Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Απίστευτο! Πλημμύρισε και η 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού των Apache στο Στεφανοβίκειο – Συγκεντρώνουν στρατιωτικά οχήματα στην πύληΠλημμύρισε η 1η Ταξιαρχία της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο.
Απίστευτο! Πλημμύρισε και η 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού των Apache στο Στεφανοβίκειο – Συγκεντρώνουν στρατιωτικά οχήματα στην πύλη Πλημμύρισε η 1η Ταξιαρχία της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο.

Πλημμύρισε και η 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού των Apache στο Στεφανοβίκειο

Συγκεντρώνουν στρατιωτικά οχήματα στην πύλη

 

Τα ορμητικά ορμητικά νερά από τον Πηνειό που έσπασαν…. έχουν κατακλύσει ένα σημαντικό μέρος των εγκαταστάσεων, την πίστα των αεροσακαφών με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός στην Αεροπορία Στρατού.

Δεδομένου ότι ακριβώς δίπλα βρίσκεται η λίμνη Κάρλα ή Βοιβηίδα, η οποία ήδη έχει υπερχειλίσει, ο Στρατός βρίσκεται σε εγρήγορση για παν ενδεχόμενο. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει εάν το βράδυ κατεβάσει επιπλέον νερό από τις πλημμυρισμένες περιοχές και ανέβει η στάθμη.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ήδη στρατιωτικά οχήματα συγκεντρώνονται στην πύλη του Στρατοπέδου, ενώ τα αμερικανικά ελικόπτερα που σταθμεύουν μέσα στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ) βρίσκονται σε ειδικό χώρο που έχει κατασκευαστεί για αυτό το σκοπό.

Φαντάροι που υπηρετούν τη θητεία τους μέσα στην 1η ΤΑΞΑΣ φέρεται να έχουν ενημερώσει τους δικούς τους για τη δύσκολη κατάσταση, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται και το ενδεχόμενο εκκένωσης, καθώς η στάθμη του νερού που “απειλεί” το στρατόπεδο ανεβαίνει επικίνδυνα.

Επί ποδός βρίσκονται και οι κάτοικοι του Στεφανοβικείου, καθώς τα τελευταία σπίτια από το στρατόπεδο είναι στα 2 χιλιόμετρα.

Αν τα ορμητικά νερά από τον Πηνειό συνεχίσουν την “επέλαση” με τον ίδιο ρυθμό, θωρείται βέβαιο ότι Στεφανοβίκειο και Ριζόμυλο θα βρεθούν και πάλι στο μάτι του κυκλώνα.

ΠΗΓΗ

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ