, φθάνοντας το 0,78 το 2022, και η Κορεατική Στατιστική Αρχή αναμένει ότι θα μειωθεί στο 0,65 το 2025.

Η γυναίκα στην Ελλήνων πολιτεία.

Για τις μητέρες που ανατρέφουν παιδιά θα υπάρχει πλήρη μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη από την Πολιτεία. Από την πρώτη μέρα που καθίσταται έγκυος με Ελλάνιο Γόνο, η Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως όλα τα έξοδα εγκυμοσύνης, γέννησης και ανατροφής του.

 Η Πολιτεία θα αποκαταστήσει όλες τις μητέρες όταν χρειαστεί να μπουν στην παραγωγική διαδικασία για τα χρόνια που έμειναν εκτός αυτής.

 Είναι υποχρέωση μας να ανατρέψουμε την γενοκτονία που γίνεται σήμερα και να την μετατρέψουμε σε ευγονία. Η αποκατάσταση και η εξασφάλιση των γυναικών μητέρων και των απογόνων μας είναι ιερό καθήκον μας.

Επίσης είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει
γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς
πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ
ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ
20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ
ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ