Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει έναν πολύ μεγάλο πόλεμο…

Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει ένα πολύ μεγάλο πόλεμο…
Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει ένα πολύ μεγάλο πόλεμο…

Λίγο μυαλό να έχεις καταλαβαίνεις από τις κινήσεις τους ποιος θέλει πυρηνικό πόλεμο με την Ρωσία βάζοντας φωτιά στην Ευρώπη… Σε προετοιμασίες πολέμου στην Βαλτική και την Ανατολική Ευρώπη προβαίνει το ΝΑΤΟ μετά την κατάρρευση της Ουκρανίας. ΗΠΑ και Βρετανία ετοιμάζονται σχεδιάζοντας την επόμενη σύρραξη που θα ξεσπάσει στην Βαλτική.

Δεν είναι μόνο τα τρία αεροπλανοφόρα τα οποία αναπτύσσονται για την προστασία κυρίως της Βαλτικής αλλά και η μεταφορά 54 μαχητικών F-35 της USAF στην Βρετανία όλα οπλισμένα με πυρηνικές βόμβες Β-61-12. Σήμερα ανακοινώθηκε η πιστοποίηση πυρηνικών βομβών Β-61-12 και στα F-35 της Ολλανδίας. Υπενθυμίζουμε ότι οι ΗΠΑ έχουν επί του παρόντος δύο αεροπλανοφόρα σε Μεσόγειο-Περσικό χωρίς να υπολογίζονται οι δυνάμεις επιφανείας άλλων χωρών.

Το ΝΑΤΟ έχει ήδη απλωθεί σε όλους τους θαλάσσιους διαδρόμους και ελέγχει κομβικά σημεία….

Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει έναν πολύ μεγάλο πόλεμο… ΗΠΑ και Βρετανία διαδίδουν εξαιρετικά πιθανή μια ρωσική κίνηση προς τις χώρες της Βαλτικής και τον Διάδρομο Suwalki για την ένωση της Ρωσίας με το Καλίνινγκραντ…. Γι αυτό το Ηνωμένο Βασίλειο παρέδωσε το αεροπλανοφόρο του Βασιλικού Ναυτικού, HMS Queen Elizabeth, για πρώτη φορά στη διοίκηση του ΝΑΤΟ. Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της υπηρεσίας Τύπου του Βασιλικού Ναυτικού. Το αεροπλανοφόρο HMS Queen Elizabeth (R08), μαζί με ολόκληρη την ομάδα αεροπλανοφόρου που αποτελείται από τη φρεγάτα HMS Kent και το αντιτορπιλικό HMS Diamond, πέρασαν στον έλεγχο της διοίκησης του ΝΑΤΟ.
Αυτό έγινε με στόχο τη δημιουργία μιας «ισχυρής επιχειρησιακής ομάδας» που θα μπορέσει να ελέγχει μια μεγάλη περιοχή από τη Μεσόγειο έως τη Βαλτική Θάλασσα. Εκτός από το βρετανικό αεροπλανοφόρο, η ομάδα μάχης περιλαμβάνει επίσης το ιταλικό αεροπλανοφόρο ITS Cavour και το ισπανικό ESP Juan Carlos.

 

απο

Fotis Pananakis

 

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ