Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Συναγερμός για εμφάνιση κοριών και στην Ελλάδα - Εκλεισε πτέρυγα ξενοδοχείου στην Αττική
Συναγερμός για εμφάνιση κοριών και στην Ελλάδα – Εκλεισε πτέρυγα ξενοδοχείου στην Αττική

Συναγερμός για εμφάνιση κοριών και στην Ελλάδα – Εκλεισε πτέρυγα ξενοδοχείου στην Αττική

Η “επιδημία” με τους κοριούς στη Γαλλία και την Αγγλία, φαίνεται πως έφτασε και στην Ελλάδα, καθώς, έκλεισε πτέρυγα ξενοδοχείου στην Αττική.

Μιλώντας στο Open και την εκπομπή Ώρα Ελλάδος, ο πρόεδρος εργαζομένων επισιτισμού και τουρισμού Γιώργος Χότζογλου ανέφερε: “Δυστυχώς έχουμε εμφάνιση κοριών. Όχι από αυτούς που μας ακούνε, από αυτούς που μας τσιμπούνε.

 

Ξενοδοχείο στο παραλιακό προάστιο της Αττικής αναγκάστηκε να κλείσει μια πτέρυγα για να προχωρήσει σε απεντόμωση. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό αποτελεσματικό αλλά μεταξύ άλλων προβλημάτων έχει υπάρξει και αυτό. Είναι φανερό ότι κάποιοι επισκέπτες μας κυρίως από τη Γαλλία μεταφέρανε τα έντομα και δυστυχώς κολλήσανε και στο ξενοδοχείο.

Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα στρώματα στα ξενοδοχεία. Στον στρατό τα καίγαμε, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί ένα ξενοδοχείο με τέτοιο πρόβλημα. Έχουν εισχωρήσει στα στρώματα και είναι κόστος να αλλάξεις στρώμα σε ένα δωμάτιο”.

Όπως σημειώνει ο κ. Χότζογλου, “τα μεγάλα ξενοδοχεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα αντικαθιστούν τα στρώματά τους. Μέχρι στιγμής είναι ένα ξενοδοχείο που έχει πρόβλημα”.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΜ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΝΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ