Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τι θα συμβεί με τα ψηφιακό νόμισμα και ψηφιακή ταυτότητα

Τι θα συμβεί με τα ψηφιακό νόμισμα και ψηφιακή ταυτότητα
Τι θα συμβεί με τα ψηφιακό νόμισμα και ψηφιακή ταυτότητα
Είναι απλό. Για να εφαρμοστεί το “ψηφιακό νόμισμα”, είναι απαραίτητο ΠΡΩΤΑ να έχουμε αποδεχτεί και πάρει όλοι μας την “ψηφιακή ταυτότητα”.
Στη συνέχεια ΑΦΟΥ θα έχουν πάρει όλοι και θα χρησιμοποιούν τις ψηφιακές ταυτότητες, α) θα γίνει απότομη κατάργηση των μετρητών β) θα καθιερωθεί το ψηφιακό ευρώ σαν μόνο νόμισμα
γ) για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συναλλαγή, θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να σκανάρεις την “ψηφιακή ταυτότητα” στο POS και με την ταυτοποίηση θα απαντά ο server του υπουργείου ΑΝ εσύ, έχεις δικαίωμα, α) να αγοράσεις γενικά β) να αγοράσεις το συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία (πχ θα επιτρέπεται πολύ λίγο ρεύμα/αέριο/βενζίνη/πετρέλαιο, πολύ λίγο κρέας ή καθόλου)κλπ.
Εάν χρωστάς στην εφορία, ή σε πολυεθνική, ή έχει κηρυχθεί κλιματικό λοκντάουν και πήγες να αγοράσεις κάτι σε μαγαζί που απέχει πάνω από ενάμισι χιλιόμετρο από την δηλωμένη κύρια κατοικία σου, ή αν έχεις δημοσιεύσει κάτι που δεν αρέσει στην κυβέρνηση ή για ΟΙΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λόγο ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, θα μπορεί να έχει ρυθμιστεί ο σέρβερ να ΑΡΝΗΘΕΙ την συναλλαγή,
(σ.σ. όπως ακριβώς κάνει το facebook που σου υποβαθμιζει τον λογαριασμό σου η στον μπλοκάρει αν κοινωποίησες κατα λάθος “ψευδείς ειδήσεις” κατ’αυτούς που ειναι αντίθετες με τα καθεστωτικά αφηγήματα, έτσι και η ΑΑΔΕ οπως σου κατασχέτει η δεσμέυει λογαριασμούς ετσι θα στους μπλοκάρει το ιδιο).
Θα έχεις δικαίωμα να αγοράσεις κάτι ΜΟΝΟ ΑΥΣΤΗΡΑ με τους δικούς τους όρους, δε θα έχεις ένα ανώνυμο χαρτονόμισμα που όλοι δέχονται. Δε θα υπάρχει εναλλακτική κάρτα εναλλακτικής τράπεζας κλπ, ο σέρβερ της κεντρικής τράπεζας της Ελλάδας θα έχει τον ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ και μείνε ξαφνικά χωρίς λεφτά αν τολμήσεις να κουνηθείς ενάντια σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ.

Δεν πρόκειται για ταυτότητα που θα σε ταυτοποιεί αλλά για εργαλείο συμμόρφωσης με όσα διατάσσουν.

Όποιος θέλει ας το καταλάβει εγκαίρως, όποιος δε θέλει, θα το αντιληφθεί όταν θα είναι πλέον αργά!

Από Ευθύμιος Τσατσος
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ