Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πώς να δείχνεις νέα: 3 συμβουλές από τον ειδικό του στυλ

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γυναίκες άνω των 50 ετών (φωτογραφία: freepik.com)
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γυναίκες άνω των 50 ετών (φωτογραφία: freepik.com)

Με την ηλικία, μερικές γυναίκες αρχίζουν να σκέφτονται πώς να επιβραδύνουν τη γήρανση και να δείχνουν νεότερες. Αν και μπορεί να είναι αδύνατο να σταματήσετε ορισμένες διαδικασίες, η διατήρηση μιας νεανικής εμφάνισης είναι αρκετά εφικτή. Η στυλίστρια Melissa Lund έδωσε τρεις συμβουλές που αναμφίβολα θα σας βοηθήσουν.

Πώς να δείχνεις νέος εξηγεί η RBC-Ukraine με αναφορά στην Daily Express .

Δώστε προσοχή στα μαλλιά σας

Σύμφωνα με τον στυλίστα, οι γυναίκες μετά τα 50 πρέπει να προσέχουν το χρώμα των μαλλιών τους. Μπορείς να αγκαλιάσεις το γκρι σου, να παραμείνεις μελαχρινή ή να γίνεις ξανθιά. Ωστόσο, ορισμένα κόλπα θα σας κάνουν απίστευτα ελκυστικούς.

«Αν βάφεις τα μαλλιά σου για να κρύψεις το γκρι και είσαι μελαχρινή, το σκουρόχρωμο ή το balayage θα δείχνει πιο εντυπωσιακό από το μονόχρωμο. Τα γκρίζα μαλλιά μπορεί να φαίνονται πολύ κομψά, αλλά αν έχεις αποφασίσει να μην τα βάψεις, τότε χρειάζεσαι ξεκάθαρα περιγράμματα κουρέματος, υπέροχο μακιγιάζ και κομψή γκαρνταρόμπα, διαφορετικά θα προσθέσεις αμέσως 10 χρόνια στην εμφάνισή σου», σημείωσε η στυλίστρια.

Πώς να μην φαίνεσαι παλιός (φωτογραφία: freepik.com)
Πώς να μην φαίνεσαι παλιός (φωτογραφία: freepik.com)

Κάντε το μακιγιάζ σας

Μάθετε πώς να βελτιώσετε την ομορφιά σας και να κρύψετε τις ατέλειες. Πολλοί άνθρωποι υποτιμούν τη δύναμη του μακιγιάζ, αλλά για τις γυναίκες που θέλουν να κρύψουν την ηλικία τους, μπορεί να είναι ένα μαγικό ραβδί. Απλώς εξοικειωθείτε με τις κατάλληλες τεχνικές μακιγιάζ που ταιριάζει στην ηλικία.

“Μείνετε ενημερωμένοι για τα σύγχρονα προϊόντα και τις τεχνικές εφαρμογής. Παρακολουθήστε ένα masterclass μακιγιάζ. Συνήθως, όσο μεγαλώνουμε, λιγότερο είναι περισσότερο επειδή οι περισσότερες από εμάς αναπτύσσουμε λεπτές γραμμές που μπορούν να τονιστούν όταν εφαρμόζεται μακιγιάζ σε αυτές!” εξήγησε ο στυλίστας.

Το μακιγιάζ θα σας βοηθήσει να κρύψετε την ηλικία σας (φωτογραφία: freepik.com)
Το μακιγιάζ θα σας βοηθήσει να κρύψετε την ηλικία σας (φωτογραφία: freepik.com)

Μην ξεχνάτε να διατηρείτε τον εαυτό σας σε φόρμα και να φροντίζετε τη στάση σας. Ο ειδικός συμβουλεύει τις γυναίκες να προσέχουν τη σιλουέτα τους. Φυσικά, δεν χρειάζεται να χάσετε ή να αυξήσετε επειγόντως βάρος. Απλά κρατήστε τον εαυτό σας σε φόρμα. Αυτό ισχύει και για τη στάση του σώματος. Ξεχάστε τους στρογγυλεμένους ώμους.

“Τίποτα δεν ουρλιάζει τα γηρατειά όπως οι στρογγυλεμένοι ώμοι και η σκυμμένη πλάτη. Σε κάνει να φαίνεσαι ηττημένος από τη ζωή ακόμα και πριν αρχίσεις να μιλάς. Το πιλάτες, η γιόγκα και οι προπονήσεις barre (ή το μπαλέτο ενηλίκων) είναι εξαιρετικές για τη βελτίωση της στάσης του σώματος”, συμβουλεύει ο στυλίστας. .

Συγγραφέας: Κατερίνα Σκαρλάτ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ