Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Αυτά λένε οι γύφτοι μέσα από το TikTok: Θα σκοτώσω τους Έλληνες και τους αστυνομικούς – Βίντεο ντοκουμέντο

Ο συγκεκριμένος, αλλά και μέλη της φαμίλιας του μπαινοβγαίνουν στις φυλακές για σωρεία παρανομιών

NTINAKOS LIAKOPOULOS
NTINAKOS LIAKOPOULOS

Ναρκωτικά, κλοπές και πολλές ακόμα κατηγορίες, συχνά πυκνά τους βλέπουμε στο αστυνομικό δελτίο. Η αστυνομία τους πιάνει, τα δικαστήρια τους βγάζουν έξω. Και αυτό επαναλαμβάνεται. Αστυνομικοί τους περνάνε χειροπέδες, Εισαγγελείς τους βγάζουν έξω.

Με την πλήρη ανομία σε ένα κράτος που οι γύφτοι λένε “αν σου κάνει σήμα μπάτσος για να σταματήσεις, φύγε για να σε κυνηγήσουν” και θα πάρεις παράσημο όταν θα τους ξεφύγεις.

Με αυτά και αυτά, βγαίνει ο πιτσιρικάς της γνωστής φαμίλιας και μιλάει για τους Έλληνες και τους αστυνομικούς. “Εύχομαι να γίνει πόλεμος και οι γύφτοι θα είμαστε οι πρώτοι που θα σκοτώσουμε τους Έλληνες και τους αστυνομικούς”.

Ακούστε τον λεβέντη που θα έπρεπε να είναι φυλακή, πως μιλάει δημόσια σε ένα κοινωνικό δίκτυο που βλέπουν εκατομμύρια Έλληνες.

Αναμένουμε τους Εισαγγελείς μετά από αυτό να επέμβουν. Οι αστυνομικοί ξέρουμε τι θα κάνουν. Τη δουλειά τους για να υπηρετήσουν την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.

ARVE

ΠΗΓΗ policenews

ΑΠΟ:

 
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΑΑΑΚΑ ΧΙΤΛΕΡ
ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΣΕ “ΙΕΡΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ” ΠΟΥ ΕΣΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ…
 
(Τραγικο, το να δηλωνεις “αριστερος” και “λενινιστης” και να τρεχεις να γλύφεις το απολιτικ “λούμπεν” επειδη ετσι ειναι το trend που σου επιβαλλει η Νεα Ταξη προκειμενου να ευνουχιστει η γνησια Ταξικη Επαναστατικοτητα…)
 
Στη δημοκρατία που λατρεύει σαν τοτέμ και αποτίει φόρο τιμής στη γνωστή κεφάλα, ο κάθε χολεριασμένος φτύγος μπορεί ελεύθερα να βρίζει τον “ελληνικός κράτος”, να υπόσχεται ότι σε περίπτωση πολέμου θα πάει με το μέρος του εχθρού,και να δηλώνει ότι ανυπομονεί να σφάξει αυτούς που “ο κράτος” εξαναγκάζει μέσω φορολογίας να συντηρούν το συγκεκριμένο παράσιτο και τη φάρα του.
 
Η ίδια συφιλιασμένη δημοκρατία της κεφάλας, βάπτισε,ή μάλλον αναβάθμισε τα παράσιτα σε “ευπαθείς και ευάλωτους”,ώστε να αφαιρέσει από το σύνηθες υποζύγιο το δικαίωμα διαμαρτυρίας για τα εγκλήματα των παρασίτων, φιμώνοντας τα υποζύγια και στήνοντάς τα στον τοίχο με την ταμπέλα του ρατσιστή και μόνο αν τολμήσουν να αποκαλέσουν με το όνομά τους τα παράσιτα.
 
Για τον ξευτιλισμένο “ελληνικός κράτος”,μετράνε όλες οι ζωές πλην του υποζυγίου. Οι νόμοι ισχύουν μόνο για το υποζύγιο. Οι φόροι και οι απαγορεύσεις, αφορούν μόνο τα υποζύγια.
 
Φταίνε οι φτύγοι; Σαφώς και όχι. Φταίει “ο κράτος” που συνειδητά και εσκεμμένα προωθεί διά των παραλείψεών του την ανομία και το χάος και φταίνε τα υποζύγια που θα τρέξουν για μια ακόμα φορά να λουλουδιάσουν την κεφάλα, απόλυτα ικανοποιημένα από την ποιότητα της δημοκρατίας που τους επεφύλαξαν.
 

https://youtu.be/FIq9jlhbGok

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ