Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

«Άδειασαν» και τον Γεωργιάδη!

«Άδειασαν» και τον Γεωργιάδη!
«Άδειασαν» και τον Γεωργιάδη!

Δεν έχει τέλος τα «αδειάσματα» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού μετά τον Γιώργο Φλωρίδη και τον Νότη Μηταράκη, σειρά πήρε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο τραγέλαφος που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες, με εντάσεις, κρίσεις και «αδειάσματα» από το Μαξίμου, επιβεβαιώνει ότι οι σχέσεις του πρωθυπουργού με τους υπουργούς του είναι σε ρήξη, από την πρώτη κιόλας μέρα της νέας κυβέρνησης.

Μόλις λίγες ώρες μετά το φιάσκο με την έφιππη και την πανεπιστημιακή αστυνομία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, αφού άδειασε σήμερα για δεύτερη φορά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, συνέχισε με τον νέο υπουργό Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή την αδιανόητη δήλωσή του για την ακρίβεια πριν από δύο ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι ο Άδωνις υποστήριξε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η «η μεγάλη άνοδος των τιμών έγινε το μήνα που λείψαμε από την κυβέρνηση. Λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια». Μάλιστα, μια ημέρα μετά, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι οι αυξήσεις στα σούπερ μάρκετ έγιναν επειδή σταμάτησε να τα επισκέπτεται, την περίοδο της υπηρεσιακής κυβέρνησης.

Σε ερώτηση που δέχτηκε σήμερα για τις δηλώσεις του Άδωνι, ο Παύλος Μαρινάκης υποστήριξε αρχικά, κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των συντακτών: «Νομίζω ότι αυτό που λέτε δεν οδηγεί στο συμπέρασμα το οποίο κάνετε. Δεν οδηγήθηκε ούτε ο Υπουργός σε αυτό το συμπέρασμα» ανέφερε στην προσπάθειά του να τα μαζέψει, ωστόσο στη συνέχεια «άδειασε» τον Άδωνι Γεωργιάδη: «Είναι προφανές ότι είναι εισαγόμενη η ακρίβεια. Είναι μια εισαγόμενη πληθωριστική κρίση, η οποία πλέον κρατά αρκετούς μήνες. Για τη χώρα μας, ευτυχώς ο δείκτης του πληθωρισμού βαίνει συνεχώς μειούμενος. Υπάρχει ακόμα το ζήτημα του πληθωρισμού τροφίμων που είναι υψηλός, αλλά είναι κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Γι΄αυτό και συνεχίζονται οι στοχευμένες κινήσεις της Κυβέρνησης» κατέληξε.

Πηγή

Ε.ΣΥ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esydthessalonikis@gmail.com

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ