Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!!… ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΙ LOCKDOWN ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ 41% (21%)

ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!!... ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΙ LOCKDOWN ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ 41% (21%)Η ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΛΗΘΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!!… ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΙ LOCKDOWN ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ 41% (21%)
Η ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΛΗΘΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ KLAUS SCHWAB KAI ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ …ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΝΤΡΩΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!!
Προληπτικές απαγορεύσεις μετακινήσεων στους αυτοκινητοδρόμους της χώρας –εάν χρειαστεί- σε πιθανά ακραία καιρικά φαινόμενα, ανακοίνωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο σύσκεψης με όλους τους “παραχωρησιούχους” των αυτοκινητοδρόμων της χώρας. (σ.σ. ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ)
Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ότι στο νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας που αναμένεται να ψηφιστεί μέσα στον Δεκέμβριο προβλέπεται κάθε παραχωρησιούχος να ενημερώνει άμεσα και να συμμορφώνεται στις υποδείξεις της Πολιτικής Προστασίας καθώς και να παρέχει συνδρομή, σε περίπτωση συμβάντος πολιτικής προστασίας εντός του χώρου ή της υποδομής επί της οποίας έχει συσταθεί η σύμβαση παραχώρησης.
Στη σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, συμμετείχαν ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Ταχιάος, οι υφυπουργοί Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Τουρνάς και Χρήστος Τριαντόπουλος, ο γγ Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, καθώς και στελέχη του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, της Πολιτικής Προστασίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας. Αντικείμενο της σύσκεψης με τους εκπροσώπους των παραχωρησιούχων αυτοκινητοδρόμων ήταν τα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης έντονων χιονοπτώσεων

 

ΑΠΟ   Mimis Chamilos

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ