Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Ο πρώην αρχηγός της Μοσάντ ισχυρίζεται πως το Ισραήλ πλησιάζει στο τέλος του… Τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό;

Ο πρώην αρχηγός της Μοσάντ ισχυρίζεται πως το Ισραήλ πλησιάζει στο τέλος του… Τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό;
Ο πρώην αρχηγός της Μοσάντ ισχυρίζεται πως το Ισραήλ πλησιάζει στο τέλος του… Τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό;

Ο πρώην αρχηγός της Μοσάντ Ταμίρ Πάρντο δήλωσε την Κυριακή ότι ” το Ισραήλ πλησιάζει στο τέλος του “, επικρίνοντας το σχέδιο δικαστικής τροποποίησης με επικεφαλής τον κατοχικό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Ο Πάρντο έκρινε ότι « το Ισραήλ έχει ενεργοποιήσει τον μηχανισμό της αυτοκαταστροφής και πλησιάζει στο τέλος του », προσθέτοντας ότι « η αυτοκαταστροφή του Ισραήλ χρονολογείται πριν από το σχηματισμό του σημερινού ισραηλινού συνασπισμού, με επικεφαλής τον Νετανιάχου, δηλαδή πριν από την ανάπτυξη. του σχεδίου δικαστικής τροποποίησης ».

Με τις αυξανόμενες εσωτερικές και εξωτερικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κατοχική κυβέρνηση, λόγω του σχεδίου δικαστικών τροποποιήσεων, οι προειδοποιήσεις από διάφορους ισραηλινούς πολιτικούς, στρατιωτικούς και ΜΜΕ συνεχίζουν να αυξάνονται ότι το Ισραήλ οδεύει προς έναν εσωτερικό πόλεμο και μπορεί να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Το ερώτημα αυτό τέθηκε ρητά από τον πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ, Ehud Park, σε άρθρο στην εφημερίδα Yedioth Ahronoth , υπενθυμίζοντας ότι « σε όλη την εβραϊκή ιστορία, οι Εβραίοι δεν είχαν κράτος για περισσότερα από 80 χρόνια ».

Ομοίως, ο Ισραηλινός αναλυτής Ari Shavit είπε νωρίτερα: « Περάσαμε το σημείο χωρίς επιστροφή, και το Ισραήλ αναπνέει την τελευταία του πνοή, και δεν υπάρχει χώρος για να ζήσει εκεί, και οι Ισραηλινοί συνειδητοποιούν, από τότε που ήρθαν στην Παλαιστίνη, ότι είναι θύματα ενός ψεύδους που εφευρέθηκε από το σιωνιστικό κίνημα ».

Σε ένα σχετικό πλαίσιο, δημοσκόπηση του Channel 13 διαπίστωσε ότι το 56% των Ισραηλινών φοβάται ότι οι εντάσεις θα κλιμακωθούν σε εσωτερικό πόλεμο.

Μια άλλη δημοσκόπηση, που διεξήχθη από το κανάλι 12 του Ισραήλ , έδειξε ότι περίπου το ένα τρίτο των Ισραηλινών σκέφτεται να εγκαταλείψει το Ισραήλ, με την επιμονή της κυβέρνησης Νετανιάχου να εγκρίνει τις δικαστικές τροποποιήσεις.

Η ισραηλινή εφημερίδα Maariv δημοσίευσε μια δημοσκόπηση στα τέλη του περασμένου μήνα που δείχνει ότι το 58% των εποίκων φοβάται έναν πραγματικό εσωτερικό πόλεμο στο Ισραήλ.

Χθες, Σάββατο, δεκάδες χιλιάδες έποικοι βγήκαν στους δρόμους της κατεχόμενης Παλαιστίνης, για 31η εβδομάδα, για να διαμαρτυρηθούν για το σχέδιο δικαστικών τροποποιήσεων που πρότεινε η κυβέρνηση Νετανιάχου. Οι οργανώσεις που οργάνωσαν τις διαδηλώσεις σήμερα υπολόγισαν ότι 120.000 έποικοι συμμετείχαν στη διαδήλωση του Τελ Αβίβ.

Τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό;

Στο anazitiseis.gr έχουμε μιλήσει σε παλαιότερο άρθρο για σχέδιο μετατροπής της Ουκρανίας σε «Ισραηλινό προτεκτοράτο» και την μετακίνηση των Ισραηλινών απο την Παλαιστίνη σε ευρωπαϊκό έδαφος. Αυτό στηρίζεται στην προπαγάνδα της κυβέρνησης Νεντανιάχου πως οι Χαζάροι είναι η 13η φυλή του Ισραήλ και οι Ουκρανοί βρίσκονται στο έδαφός τους.

σχέδιο μετατροπής της Ουκρανίας σε «Ισραηλινό προτεκτοράτο» και την μετακίνηση των Ισραηλινών απο την Παλαιστίνη σε ευρωπαϊκό έδαφος. Αυτό στηρίζεται στην προπαγάνδα της κυβέρνησης Νεντανιάχου πως οι Χαζάροι είναι η 13η φυλή του Ισραήλ και οι Ουκρανοί βρίσκονται στο έδαφός τους.

Ο Πρωθυπουργός της Ουκρανίας Arseny Yatsenyuk ( που λειτουργεί στο επίπεδο 6 εντός της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας) σε συζήτηση με τον μαφιόζο Ihor Kolomoisky, τον οποίο διόρισε κυβερνήτη της περιφέρειας του Dnipropetrovsk. Ο τελευταίος εμπλέκεται στη σφαγή της Οδησσού στις 2 Μαΐου 2014 και είναι επικεφαλής ενός δικού του στρατού, του τάγματος Dnipro-1, μιας παραστρατιωτικής ναζιστικής οργάνωσης.

Είναι ο ίδιος που έχει εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Χάντερ Μπάιντεν στην Ουκρανία (γιο του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν) και του Ντέβον Άρτσερ (Πρόεδρος της Επιτροπής Υποστήριξης της Προεδρικής Εκστρατείας για τον σημερινό Υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρι) ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την υποδομή φυσικού αερίου.

Τι έλεγε άρθρο στις 16 Μαρτίου του 2014 Το Times of Israel!

Η αποικιακή κατάκτηση της Παλαιστίνης βρίσκεται σε αδιέξοδο και ο Σιωνισμός αναζητά εναλλακτικές λύσεις κρυμμένες κάτω από στρώματα γεωπολιτικών, ιδεολογικών ή ιστορικών συγκρούσεων. Μπορεί ακόμη και ορισμένοι Άραβες ηγέτες, όπως ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, να συμμετέχουν σε αυτό.

Ο ρόλος που έπαιξε το κράτος του Ισραήλ στον πόλεμο στην Ουκρανία δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητος. Δεδομένου ότι η κοινότητα των εβραίων αντιπροσωπεύει λιγότερο από το ένα τοις εκατό του συνολικού πληθυσμού στην Ουκρανία, υπάρχει ένας τρόπος για τους Εβραίους να συνδέσουν την ιστορική τους καταγωγή με τους Ουκρανούς και αυτό να αλλάξει.

Η κυβέρνηση Νετανιάχου έχει στην κατοχή της μια εμπιστευτική έκθεση που επιβεβαιώνει ότι οι Εβραίοι Ασκενάζι δεν είναι από το Λεβάντε, αλλά είναι απόγονοι των Χαζάρων. Αυτό εξηγεί γιατί ορισμένοι Σιωνιστές βλέπουν την Ουκρανία ως ένα πιθανό δεύτερο Ισραήλ.

Οι Times of Israel , μια ανεξάρτητη ισραηλινή εφημερίδα της οποίας η συντακτική επιτροπή περιλαμβάνει πρώην δημοσιογράφους της καθημερινής Ha’aretz , δημοσίευσε ένα συναρπαστικό άρθρο, το οποίο ωστόσο δεν έκανε πολύ θόρυβο.

Το άρθρο από την Ιερουσαλήμ και τον Ζιτόμιρ, με ημερομηνία 16 Μαρτίου 2014 και γραμμένο από τους Hirsh Ostropoler και IZ Grosser-Spass, Ρώσους και Ουκρανούς ανταποκριτές της εφημερίδας, αναφέρει μια εμπιστευτική αναφορά που δόθηκε στην ισραηλινή κυβέρνηση. Αυτή η έκθεση, που συντάχθηκε από μια επιτροπή ειδικών στην εβραϊκή ιστορία και βασίζεται υποτίθεται σε ακαδημαϊκές πηγές, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι Ευρωπαίοι Εβραίοι κατάγονται στην πραγματικότητα από τους Χαζάρους, έναν λαό πολεμιστών Μογγολικής και Ταταρικής καταγωγής που κυριάρχησε κάποτε στην περιοχή της Ουκρανίας.

Οι Σιωνιστές έχουν από καιρό ισχυριστεί ότι η διεκδικούμενη γη του Ισραήλ ανήκει δικαιωματικά στον εβραϊκό λαό, τον οποίο οι διαδοχικές κατακτήσεις από διαφορετικές αυτοκρατορίες έχουν εκδιώξει και διασκορπίσει, αυτό που ονομάζεται Διασπορά. Η απόδειξη ότι οι Ασκεναζίμ, που αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος του ισραηλινού πληθυσμού, δεν συνδέονται ιστορικά με την Παλαιστίνη, θα έθετε υπό αμφισβήτηση την ίδια την αρχή του Ισραήλ ως χιλιόχρονης πατρίδας του εβραϊκού λαού.

Ισραηλινοί δημοσιογράφοι έχουν επισημάνει ότι οποιαδήποτε συζήτηση μεταξύ των Χαζάρων και του κράτους του Ισραήλ περιφρονούνταν πάντα από τους Ισραηλινούς αξιωματούχους. Παραθέτουν την πρωθυπουργό Γκόλντα Μέιρ να είπε: « Χαζάρ, Σμάζαρ. Δεν υπάρχουν άνθρωποι των Χαζάρων. Δεν ξέρω κανέναν Χαζάρο στο Κίεβο. Ούτε στο Μιλγουόκι. Δείξε μου τους Χαζάρους για τους οποίους μιλάς ». Αποδεικτικά στοιχεία DNA ενός μεταναστευτικού πληθυσμού των Χαζάρων από την Ευρώπη που σήμερα ισχυρίζονται την προγονική τους καταγωγή στην Παλαιστίνη αποκλείουν σοβαρά τις αξιώσεις των Σιωνιστών σε αυτήν τη γη.

Με τις αξιώσεις των Ασκενάζι στο Ισραήλ να μειώνονται, ο Νετανιάχου, οι φίλοι του Λικούντ, οι σύμμαχοί του στο Εβραϊκό Ορθόδοξο Κόμμα, όπως και οι έποικοι της Δυτικής Όχθης, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να παίξουν το χαρτί της εθνικιστικής διεκδίκησης, όχι μόνο για το Ισραήλ, αλλά και για την Δυτική Όχθη (ή «Ιουδαία και Σαμάρεια», όπως την αποκαλούν οι Εβραίοι εθνικιστές).

Ωστόσο, ορισμένοι Εβραίοι, στο Ισραήλ όπως και αλλού, δεν θέλουν να ρισκάρουν. Ένας από τους κύριους λόγους που ο Ihor Kolomoisky –ο πλούσιος Ουκρανός Εβραίος μεγιστάνας και κυβερνήτης της επαρχίας Dnipropetrovsk, ο οποίος είναι επίσης Ισραηλινός και Κύπριος πολίτης– ξοδεύει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια στρατολογώντας Ουκρανούς εθνικιστές και νεοναζί που έρχονται από την Ευρώπη πολεμώντας τη ρωσόφωνη πλειοψηφία της περιοχής του Ντονμπάς στην ανατολική Ουκρανία, είναι το σχέδιο μετατροπής της Ουκρανίας σε «Ισραηλινό προτεκτοράτο».

Το ηχηρό άρθρο των Times of Israel σχετικά με τη Χαζαρική καταγωγή των Εβραίων Ασκενάζι τόνισε επίσης ότι το Ισραήλ, συνειδητοποιώντας ότι ένα παλαιστινιακό κράτος είναι αναπόφευκτο λόγω των ευρωπαϊκών πιέσεων, ετοιμάζεται, να εκτοπίσει τους Ασκενάζι αποίκους του από τη Δυτική Όχθη στην Ουκρανία. Η γενετική έρευνα αιχμής στο Ισραήλ έχει δημιουργήσει μια άμεση σχέση μεταξύ των Ασκεναζίμ του Ισραήλ και των Χαζάρων που κάποτε διασκορπίστηκαν στην Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη μετά την κατάκτηση του Ισραήλ.

Η γνωστή αυτοκρατορία των Χαζάρων που αποτελούνταν κυρίως απο μογγολικούς πληθυσμούς, ιστορικά δεν αναφέρεται πουθενά ότι ήταν Εβραίοι. Με την την εμπιστευτική έκθεση για τους Χαζάρους, ο Νεντανιάχου έχει σκοπό να το αποτρέψει και να δώσει αλλα χαρακτηριστικά στους Χαζάρους.

Οι Ισραηλινοί και οι Σιωνιστές σύμμαχοί τους σε όλο τον κόσμο κατηγορούσαν πάντα τους υποστηρικτές της γενετικής σχέσης μεταξύ των Ασκεναζίμ και των Χαζάρων για καθαρό αντισημιτισμό. Ωστόσο, η γενετική έρευνα που περιέχεται στην εμπιστευτική ισραηλινή έκθεση επιβεβαιώνει μόνο αυτό που αποκάλυψε ο Εβραίος ιστορικός Σλόμο Σαντ στο βιβλίο του «Πώς εφευρέθηκε ο Εβραίος Λαός». Η έννοια της καταγωγής των Χαζάρων αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1976 από τον Ούγγρο ιστορικό Άρθουρ Κέσλερ στο βιβλίο του « Η δέκατη τρίτη φυλή ».

Ένα χαρακτηριστικό άρθρο απο το jewishreviewofbooks . com εξηγεί αυτή την ανακάλυψη του Μάρτιου του 2014 που έσκασε σαν βόμβα, με τίτλο: “Είμαστε όλοι Χαζάροι τώρα;” Το 1976, ο Άρθουρ Κέσλερ έκανε δημοφιλή μια εναλλακτική υπόθεση. Στη Δέκατη Τρίτη Φυλή , υποστήριξε ότι οι περισσότεροι Ασκενάζι Εβραίοι κατάγονται από τους Χαζάρους, έναν λαό της Κεντρικής Ασίας που κυβέρνησε ένα μεγάλο βασίλειο στη Μαύρη Θάλασσα και προφανώς προσηλυτίστηκε στον Ιουδαϊσμό τον 8ο αιώνα .

Δείτε περισσότερα στο άρθρο: Ποιοι άλλοι έχουν συμφέροντα στον πόλεμο της Ουκρανίας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ