Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

H κατάσταση έχει ξεφύγει από τον πόλεμο και έχει γίνει θηριωδία…

H κατάσταση έχει ξεφύγει από τον πόλεμο και έχει γίνει θηριωδία...
H κατάσταση έχει ξεφύγει από τον πόλεμο και έχει γίνει θηριωδία…

Ο Μάκης Λεβί, ένας από τους Έλληνες που ζούσαν στο Ισραήλ και επέστρεψε χθες Τρίτη στην Ελλάδα, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Τετάρτης (11/10) και αποκάλυψε φρικιαστικά γεγονότα όπως ότι οι ένοπλοι της Χαμάς έκαψαν Ισραηλινούς πολίτες ζωντανούς μέσα στα σπίτια τους!

Όπως είπε «αυτό το πράγμα έχει ξεφύγει από τον πόλεμο και έχει γίνει θηριωδία».




ARVE

 

Είναι σαφές πως η Χαμάς ήταν αποφασισμένη να διαπράξει τα χειρότερα και τα πιο απάνθρωπα εγκλήματα γιατί ήθελε να δημιουργήσει ένα μόνιμο ψυχολογικό τραύμα στην ισραηλινή κοινωνία.




ARVE

Κάτι το οποίο θα διαρκέσει για πολλές δεκαετίες.

«Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο το πρωί ως ένα τυπικό Σάββατο πολέμου, εννοώντας ότι έρχονταν μόνο ρουκέτες. Μπήκαμε στο καταφύγιο με τα μικρά παιδιά μου, 8 και 10 ετών αντίστοιχα.

Και επειδή ζούμε πολύ κοντά από το σημείο της επίθεσης, πολύ σύντομα άλλαξαν οι ήχοι που ακούμε συνήθως στην περιοχή. Ξαφνικά ακούγαμε ήχους από αυτόματα όπλα.

Εκεί κατάλαβα ότι είναι κάτι άλλο γίνεται, δεν ήταν συνηθισμένο. Οι εικόνες που βλέπουμε τώρα, είναι από μέρη που περνάω καθημερινά με τα παιδιά μου για να πάω οπουδήποτε. Είναι η γειτονιά μου. Το πιο κοντινό που έφτασε σε μας είναι 1 χιλιόμετρο.

Αυτό ήταν το τρομακτικό, γιατί έχεις δύο παιδιά σε καταφύγιο, έχουμε μεταξύ μας ενδοεπικοινωνία στην περιοχή, οπότε ξέρεις ότι είναι στον προηγούμενο οικισμό που έχουν μπει και έχουν σκοτώσει και κάψει κόσμο. Έχουν κάψει κόσμο στο σπίτι τους. Αυτό το πράγμα έχει ξεφύγει από τον πόλεμο και έχει γίνει θηριωδία», είπε αρχικά.

Ο Μ.Λεβί υπογράμμισε πως, «δεν φύγαμε απευθείας από εκεί γιατί δεν γινόταν. Η δική μας ρουτίνα πολέμου, αν θέλετε, είναι ότι όταν ακούμε συναγερμό μπαίνουμε στο καταφύγιο, ο μπαμπάς προσπαθεί να καταλάβει αν είναι κάτι που θα κρατήσει μερικές ώρες ή μέρες ή αν είναι κάτι μεγαλύτερο.

Αν είναι κάτι μεγαλύτερο, ξέρουν, μαζεύουμε βαλίτσες, αεροδρόμιο, Ελλάδα, παππούς-γιαγιά, για τα παιδιά τελειώνει ο πόλεμος και αρχίζουν οι διακοπές».

Στη συνέχεια, ο Μ.Λεβί περιέγραψε εικόνες φρίκης που έζησαν δικοί του άνθρωποι.

“Έκαψαν την κυρία που κρατάει το απόγευμα τα παιδιά μου μέσα στο σπίτι της.”

Το σπίτι της πεθεράς μου έγινε αγνώριστο, γιατί ήταν απ’ έξω 5-6 άτομα της Χαμάς που με αυτόματα όπλα το έκαναν μη κατοικήσιμο.

Γλίτωσε γιατί δεν κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα του καταφυγίου.

Πήραν παιδάκια από τα σπίτια τους και τους γονείς τους και τους μετέφεραν στη Γάζα. Σε έναν άλλο οικισμό αποκεφάλισαν παιδάκια, σε άλλον οικισμό σκότωσαν 100 άτομα.

Δεν γίνεται να τα ξεχάσω, προσπαθώ να κοιμηθώ αρχικά, είναι δύσκολο, είναι ακόμα πολύ νωπό», κατέληξε.

ΠΗΓΗ

 

ΙΣΠΑΝΙΑ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΔΑΝΙΑ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ (που η ΕΕ πήρε πραξικοπηματικά χωρίς να ρωτήσει τις χώρες μέλη) ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
Υπ. Άμυνας Yoav Gallant δήλωσε:
«…Διέταξα μια πλήρη πολιορκία της Λωρίδας της Γάζας. Δεν θα υπάρχει ηλεκτρισμός, δεν θα υπάρχει τροφή, ούτε καύσιμα, όλα είναι κλειστά…»
«ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΖΩΑ»
(ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ)
ΜΟΝΟΝ ΖΟΜΠΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΣΤΗΜΕΝΟ
WAKE THE FUCK UP
======================================
ΜΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΕΚΡΟΙ…
======================
AKΟΥΣΕ ΕΔΩ:

ETOIMAZOYN ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ