Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Το σατανικό σχέδιο των Σιωνιστών στην Γάζα

Το σατανικό σχέδιο των Σιωνιστών για ν’ απαλλαγούν από τις ευθύνες τής ανθρωποσφαγής τής Γάζας! Θέμα χρόνου ένα μπαράζ τρομοκρατικών χτυπημάτων στην ανύποπτη Ε.Ε.. Η Μοσάντ είναι αυτή που θα πυροδοτήσει την ισλαμική τρομοκρατία εναντίον των Ευρωπαίων, για να τους «πείσει» για το «δίκιο» του Ισραήλ!

Γάζα Το σατανικό σχέδιο των ΣιωνιστώνΤο σατανικό σχέδιο των Σιωνιστών για ν’ απαλλαγούν από τις ευθύνες τής ανθρωποσφαγής τής Γάζας! Θέμα χρόνου ένα μπαράζ τρομοκρατικών χτυπημάτων στην ανύποπτη Ε.Ε.. Η Μοσάντ είναι αυτή που θα πυροδοτήσει την ισλαμική τρομοκρατία εναντίον των Ευρωπαίων, για να τους «πείσει» για το «δίκιο» του Ισραήλ!
Γάζα Το σατανικό σχέδιο των Σιωνιστών
Το σατανικό σχέδιο των Σιωνιστών για ν’ απαλλαγούν από τις ευθύνες τής ανθρωποσφαγής τής Γάζας! Θέμα χρόνου ένα μπαράζ τρομοκρατικών χτυπημάτων στην ανύποπτη Ε.Ε.. Η Μοσάντ είναι αυτή που θα πυροδοτήσει την ισλαμική τρομοκρατία εναντίον των Ευρωπαίων, για να τους «πείσει» για το «δίκιο» του Ισραήλ!

Καθημερινά πλέον βλέπουμε να εκτυλίσσονται διαφορετικά επεισόδια ενός έργου, το οποίο όμως φαίνεται ότι ακολουθεί κατά «γράμμα» ένα πολύ συγκεκριμένο σενάριο! Τίποτε δεν φαίνεται τυχαίο στην τρομερή ανθρωποσφαγή τής Γάζας. Τα πάντα λειτουργούν με έναν τρόπο, ο οποίος έχει εξ’ αρχής δρομολογηθεί για να εξυπηρετεί πολύ συγκεκριμένα συμφέροντα …Έναν τρόπο, ο οποίος αποδεικνύει ότι υπάρχει σχέδιο προμελετημένου εγκλήματος. Αυτό το σχέδιο θα προσπαθήσουμε να «ψηλαφίσουμε», ώστε να καταλάβουμε τι πραγματικά συμβαίνει.

Απαιτείται «ψηλάφηση», γιατί τα εγκλήματα είναι τόσο μεγάλα, που σίγουρα απαιτούν ειδικό σχεδιασμό για την αποφυγή των ποινικών ευθυνών αυτών που τα πραγματοποιούν. Απαιτεί ανάλυση, γιατί βλέπουμε να συμβαίνουν παράλογα πράγματα, τα οποία δεν εξηγούνται με τη συμβατική λογική!

Δεν είναι δυνατόν ΟΛΑ τα «λάθη» να πραγματοποιούνται ακριβώς την ώρα που βολεύει τους εγκληματίες! Πρέπει να δούμε, εάν αυτά, τα οποία βλέπουμε να συμβαίνουν —«τυχαία»— εξυπηρετούν απόλυτα μόνον αυτούς που αποφάσισαν την κολοσσιαία ανθρωποσφαγή στη Γάζα!

Εάν υποθέσουμε δηλαδή ότι ο κρυφός πόθος-σχέδιο των Σιωνιστών —για λόγους που έχουμε αναφέρει σε άλλο κείμενο— ήταν να εκκενωθεί η γη τής Γάζας από τους Παλαιστίνιους —στο οποίο ήταν εκ των προτέρων βέβαιον ότι αυτοί θα αντιστέκονταν μέχρι θανάτου για την υπεράσπισή της—, πόσο συνδέονται μεταξύ τους τα «άστοχα» και τα «άσχετα» που βλέπουμε να συμβαίνουν και βολεύουν απόλυτα τους εγκληματίες; …

Πόσο συνδέεται για παράδειγμα η παντελώς άστοχη κι εγκληματική επιχείρηση απαγωγής των Εβραίων από τη Χαμάς με τη «σαλαμοποίηση» της απελευθέρωσής τους; …

Τι σχέση έχει με τα συμβαίνοντα στη Γάζα το θρησκευτικό έγκλημα στην Ιρλανδία και τις αντιισλαμικές «κορώνες» τού νέου εβραιόφιλου νικητή των εκλογών στην εβραιόφιλη Ολλανδία; …Ποιος βολεύεται από την επιμελώς —για να φαίνεται αναπόφευκτη— σχεδιασμένη κόντρα τού φασίστα Ερντογάν με αυτόν τον όμοιό του Ολλανδό Βίλντερς; …Πόσο όλα αυτά τα φαινομενικά άσχετα γεγονότα μπορούν να εξυπηρετούν το ίδιο σχέδιο;

 

Αυτό θα προσπαθήσουμε τώρα ν’ αναλύσουμε. Θα ξεκινήσουμε από το βασικό. Εφόσον η κυβέρνηση-Νετανιάχου —και οι τοκογλύφοι Σιωνιστές που κρύβονται πίσω της— επιθυμούσαν ν’ αρπάξουν τη γη τής Γάζας από τους Παλαιστίνιους, ήταν βέβαιο ότι θα έπρεπε να κάνουν αυτά τα οποία είδαμε να κάνουν και άρα να πραγματοποιήσουν εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας …Να υπερβούν κάθε όριο και να κάνουν αυτό, το οποίο αποτελεί τον απόλυτο ορισμό τού εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας και το οποίο είναι η βίαιη αρπαγή τής πατρίδας ενός λαού …

Μια δολοφονική επίθεση εθνοκάθαρσης και ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Αυτό όμως είναι ένα τεράστιο ρίσκο. Θα έπρεπε ο Σιωνισμός να ρισκάρει να κάνει τρομερά εγκλήματα, τα οποία, επειδή ακριβώς γίνονται σε περίοδο ειρήνης εναντίον αμάχων, είναι πιο προκλητικά ακόμα και από τα εγκλήματα του Χίτλερ!Εγκλήματα δειλών υπερεξοπλισμένων δολοφόνων, οι οποίοι δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτε. Ακόμα και οι ναζιστές φρόντιζαν να διατηρούν μια «ιπποτική» εικόνα στη δραστηριότητά τους, εφόσον όλα γινόταν μέσα στα πλαίσια των «νόμιμων» πολεμικών συγκρούσεων μεταξύ οργανωμένων στρατών.

Αυτό στην περίπτωση αυτήν ΔΕΝ ισχύει! Στη Γάζα ισχύει αυτό το οποίο ο διεθνής νόμος ορίζει ως ΠΑΡΑΝΟΜΟ και συνδέεται με τη μεγάλη ανισότητα μεταξύ των όπλων των αντιμαχομένων πλευρών …ΔΕΝ επιτρέπει ο διεθνής νόμος να επιτεθείς με πολυβόλο σε κάποιον που κρατάει ως όπλο του ένα ξύλο ή μια πέτρα!!! Αυτή είναι η διαφορά ισχύος που βλέπουμε σήμερα στη Γάζα μεταξύ ενός άμαχου πληθυσμού και μιας πανίσχυρης πολεμικής μηχανής. Άρα, ήταν βέβαιη κι αναμενόμενη η παγκόσμια αντίδραση των πολιτών απέναντι σ’ αυτό το μαζικό έγκλημα!

Αυτό, όμως, δεν είναι τόσο απλό στην όλη αντιμετώπισή του, γιατί στην περίπτωση του Ισραήλ υπάρχει μια ιδιαιτερότητα.

Το Ισραήλ και ο Εβραϊσμός ΔΕΝ είναι μια υπερδύναμη που, λόγω της ισχύος της, μπορεί να λειτουργεί ανεξέλεγκτα …ΔΕΝ είναι μια υπερδύναμη όπως οι ΗΠΑ ή η Σοβιετική Ένωση, που μπορεί να επιχειρήσει μια εισβολή, χωρίς να νοιάζεται να δώσει εξηγήσεις σε κανέναν. Το Ισραήλ και ο Εβραϊσμός «επαγγέλλονται» τη θυματοποίησή τους!!! …Είναι «επαγγελματίες» θύματα!!! …«Κονόμησαν» από την «κλάψα»!!! …Η παγκόσμια και πρωτοφανής οικονομική πρόοδός τους —και η ανοχή τής παγκόσμιας κοινωνίας απέναντι στις αθλιότητές τους οφείλεται στο γεγονός ότι υπήρξαν θύματα του «Ολοκαυτώματος»! ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ….

Από τη στιγμή που η παγκόσμια αντίδραση ήταν δεδομένη —και θα είχε τεράστιο κόστος στην «εικόνα» τού Εβραϊσμού— ευνόητο είναι ότι θα έπρεπε να υπάρχει μεθόδευση, ώστε αφενός να επιτευχθεί ο αρχικός στρατηγικός τους στόχος κι αφετέρου να είναι διαχειρίσιμο το κόστος του …Έπρεπε οι Σιωνιστές να δημιουργήσουν μόνοι τους την «αφορμή» για την επίθεσή τους στη Γάζα, αλλά ταυτόχρονα να εξασφαλίσουν και την «έξοδο» διαφυγής από τον «τόπο» τού εγκλήματος
Έπρεπε να δημιουργήσουν την απαραίτητη προϋπόθεση, ώστε, ακόμα κι όταν εμφανώς και προκλητικά σκοτώνουν χιλιάδες παιδιά με τις βόμβες τους, να έχουν ένα σχέδιο, ώστε να εμφανίζονται και οι ίδιοι σαν «θύματα» της υπόθεσης! …Έπρεπε να μπορούν οι ίδιοι να ελέγχουν την παράμετρο του χρόνου, που θα τους επέτρεπε να ολοκληρώσουν τον σχεδιασμό τους …Έπρεπε —τέλος— να μπορούν την τελευταία στιγμή —και αφού έχουν ολοκληρώσει τον φονικό σχεδιασμό τους— ν’ «ανατρέψουν» την παγκόσμια κατάσταση και να διεκδικήσουν τη «συμπάθεια» των Χριστιανών κυρίως σαν «θύματα» και βέβαια «ομοιοπαθείς»!

Άρα, τι έπρεπε να κάνουν; …Αυτό το οποίο ξέρουν καλύτερα από τον καθένα …Τα κόλπα των γκέτο …Τα κόλπα των κακοποιών των πεζοδρομίων, των χαμαιτυπείων και των καταγωγίων! Περί αυτού πρόκειται. Λειτουργούν σαν τον σατανικό μαχαιροβγάλτη, που, πριν μαχαιρώσει το θύμα του σε κοινή θέα, αυτοτραυματίζεται, για ν’ αρχίσει πρώτος την κλάψα!

Ένας τέτοιος κακοποιός δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να πραγματοποιήσει το έγκλημα του μπροστά σε μάρτυρες, γιατί γνωρίζει το «κόλπο» και έχει εξ’ αρχής προμελετήσει όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για να τη «γλιτώσει». Εφόσον έχει το πλεονέκτημα της πρώτης εντύπωσης και ταυτόχρονα έχει πρόσβαση στα μέσα που μπορούν να διασπείρουν την προπαγάνδα του, δεν έχει πρόβλημα με έναν μικροτραυματισμό να «θολώσει» την κατάσταση και να εμφανιστεί κι ο ίδιος σαν δήθεν «θύμα».

Από εκεί και πέρα όλα είναι εύκολα, εφόσον είναι διαχειρίσημα …Εύκολο είναι να βγει κι από «πάνω»! Αυτό είναι εύκολο να επιτευχθεί, γιατί μπορεί να εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις και να δημιουργήσει συνθήκες ταύτισης με τον «μπερδεμένο» κόσμο, ο οποίος είναι μάρτυρας της εγκληματικής του πράξης και θα τον κρίνει

…του Παναγιώτη Τραϊανού

…η συνέχεια στον παρακάτω σύνδεσμο

Το σατανικό σχέδιο των Σιωνιστών…

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ