Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Σουδάν: Το βιολογικό εργαστήριο που κατέλαβαν οι παραστρατιωτικοί RSF χρηματοδοτούνταν από τους Μ.Γκέιτς και Α.Φάουτσι!Ποιο ήταν το αντικείμενο εργασίας του;
Σουδάν: Το βιολογικό εργαστήριο που κατέλαβαν οι παραστρατιωτικοί RSF χρηματοδοτούνταν από τους Μ.Γκέιτς και Α.Φάουτσι! Ποιο ήταν το αντικείμενο εργασίας του;

Σουδάν: Το βιολογικό εργαστήριο που κατέλαβαν οι παραστρατιωτικοί RSF χρηματοδοτούνταν από τους Μ.Γκέιτς και Α.Φάουτσι!

Ποιο ήταν το αντικείμενο εργασίας του;

Πριν τρεις ημέρες παγκόσμια ανησυχία προκάλεσε η ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), ότι μαχητές παραστρατιωτικών ομάδων στο Σουδάν κατέλαβαν ένα κεντρικό δημόσιο εργαστήριο στο οποίο υπάρχουν δείγματα εξαιρετικά μολυσματικών ασθενειών όπως η πολιομυελίτιδα και η ιλαρά, το οποίο όμως αργότερα αποκαλύφτηκε πως χρηματοδοτούνταν από τις ΗΠΑ (CDC), τον Μπιλ Γκέιτς και τον Άντονι Φάουτσι.

Το ότι δείγματα ιών από μολυσματικές ασθένειες μπορούν ακόμα και να πωληθούν στην «μαύρη αγορά» σε υψηλές τιμές σε επικίνδυνες τρομοκρατικές ομάδες, είναι μία επίσης παράμετρος του τρόμου που πρέπει να ληφθεί υπόψιν.

 
ARVE

 

Αν κάποιος αναλογιστεί ότι το Σουδάν έχει άμεση σχέση με ακραίες ισλαμιστικές ομάδες, τότε ο κίνδυνος διάδοσης επικίνδυνων ασθενειών αυξάνεται ακόμα περισσότερο.

«Οι τεχνικοί δεν έχουν πλέον πρόσβαση στο εργαστήριο, κάτι που σημαίνει ότι το εργαστήριο δεν είναι σε θέση να λειτουργεί ως διαγνωστικό κέντρο και κέντρο αναφοράς. Φοβόμαστε επίσης μήπως τα άτομα που κατέλαβαν το εργαστήριο εκτεθούν κατά λάθος σε παθογόνους οργανισμούς που φυλάσσονται εκεί», είπε ο γενικός γραμματέας του ΠΟΥ, Δρ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους.

Σημειώνεται ότι η Μόσχα έχει επανειλημμένως κατηγορήσει τις ΗΠΑ ότι κατασκευάζουν και παράγουν βιολογικά όπλα σε διάφορες χώρες του πλανήτη όπως το Σουδάν και την Ουκρανία.

Σε μία εποχή, όπου «ξεφύτρωσε» από το πουθενά ένας ιός (Covid-19), o οποίος κατέστρεψε τις οικονομίες και ανάγκασε την πλειοψηφία των χωρών του πλανήτη να «φυλακίσουν» τους πολίτες τους υπάρχει μία έντονη καχυποψία ως προς οτιδήποτε ασχολείται με την κατασκευή και διαχείριση ιών.

Αυτό που προκάλεσε όμως ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η κραυγή αγωνίας του ΠΟΥ. Σα να ήξερε ο ΠΟΥ ότι το εργαστήριο στο Σουδάν ήταν κέντρο ερευνών με πολύ επικίνδυνο αντικείμενο εργασίας.

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

Έλα να διοικήσεις Ε.ΣΥ.! Όλοι οι άλλοι απέτυχαν!: Αναγγελία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ