Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Τα σκιώδη παιχνίδια των παγκόσμιων ελίτ: Πώς οι τραπεζίτες, οι γραφειοκρατίες και οι συναλλαγές παρασκηνίου διαμορφώνουν τους πολέμους, τις κοσμοθεωρίες και την πραγματικότητα.

Τα σκιώδη παιχνίδια των παγκόσμιων ελίτ: Πώς οι τραπεζίτες, οι γραφειοκρατίες και οι συναλλαγές παρασκηνίου διαμορφώνουν τους πολέμους, τις κοσμοθεωρίες και την πραγματικότητα
Τα σκιώδη παιχνίδια των παγκόσμιων ελίτ: Πώς οι τραπεζίτες, οι γραφειοκρατίες και οι συναλλαγές παρασκηνίου διαμορφώνουν τους πολέμους, τις κοσμοθεωρίες και την πραγματικότητα

Τα σκιώδη παιχνίδια των παγκόσμιων ελίτ: Πώς οι τραπεζίτες, οι γραφειοκρατίες και οι συναλλαγές παρασκηνίου διαμορφώνουν τους πολέμους, τις κοσμοθεωρίες και την πραγματικότητα. Όταν ξετυλίγετε τα κρυμμένα στρώματα της γραφειοκρατίας, η αφήγηση γίνεται εκπληκτικά διαφανής. Είναι πια ένα ανοιχτό μυστικό… Ποιο είναι αυτό;;;;

Οι κυβερνήσεις γίνονται μαριονέτες για να κάνουν μαριονέτα, τις μάζες. Ας αντιμετωπίσουμε τη δυσάρεστη αλήθεια. Γιατί πιστεύετε ότι οι κυβερνήσεις χορεύουν τόσο πρόθυμα στους ήχους των εταιρικών κολοσσών – «Big Banking», «Big Business», «Big Pharma» και της συνεχώς εξελισσόμενης «Big Biotech»; Αυτές οι παγκόσμιες ελίτ τυγχάνουν της μεταχείρισης στο κόκκινο χαλί, ενώ τα συμφέροντα των απλών ανθρώπων καταπατούνται.

Θυμάστε την 11η Σεπτεμβρίου 2001; Για κάποιους, είναι μια αξέχαστη τραγωδία. Για τις διψασμένες για εξουσία ελίτ, ήταν το όπλο εκκίνησης στον αγώνα τους για να εισαγάγουν την ανθρωπότητα στην πολυπόθητη Νέα Παγκόσμια Τάξη τους. Ή εάν το προτιμάτε, να καταφέρουν με αυτήν την τρομοκρατική ενέργεια να καθυστερήσουν το σχέδιο της απελευθέρωσης της ανθρωπότητας…

Αυτό δεν ήταν απλώς ένα αμερικανικό ή ευρωπαϊκό φαινόμενο. Δημοκρατικές αξίες; Μπααα… αυτά απομακρύνθηκαν αργά αλλά συστηματικά. Εάν έχετε σκάψει ποτέ βαθιά στον λαβύρινθο λήψης αποφάσεων της ΕΕ, θα συμφωνήσετε ότι η δημοκρατία εκεί φαίνεται σαν αστείο. Καλώς ήρθατε στη γραφειοκρατική δικτατορία της ΕΕ.

Και ακολουθεί ένας τολμηρός ισχυρισμός: Ο κόσμος μας είναι ένα τεράστιο τρελοκομείο και είμαστε πολύ ναρκωμένοι από τους κοινωνικούς κανόνες για να το δούμε. Ακριβώς όπως κανείς δεν αμφισβητεί τους παραλογισμούς στα όνειρά του, είμαστε τυφλοί μέσα στην τρέλα της ξύπνιας ζωής μας.

Ας το παραδεχτούμε. Ο κόσμος είναι γεμάτος υπνοβάτες. Και ποιος ωφελείται; Το Βαθύ Κράτος. Είναι πιο εύκολο να κάνεις μαριονέτα έναν άνθρωπο που κοιμάται παρά έναν ξύπνιο. Το μυαλό τους; Εγκλωβισμένο. Ο χρόνος, η ενέργεια, η εργασία τους; Όλα αξιοποιημένα. Ελεύθερη βούληση? Μόνο μια μακρινή ηχώ για αυτούς, γιατί έχουν εγκαταλείψει τη συνειδητή σκέψη. Συνεχίζουν να εκτρέφονται σαν πρόβατα, χωρίς να τολμούν ποτέ να αψηφήσουν το status quo. 

Ακολουθεί μια κλήση αφύπνισης: Η ελευθερία μας διακυβεύεται. Κανένας υπερ ήρωας δεν έρχεται να σώσει τη μέρα. Η πραγματική αλλαγή συμβαίνει όταν οι λεγεώνες ξυπνούν μαζί.

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιοι είναι οι μαριονετίστες; Η ιστορία ψιθυρίζει τα ονόματά τους – οι πλούσιες οικογένειες του πλανήτη. Η επιρροή τους δεν φύτρωσε απλώς από τη μια μέρα στην άλλη.

Ανατρέξτε στην εποχή που οι Ευρωπαίοι τραπεζίτες είχαν μια έμπνευση: γιατί να δανείζετε τους άπορους όταν μπορείτε να επωφεληθείτε περισσότερο δανείζοντας τις κυβερνήσεις; Και το έκαναν, με αποτέλεσμα, αυτοί οι μεγιστάνες των τραπεζών και οι κολλητές ελίτ τους να κατέχουν τον κόσμο. Ταυτόχρονα παρουσιάζονταν ως πολέμαρχοι και ειρηνοποιοί…

Αλλά εδώ είναι η ανατροπή: Ο κόσμος αλλάζει. Μετά το 2021, υπάρχει μια αλλαγή παραδείγματος. Καθώς η ανθρωπότητα πετά στα ύψη συνειδησιακά, η ζυγαριά γέρνει. Περισσότερη θετικότητα ακτινοβολεί παρά αρνητικότητα.

Για αιώνες, ήμασταν παγιδευμένοι σε έναν κύκλο πολέμου, βίας και πείνας για εξουσία. Τώρα? Οι άνεμοι της αλλαγής πνέουν. Μπορεί να είναι απαλό αεράκι τώρα, αλλά είναι βέβαιο ότι θα κλιμακωθούν σε θύελλες ειρήνης, ενότητας και συνεργασίας.

Στον 21ο αιώνα, ένας περίπλοκος ιστός δυνάμεων με επιρροή ρίχνει τη σκιά του παγκοσμίως. Χάρη στο Διαδίκτυο, τις προσπάθειες ατρόμητων δημοσιογράφων, πληροφοριοδοτών και γενναίων ψυχών που τόλμησαν να μιλήσουν, η μάσκα σιγά σιγά αρχίζει και αποχωρεί.

Οι μυημένοι πάντα ψιθύριζαν για ισχυρές οντότητες που δρουν πίσω από τις κουρτίνες. Οι φήμες λένε ότι ένα μπουλούκι του FBI έχυσε τα φασόλια στην παγκόσμια κυριαρχία των Illuminati. Για μια βαθύτερη κατάδυση, ρίξτε μια ματιά στο καθηλωτικό βίντεο για τον Απόκρυφο Κόσμο του Εμπορίου, όπως αναλύθηκε από τον αείμνηστο Τζόρνταν Μάξγουελ. Απλώς αφιερώστε τα πρώτα 15 λεπτά και θα δείτε τον κόσμο με διαφορετικό πρίσμα. Ενδιαφέρεστε; Θα έπρεπε….

Ξεφλουδίστε τα στρώματα και η αλήθεια για τον Τζόρνταν Μάξγουελ αναδύεται. Πρωτοπόρος στην αποκάλυψη των περιπλοκών της αποκρυφιστικής και θρησκευτικής φιλοσοφίας, το ταξίδι του Μάξγουελ σε αυτές τις αινιγματικές σφαίρες μπορεί να εντοπιστεί πίσω στο 1959. Θυμάστε το περιοδικό Truth Seeker; Το θρυλικό περιοδικό Freethought της Αμερικής από το 1873; Έσκαψε μια θέση εκεί ως Θρησκευτικός Συντάκτης για τρεισήμισι χρόνια.

Οι βαθιές βουτιές του Μάξγουελ στις σκιώδεις ρίζες των δυτικών θρησκειών και στον κόσμο των μυστικών κοινωνιών έχουν στείλει κυματισμούς σε όλο τον κόσμο. Από τη φιλοξενία συναρπαστικών ραδιοφωνικών εκπομπών, που κοσμούν πάνω από 600 από αυτές ως καλεσμένους, μέχρι την προβολή σε εντυπωσιακά τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ (προλάβατε αυτές τις δίωρες ειδικές εκπομπές του CBS TV ή τις πολυσυζητημένες Ancient Mystery Series;), ο Maxwell ήταν αμείλικτος. Ποια είναι η εμμονή του; Εκθέτοντας πώς οι αρχαίες θρησκείες εξακολουθούν να τραβούν τα νήματα στο σημερινό γεωπολιτικό θέατρο. Οι εκρηκτικές παρουσιάσεις του Μάξγουελ, υποστηριζόμενες από ντοκουμέντα και φωτογραφίες που είναι σπάνιες, έχουν ανοίξει τα μάτια για πολλούς.

Σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς, ο Maxwell πιστεύει ότι είναι επιτακτική ανάγκη να παραμείνετε ενημερωμένοι και αισιόδοξοι. Αλλά εδώ είναι ένα λεπτό σημείο: Συντονίζεστε στη δημόσια τηλεόραση κάθε βράδυ; Αν ναι, το πιθανότερο είναι ότι οι μεγιστάνες των μέσων ενημέρωσης σας δίνουν μια δίαιτα εξαπάτησης. Αυτές οι κύριες αφηγήσεις, που στάζουν από οργή, άγχος και τρόμο, είναι επικίνδυνα σαγηνευτικές.

Μείνετε κοφτεροί νοητικά! Αναγνωρίστε ότι ο κόσμος δεν επηρεάζεται απλώς αλλά ελέγχεται. Και οι κουκλοπαίκτες; Λοιπόν, τους χορεύει μια ακόμη ανώτερη δύναμη – η σκιώδης Cabal του Upper Echelon Crime. Τα «θαυμασμένα» δικαιώματα από τις παγκόσμιες μοναρχίες είναι μόνο ένα κλάσμα αυτής της κλοπής.

Ας επιστρέψουμε μερικούς αιώνες πίσω. Οι άνθρωποι ξεσηκώθηκαν ενάντια στη σιδερένια λαβή των βασιλικών δικτατοριών, φωνάζοντας για μια φωνή στη διακυβέρνηση. Πονηρές όπως πάντα, οι ελίτ αντάλλαξαν την απροκάλυπτη τυραννία με μια πιο πονηρή, αόρατη εκδοχή, καμουφλάροντας τον ασφυκτικό τους δεσμό κάτω από το ένδυμα της δημοκρατίας. Έχετε ακούσει ποτέ για το “Silent Weapons for Quiet Wars”; Και μιλάμε για τις υποσυνείδητες πολεμικές τακτικές τους.

Γρήγορα επιστρέφουμε στο σήμερα. Το ελεύθερο εμπόριο και τα κεντρικά αποθέματα πολύτιμων μετάλλων επιδεικνύονται ως ενισχυτές της παγκόσμιας οικονομίας. Αλλά είναι προπέτασμα καπνού. Οι σχηματισμοί πολιτικών κομμάτων είναι οι αληθινές αλυσίδες που δεσμεύουν τους εκλεγμένους αξιωματούχους σε κάθε επίπεδο διακυβέρνησης. Αντί να χειραγωγούν εκατοντάδες, οι ελίτ χρειάζεται τώρα μόνο να ελέγχουν τους πολιτικούς αυτών των κομμάτων.

Ένα σύστημα με ελάττωμα σχεδιασμού

Όταν τέτοια συστήματα ελέγχου προσγειώνονται σε απαίσια χέρια, επέρχεται χάος. Αντί να γεφυρώνουν τις οικονομικές ανισότητες, προωθούν τη διαίρεση, δεσμεύοντας τα φτωχά έθνη από τους πλούσιους.

Επιθυμείτε μια ακμάζουσα πολιτική καριέρα; Είναι απλό: εγγραφείτε σε ένα πάρτι, ευχαριστήστε τους άρχοντές του και παπαγαλίστε την ατζέντα τους. Αυτή η κουλτούρα του «yes-man» δεν περιορίζεται στην πολιτική. Είτε είστε γιατρός, δικηγόρος, επιστήμονας ή δάσκαλος, το παιχνίδι παραμένει το ίδιο: μπείτε στη γραμμή ή ρισκάρετε την αφάνεια.

Είναι εμπόριο ψυχής. Η πραγματική πρόοδος σε αυτούς τους τομείς απαιτεί είτε διανοητικό αποκλεισμό, είτε ανταλλαγή ψυχών. Μερικές φορές και τα δύο.

Πάρτε για παράδειγμα το κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχετε ακούσει ποτέ για τους «Whips»; Το μοναδικό τους καθήκον είναι να διασφαλίσουν ότι οι βουλευτές ακολουθούν τη γραμμή του κόμματος. Η ύπαρξη και η λειτουργία τους, ανοιχτά πλέον, είναι μια κραυγή πολιτικής διαφθοράς. Οι βουλευτές μπλέκονται με υποσχέσεις καριέρας ή τρομερές απειλές, ανάλογα με τη συμμόρφωσή τους.

Κουμπώστε, γιατί πρόκειται να πάρει στροφή.

Κάτω από την επιφάνεια κάθε έθνους κρύβεται ένα συνεπές μοτίβο, ένα «σύστημα» αν θέλετε, και όχι, δεν αναφέρομαι σε αυτά τα επίσημα «Μαστίγια». Είναι ανησυχητικό ότι οι πολιτικοί βρίσκονται υπό παρακολούθηση, τα προσωπικά τους δεδομένα εξορύσσονται ανελέητα από τις υπηρεσίες πληροφοριών, έτοιμα να κραδαστούν σαν όπλο. Ποιος τραβάει τα νήματα, ρωτάς; Οι μαριονετζήδες που ελέγχουν τα κόμματα, και στην κορυφή αυτής της λίστας, η διαρκώς αμφιλεγόμενη δυναστεία των Ρότσιλντ.

Για αυτούς, τα ηθικά ζητήματα είναι μικρά προβλήματα ταχύτητας. νόμοι προστασίας δεδομένων; Απλή ταλαιπωρία. Και όσο πιο ζουμερά είναι τα μυστικά ενός πολιτικού, τόσο πιο εύκαμπτος γίνεται. Και σε περίπτωση που ξεχάσουν τη θέση τους; Λοιπόν, το αρχείο περιμένει.

Η πολιτική δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι. είναι ένα καρναβάλι εξαπάτησης. Καθώς βαδίζετε βαθύτερα στα θολά νερά του, θα βρείτε τρία είδη παικτών:

  1. Οι λίγοι πονηροί, γνώστες της μεγαλύτερης συνωμοσίας.
  2. Οι διψασμένοι για εξουσία, κάνουν ό,τι χρειάζεται, συμπεριφέρονται σαν παπαγάλοι χωρίς καμία πεποίθηση.
  3. Και εκείνοι με τις ντουλάπες τους γεμάτες από σκελετούς, που βρίσκονται για πάντα στο χείλος του σκανδάλου.

Είναι μια ζοφερή εικόνα, έτσι δεν είναι; Δεν ταιριάζει σε κάθε πολιτικό αυτό το καλούπι, αλλά ας πούμε απλώς ότι οι διάδρομοι της εξουσίας αντηχούν με ψιθυριστά μυστικά περισσότερο από τις ορθές διακηρύξεις. Και ποια είναι η κόλλα που δένει αυτόν τον περίπλοκο ιστό; Οι ισχυρές μυστικές εταιρείες, με τους Ελευθεροτέκτονες να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Συγκλονιστική αποκάλυψη; Όπου κι αν ρίξετε την ψήφο σας, η δυναστεία Rothschild-Illuminati κάνει το κάλεσμα. Ελέγχουν το gameboard, κάθε παίκτη, κάθε κίνηση. Η πολιτική σήμερα είναι απλώς ένα κουκλοθέατρο κούφιων υποσχέσεων και παρασκηνιακών συναλλαγών.

Οι τεχνητές κρίσεις που αντιμετωπίζουμε, είτε είναι νομισματικές είτε οικονομικές, είναι ενορχηστρωμένες πράξεις . Οι κεντρικοί τραπεζίτες, με αιχμή του δόρατος κάτι τύπους όπως ο Γκρίνσπαν, ο Μπερνάνκε και τώρα η Γέλεν, έπαιξαν το ρόλο τους σε αυτό. Ο κόσμος τώρα παρασύρεται ανάμεσα σε δύο επιλογές: πίσω στο δολάριο ΗΠΑ ή περιμένουμε το Gold Standard της Ανατολικής Συμμαχίας.

Ξυπνήστε ή χαθείτε

Καθώς ο κόσμος περιμένει μια σημαντική ανακάλυψη, η αναπόφευκτη κατάρρευση του χρηματοοικονομικού συστήματος φαίνεται μεγάλη. Ωστόσο, η ελπίδα παραμένει. Θυμηθείτε τα σοφά λόγια: «Ο κόσμος δεν θα καταστραφεί από αυτούς που κάνουν το κακό, αλλά από εκείνους που τους παρακολουθούν χωρίς να κάνουν τίποτα!»

ΠΗΓΗ

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ