Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Βραβευμένος με Νόμπελ επιστήμονας: «Η κλιματική κρίση είναι μια φάρσα για την ερήμωση του πλανήτη»
Βραβευμένος με Νόμπελ επιστήμονας: «Η κλιματική κρίση είναι μια φάρσα για την ερήμωση του πλανήτη»

Βραβευμένος με Νόμπελ επιστήμονας: «Η κλιματική κρίση είναι μια φάρσα για την ερήμωση του πλανήτη»

Βραβευμένος με Νόμπελ επιστήμονας: «Η κλιματική κρίση είναι μια φάρσα για την ερήμωση του πλανήτη».. Ο βραβευμένος με Νόμπελ επιστήμονας Δρ Τζον Κλάουζερ κατέθεσε ότι η ανθρωπογενής αφήγηση για την κλιματική αλλαγή είναι μια «φάρσα» που διαπράχθηκε από την ελίτ «για να ερημώσει τον πλανήτη».

Το thepeoplesvoice.tv αναφέρει: Ο Δρ. John Clauser, ο συν νικητής του βραβείου Νόμπελ Φυσικής 2022 και μια από τις  κορυφαίες αυθεντίες στον κόσμο  στην κβαντική μηχανική, κατήγγειλε την πράσινη ατζέντα των ελεγχόμενων από το WEF χώρες ως «επικίνδυνη διαφθορά της επιστήμης που απειλεί την παγκόσμια οικονομία και το πηγάδι -είναι δισεκατομμύρια ανθρώπων».

Σύμφωνα με τον Δρ Κλάουζερ, η ανθρωπογενής φάρσα για την κλιματική αλλαγή διαπράττεται από κυβερνητικούς οργανισμούς και ΜΜΕ που αγοράζονται και πληρώνονται από την ελίτ της παγκοσμιοποίησης. Αυτό που φωνάζουμε και εμείς αλλά δεν είμαστε επιστήμονες… Να λοιπόν που ακούγονται αυτά και από επιστημονικό στόμα και μάλιστα νομπελίστα..

Στόχος των παγκοσμιοποιητών είναι να ερημώσουν τον πλανήτη και να μειώσουν δραστικά την ποιότητα ζωής όσων παραμένουν.

«Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει πραγματική κλιματική κρίση», είπε ο Clauser. (σ.σ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ)

«Υπάρχει, ωστόσο, ένα πολύ πραγματικό πρόβλημα με την παροχή αξιοπρεπούς βιοτικού επιπέδου στον μεγαλύτερο πληθυσμό του κόσμου και μια σχετική ενεργειακή κρίση».

«Το τελευταίο επιδεινώνεται άσκοπα από αυτό που, κατά τη γνώμη μου, είναι εσφαλμένη κλιματική επιστήμη».

Ο Δρ Clauser δεν είναι ο πρώτος νικητής του βραβείου Νόμπελ που αμφισβητεί την «καθιερωμένη» επιστημονική και πολιτική αφήγηση της «κλιματικής αλλαγής».

Όπως ανέφερε προηγουμένως το The People’s Voice , η Παγκόσμια Διακήρυξη για το Κλίμα έχει υπογραφεί από εκατοντάδες επιστήμονες και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο.

«Δεν υπάρχει κλιματική έκτακτη ανάγκη», αναφέρει το έγγραφο .

Ο ιδρυτής της Greenpeace, Δρ. Πάτρικ Μουρ, επίσης κατέθεσε προηγουμένως ότι η ανθρωπογενής αφήγηση για την κλιματική αλλαγή είναι μια «επικίνδυνη φάρσα» που διαπράττεται από την ελίτ για να αφαιρέσει τις πιο βασικές ελευθερίες μας.

Το Thenewamerican.com αναφέρει: «Η δημοφιλής αφήγηση για την κλιματική αλλαγή αντικατοπτρίζει μια επικίνδυνη διαφθορά της επιστήμης που απειλεί την παγκόσμια οικονομία και την ευημερία δισεκατομμυρίων ανθρώπων», είπε ο  Clauser . «Η λανθασμένη επιστήμη του κλίματος έχει μεταστάσεις σε μαζική ψευδοεπιστήμη-δημοσιογραφία».

Και αυτή η «ψευδοεπιστήμη» έχει επιπτώσεις πολύ πέρα ​​από τον κόσμο της κλιματικής επιστήμης.

«Με τη σειρά της, η ψευδοεπιστήμη έχει γίνει αποδιοπομπαίος τράγος για μια μεγάλη ποικιλία άλλων άσχετων ασθενειών. Έχει προωθηθεί και επεκταθεί από παρόμοια άστοχους πράκτορες επιχειρηματικού μάρκετινγκ, πολιτικούς, δημοσιογράφους, κυβερνητικές υπηρεσίες και περιβαλλοντολόγους», δήλωσε ο Clauser.

Ο Clauser ισχυρίζεται ότι η «κλιματική έκτακτη ανάγκη» που διαφημίζεται από τους Al Gore, Joe Biden, John Kerry, Alexandria Ocasio-Cortez και άλλους δεν υπάρχει.

«Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει πραγματική κλιματική κρίση», είπε. «Υπάρχει, ωστόσο, ένα πολύ πραγματικό πρόβλημα με την παροχή ενός αξιοπρεπούς βιοτικού επιπέδου στον μεγάλο πληθυσμό του κόσμου και μια σχετική ενεργειακή κρίση. Το τελευταίο επιδεινώνεται άσκοπα από αυτό που, κατά τη γνώμη μου, είναι εσφαλμένη κλιματική επιστήμη».

Ο Clauser έκανε τις παρατηρήσεις στην εκδήλωση «Quantum Korea 2023» τον Ιούνιο.

Ο φυσικός επέκρινε την επιτροπή Νόμπελ το 2021 για την απονομή ενός βραβείου για την ανάπτυξη μοντέλων υπολογιστών που προορίζονται να προβλέψουν την υπερθέρμανση του πλανήτη. Σύμφωνα με τον Clauser, τα περισσότερα μοντέλα υπολογιστών δεν λαμβάνουν υπόψη τη δραματική σταθεροποίηση της θερμοκρασίας που παρέχεται από τα σύννεφα.

Ο Clauser φέρεται να έχει αναπτύξει το δικό του κλιματικό μοντέλο, το οποίο λαμβάνει υπόψη τη σταθεροποιητική επίδραση των νεφών. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή η ρυθμιστική επίδραση της ανακλαστικής νεφοκάλυψης είναι πενήντα φορές πιο ισχυρή από οποιαδήποτε επίδραση θέρμανσης που παράγεται από το CO 2 .

Δηλώνει περαιτέρω ότι «η Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή [IPCC] και η Εθνική Ακαδημία Επιστημών παραδέχονται επανειλημμένα ότι οι επιπτώσεις των νεφών αντιπροσωπεύουν πράγματι τη μεγαλύτερη αβεβαιότητα στις κλιματικές προβλέψεις τους».

Στην πραγματικότητα, η IPCC μόλις και μετά βίας λαμβάνει υπόψη τα σύννεφα: «Η λεπτομερής ανάλυση της IPCC για τα σύννεφα (AR5) και την επίδρασή τους στο κλίμα παρεξηγεί εντελώς τις επιπτώσεις των νεφών και αγνοεί εντελώς αυτήν την κυρίαρχη διαδικασία μεταφοράς ενέργειας», είπε ο Clauser.

Παρά τα διαπιστευτήριά του για το βραβείο Νόμπελ, οι κλιματικοί υστερικοί είτε αγνόησαν τις απόψεις του Clauser για την κλιματική αλλαγή είτε ισχυρίστηκαν ότι δεν είναι ο κατάλληλος επιστήμονας για να έχει γνώμη. Ο χρήστης του Twitter BONUS, ο οποίος αυτοχαρακτηρίζεται ως «Επιστήμονας (Παρουσιάστηκε σε διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα),» χρησιμοποίησε αυτήν την τακτική.

«Ο Δρ. Ο John F. Clauser δεν έχει καθόλου εξειδίκευση στην επιστήμη του κλίματος. Δεν καταλαβαίνει καν ότι οι ανατροφοδοτήσεις στο cloud είναι μια απάντηση στις αλλαγές θερμοκρασίας που προκαλούνται από το CO2. Οι δεσμοί του με την ομάδα λόμπι ορυκτών καυσίμων «CO2 «coal»-ition» υποδηλώνουν μόνο ότι κάνει λάθος για το κλίμα»,  έγραψε  αδύναμα στο Twitter η BONUS.

Η κυρίαρχη τακτική της λατρείας του κλίματος είναι να αγνοήσει τον Clauser και την κριτική του για το πολιτικό τους (όχι επιστημονικό) κίνημα. Τελικά, πιθανότατα θα προσπαθήσουν να τον δέσουν με «μεγάλα πετρέλαια» ή «συμφέροντα ορυκτών καυσίμων» αντί να ακούσουν τα λόγια του. Αυτός και άλλοι σαν αυτόν τρομάζουν τους κλιματικούς υστερικούς γιατί δεν θα υποκύψουν απλώς σε προσκύνηση. Ο Clauser είναι ξεκάθαρα ένας άνθρωπος ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ που λέει αυτό που σκέφτεται.

LUMI-NEWS.GR

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ