Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Από τη Novartis, στον Daniel: Οι μιζαδόροι, έγιναν δολοφόνοι κατά συρροή

Από τη Novartis, στον Daniel: Οι μιζαδόροι, έγιναν δολοφόνοι κατά συρροή
Από τη Novartis, στον Daniel: Οι μιζαδόροι, έγιναν δολοφόνοι κατά συρροή

Από τη Novartis, στον Daniel: Οι μιζαδόροι, έγιναν δολοφόνοι κατά συρροή.. Της μίζας το ..κάγκελο γίνεται στην κυριολεξία μέσα σε όλη τη διαπλοκή που έχει στηθεί πολλές δεκαετίες πριν και τώρα βλέπουμε τα αποτελέσματα.. Τραγικά αποτελέσματα που όλως τυχαίως, πέφτουν επάνω στις πλάτες μόνον των Ελλήνων πολιτών, ενώ από την άλλη βλέπουμε πολιτικούς , δημοσιογράφους, καναλάρχες, καθηγητάδες και λοιπούς να πλουτίζουν… Ειδικά στους πολιτικούς αυτό το φαινόμενο είναι πιο φανερό από ποτέ τώρα…

Να περνάμε εμείς καλά και οι πολίτες ας καούν, ας πνιγούν, ας καταστραφούν, ας χάσουν ακόμα και τη ζωή τους… Εμείς να παίρνουμε τις μίζες μας και τα αφεντικά να είναι ευχαριστημένα…

«Ε, να πάρει ο υπουργός ένα δωράκι, αλλά όχι και 500 εκατομμύρια»!

Το primenews.press γράφει: Αυτή είναι η φράση που έχει σημαδέψει την μεταπολίτευση. Έπειτα όμως από την εποχή Σημίτη, η διαφθορά και η κατάχρηση δημοσίου χρήματος έγινε κανονικότητα. Ήρθε και ο νόμος περί μη ευθύνης υπουργών, ώστε τα πολιτικά παχύδερμα να μην έχουν και άγχος την ώρα που έκλεβαν το παρόν και το μέλλον του έθνους. Στην εποχή του Κυριάκου μάλιστα, η διαφθορά θωρακίστηκε με «συστημική ατιμωρησία».

Ενώ η κοινωνία έμεινε απροστάτευτη και οι επόμενες γενιές έβλεπαν το μέλλον τους να καταστρέφεται από τα δεσμά του χρέους, για το οποίο δεν φέρουν καμία ευθύνη, οι πρόσκαιροι κυβερνώντες θέσπισαν «ακαταδίωκτα» για τους ίδιους τους τους εαυτούς..(σημείωση: και για τους τραπεζίτες και για τους “ειδικούς”)

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια όμως, συνέβη μία οβιδιακή αλλαγή: Η κατάχρηση δημοσίου χρήματος, μετετράπη σε μαζική δολοφονία Ελλήνων.

Η ζημιά που υπέστη το δημόσιο σύστημα υγείας από σκάνδαλα τύπου Novartis, κόστισε χιλιάδες ζωές Ελλήνων, λόγω ανυπαρξίας κονδυλίων για δημιουργία ΜΕΘ, απόκτησης μονοκλωνικών αντισωμάτων, ενίσχυσης της πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Οι εθνικές εργολαβίες με χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Θεσσαλίας, όπου μετά τον Ιανό μόλις το 3% των κονδυλίων διατέθηκαν σε αντιπλημμυρικά έργα, ενώ αντίθετα το υπόλοιπο 97% κατέληξε στα ταμεία των εθνικών εργολάβων, κόστισε άγνωστο -ακόμα- αριθμό ζωών.

Όταν λοιπόν επανέλθει η δημοκρατία και οι δομές της σε αυτόν τον τόπο, οι μιζαδόροι πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ως κατά συρροή δολοφόνοι. Με αναδρομικότητα.

ΠΗΓΗ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΥΤ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

 

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ