Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Washington Post Οι χάρτες με τα πλήγματα του Ισραήλ στην Γάζα

1.000 βόμβες την ημέρα δέχονται τα παλαιστινιακά εδάφη (ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 1.000.000 ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ 1$ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ)

Χίλιες βόμβες την ημέρα εξαπολύει το Ισραήλ εναντίον της Χαμάς.  Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των Ισραηλινών Δυνάμεων Άμυνας (IDF), περίπου 6.000 βόμβες συνολικά έχουν εκτοξευθεί από την έναρξη της πολεμικής σύγκρουσης το περασμένο Σάββατο.

Η Washington Post χαρτογράφησε μερικά από τα πλέον καταστροφικά πλήγματα του Ισραήλ, πολλά από τα οποία σε πυκνοκατοικημένες περιοχές στα βόρεια.

Δείτε τους χάρτες

Η Washington Post χαρτογράφησε μερικά από τα πλέον καταστροφικά πλήγματα του Ισραήλ, πολλά από τα οποία σε πυκνοκατοικημένες περιοχές στα βόρεια. ΓΑΖΑ Η Washington Post χαρτογράφησε μερικά από τα πλέον καταστροφικά πλήγματα του Ισραήλ, πολλά από τα οποία σε πυκνοκατοικημένες περιοχές στα βόρεια. ΓΑΖΑ Η Washington Post χαρτογράφησε μερικά από τα πλέον καταστροφικά πλήγματα του Ισραήλ, πολλά από τα οποία σε πυκνοκατοικημένες περιοχές στα βόρεια. ΓΑΖΑ Η Washington Post χαρτογράφησε μερικά από τα πλέον καταστροφικά πλήγματα του Ισραήλ, πολλά από τα οποία σε πυκνοκατοικημένες περιοχές στα βόρεια. ΓΑΖΑ Η Washington Post χαρτογράφησε μερικά από τα πλέον καταστροφικά πλήγματα του Ισραήλ, πολλά από τα οποία σε πυκνοκατοικημένες περιοχές στα βόρεια. ΓΑΖΑ

Όλα τα περάσματα έξω από τον θύλακο έχουν κλείσει και οι κάτοικοι δεν μπορούν να πάνε πουθενά.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΑΖΑ Όλα τα περάσματα έξω από τον θύλακο έχουν κλείσει και οι κάτοικοι δεν μπορούν να πάνε πουθενά.
ΧΑΡΤΗΣ ΓΑΖΑ Όλα τα περάσματα έξω από τον θύλακο έχουν κλείσει και οι κάτοικοι δεν μπορούν να πάνε πουθενά.

ΠΗΓΗ

260 μωρά σκοτώθηκαν από το Σάββατο που ξεκίνησαν οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Γάζα
260 μωρά σκοτώθηκαν από το Σάββατο που ξεκίνησαν οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Γάζα

ΑΠΟ ΕΜ.ΠΑΠ.Αχ βρε παιδάκια…..βγήκε ο αρχηγός της Χαμάς και ευχαρίστησε δημόσια την Ουκρανία για την προμήθεια σε όπλα…(πόσο βλάκας νιώθεις εσύ που ανεβάζεις την ουκρανοσημαιουλα στο προφίλ σου)….

Το Ισραήλ γνώριζε για την επίθεση αλλά θέλει την ΑΟΖ για το αέριο κι έτσι θυσίασε τον κοσμακη. Από την άλλη εγώ ζηλεύω γιατί,παρατάει ο Εβραίος στη Δανία καριέρα και οικογένεια και πάει να πολεμήσει για την πατρίδα επειδή τη θεωρεί ιερό του καθήκον,ενώ ο ελληναρας εδώ ψηφίζει τα σαπιοκουναβα που φώτισαν επάνω στη Βουλή,πρόσεξε τώρα….ΚΑΙ την Ουκρανική σημαία(είπαμε ,αυτοί που δίνουν τα όπλα στη Χαμάς) ΚΑΙ την Εβραϊκή σημαία…(η ανάλυση παραλείπεται) ενώ την Ελληνική σε επετείους απελευθέρωσης ,δεν τη φωτίζουν... (δεν φτάνει το ρεύμα) Μέχρι και τη σημαία των Λοατκι έχουν φωτίσει. Σάπια κουνάβια. Και οι ψηφοφόροι κάτι λοβοτομήμένα που θέλουν να γίνουμε όλοι γκέι με το ζόρι με τις ΜΚΟυδες και τις αλληλέγγυες φεμιναζι να θέλουν να γίνουν παιδομηχανες για τα φιλαράκια τους,φέρνοντας τους ισλαμιστές (τα ασυνόδευτα),,να βολταρουν στην Πατησίων ,περιμένοντας το παρασύνθημα ….
Ρε ουστ….κουναβια

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ