Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΣΟΥΔΑΝ

ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΣΟΥΔΑΝ ΤΟ 2007.
ΧΩΡΙΣΑΝΕ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΔΑΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ 500 ΔΙΣ USD ΚΑΙ 20.000 ΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ.
ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ-ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΣΟΥΔΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ OMAR HASSAN AHMAD AL-BASHIR.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ
ΝΑ ΜΙΛΑΣ
ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΙ Η ΕΛΛΑΣ…!!!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ, ΗΛΙΘΙΟΙ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…!!!
ΨΗΦΙΖΩ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ…!!!

ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΑΥΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ??? ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑ??? ΕΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΑΑΘΕ ΤΟ…!!! ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ-ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΗΣ Τ.V. ΣΟΥ??? ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ…!!! ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”…!!!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΔΟΛΛΑΡΙΑ Η.Π.Α. USD ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ.

ΚΩΣΤΑΣ ΧΩΛΙΔΗΣ