Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΙΝΗΣ, ΚΑΙ Η ΑΘΛΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΧΟΑΞΙΣ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ FACEBOOK ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΗΜΑΝΣΗ ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΑΝ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ

ΠΥΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ…

ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ….ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΙΚΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΦΥΤΕΥΣΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΕΥΚΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΧΩΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΜΙΑΣ ΠΥΡΠΟΛΗΣΗΣ…ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΡΑΞΑΝ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΞΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΡΗΤΙΝΗ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΧΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΕΥΦΛΕΚΤΑ ΠΕΥΚΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.
ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΦΛΕΚΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ -ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ- ΦΥΤΕΥΑΝ ΠΥΚΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΩΣ ΕΝΝΙΑΙΟ ΠΑΝΥΨΗΛΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΡΑΚΤΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΖΩΝΗ.
ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΟΜΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΦΩΤΙΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ (ΚΑΡΥΔΙΑ, ΧΑΡΟΥΠΙΑ, ΦΛΑΜΟΥΡΙΑ, ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑ, ΟΞΙΑ, ΑΓΡΙΟΚΑΣΤΑΝΙΑ, ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ, ΠΛΑΤΑΝΟΣ, ΦΤΕΛΙΑ, ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΩΡΟΦΟΡΑ) ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΗ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΥΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΣ Ή ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ, ΤΗΝ ΧΛΩΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ.
ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΝΤΙ ΝΟΜΙΜΑ ΝΑ ΑΝΑΔΑΣΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΔΕΝΤΡΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ “ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ” ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΜΕ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ-ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΛΗΘΗΣ ΕΝΟΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΥ ΚΙ ΕΝΔΟΞΟΤΑΤΟΥ ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟΥ ΛΑΟΥ.
ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΥΦΥΕΙΣ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ” ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ…ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.
ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ "ΟΜΑΔΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΩΝ" ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΚΑΜΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ..
ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ “ΟΜΑΔΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΩΝ” ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΚΑΜΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ..
ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ “ΟΜΑΔΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΩΝ” ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΚΑΜΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΥΓ ΚΕΙΜΕΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Αρίστανδρος

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ