Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
ΚΚΕ ΜΙΑ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ
ΚΚΕ ΜΙΑ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

ΚΚΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΙΑ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Ο Γ.Γ. ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ
ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ 19ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟ 2013 ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟ ΚΚΕ ΔΗΛΩΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ,ΟΠΟΥ ΕΘΝΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΕΝΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΡΤΕΡΕΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ…

 
ARVE

 

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ .
ΑΥΤΗ  Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ ,Η ΙΔΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ,Η ΙΔΙΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕ ,ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΕ.
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ,ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ ”ΕΒΡΑΙΩΝ” ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΕΓΚΕΛΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΛΩΣ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΝΟΗΣΗ. ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΙ ΡΗΤΩΣ ΣΤΗ ΔΙΑΣΩΘΕΙΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΒΑΡΟΥΧ ΛΕΒΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ …
ΝΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΗ ΕΚΕΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΒΑΡΟΥΧ ΛΕΒΥ

”Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΗ ,ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΟΣ ,Ο ΜΕΣΣΙΑΣ. Η ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ,ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ ,ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ ,ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΡΧΙΩΝ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ”ΕΘΝΩΝ” ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΩΣ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ.

ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ,ΟΙ ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΔΙΕΣΠΑΡΜΕΝΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ,ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΣ ΤΑ ΙΘΥΝΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΠΩΤΕΡΟΝ ,ΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΑΥΤΩΝ .

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ  ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ.
ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΥΠΟ ΤΩΝ ΙΘΥΝΟΝΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ  ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΟΥ ”ΤΑΛΜΟΥΔ” ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΩΝ ΤΑΣ ΚΛΕΙΔΑΣ ΤΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ .

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Α’ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ . ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ Α’ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.
ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ …

ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΙΔΡΥΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΛΑΣΣΑΛ ΚΑΙ ΣΤΙΡΝΕΡ .
ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΑΡΩΝ ΛΙΜΠΕΜΑΝ ΚΑΙ ΒΙΚΤΩΡ ΑΝΤΛΕΡ .
ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ Ο ΤΖΕΗΜΣ ΚΟΜΠΕΝ.
ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ Ο ΝΤΟΜΠΟΓΙΑΝΝΟΥ ΓΚΕΡΕΑ .
ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΙ ΚΑΝ ,ΛΕΑ ,ΛΑΙ ΣΟΡΓΚΕ,
ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΟΙ ΛΕΩΝ ΦΡΑΝΓΚΕΛ ,ΦΡΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΑΛΤΜΑΓΙΕ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΒΡΑΙΟΙ .ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΡΑΒΒΙΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ .

ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΤΕΛΕΣΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΑ ΑΦΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ (ΤΟ 1918) ,ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΚΕ ,ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΑΙΟΙ (ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΕΝΤΟΥΡΑ . ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΠΡΟΣΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΔΙΔΕ ΤΟ ΚΚΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΙΣΠΑΝΟΕΒΡΑΙΚΟ ΙΔΙΩΜΑ.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ,Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ .
ΤΟ 1905 ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ .ΟΜΩΣ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ,ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ .
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΝ 1ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ .

ΜΕΤΑ ΤΟ 1917 Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΙΛΙΤΣ ΟΥΛΙΑΝΩΦ ΛΕΝΙΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΑ ΦΙΛΑΝΔΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ 209 ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΝ ΟΙ 199 ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ ΒΑΓΟΝΙ ΤΟΥ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ,ΠΟΣΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΜΑΞ ΒΑΡΜΠΡΟΥΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΧΕΛΒΑΝΤ.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΙΣ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 1917 ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΟΝΙΤ ΜΠΡΟΝΣΤΑΙΝ ΤΡΟΤΣΚΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ 75 ΑΚΟΜΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ .

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΛΕΝΙΝ . ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Ο ΤΡΟΤΣΚΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΤΑ 100% ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ  Ο ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΝΤΖΙΕΡΖΙΝΣΚΙ . ΣΤΑ 22 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΟΙ 17 ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ .
ΣΤΑ 554 ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΟΙ 447 ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ . ΕΒΡΑΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΕΝΙΝ ,Ο ΤΡΟΤΣΚΙ ,Ο ΣΟΥΧΑΝΩΦ ,Ο ΚΑΤΕ ,Ο ΣΤΑΙΝΜΠΕΡΓΚ , Ο ΑΒΑΝΕΣΩΦ ,ΤΣΙΔΕΜΠΑΟΥΜ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΚΕΡΕΝΣΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ .
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΣΤΗ ΚΑΤΑΛΥΜΕΝΗ ΡΩΣΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ . Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΣΙΦ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΘΕΝ ΚΡΑΤΟΣ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ .
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΑΟΥΛ ΚΑΙ ΜΑΞ ΒΑΡΜΠΟΥΡΓΚ ,Ο ΑΒΕΡΕΛ ΧΑΡΙΜΑΝ ,Ο ΤΖΟΝ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ,Ο ΒΑΝΤΕΡΛΙΠ Ο ΤΖΕΙ ΠΙ ΜΟΡΓΚΑΝ, Ο ΑΛΦΡΕΝΤ ΜΙΛΤΕΡ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΟΜΗΣ ΝΤΕ ΡΟΤΣΙΤΛΝΤ.
ΤΟ 1918 Ο ΣΣΙΦ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ,
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ  ΗΤΑΝ ΤΥΠΙΚΑ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ STANDARD OIL ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ 51% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ΥΨΟΥΣ 75 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΣΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ;;;
ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΗΣ . ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ . ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ( ΤΟ “ΚΕΦΆΛΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΙ “ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ” ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ)

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΟΚΑΜΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΜΙΑΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.

ΑΘΗΝΑΠΟΛΙΣ

 

 

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ