Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ
ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ

ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΄΄ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ΄΄ ΚΑΙ ΤΟΥ ΄΄ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ΄΄ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ .

ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΓΑΙΑ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ [ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ,ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ,ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΛΙΓΑ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΄΄ΠΡΑΣΙΝΕΣ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ε ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ 3MGW ΕΝΕΡΓΕΙΑ…ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,Η,Ο,5!!!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 120 ΤΟΝΟΥΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ. 35 ΤΟΝΟΥΣ ΧΑΛΥΒΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟ,ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΚ,ΜΟΛΥΒΔΕΝΙΟ,ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ[ΑΝΤΙΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ] 4,7 ΤΟΝΟΥΣ ΧΑΛΚΟ,3 ΤΟΝΟΥΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ,636 ΚΙΛΑ ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ,ΚΟΒΑΛΤΙΟ [ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ] ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 45 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΘΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΡΥΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟ,ΠΕΡΟΥ,ΧΙΛΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΡΙΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΑΦΘΟΡΙΟΥΧΟ ΘΕΙΟ [ΨΥΚΤΙΚΟ] ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ, ΑΥΤΟ[ΕΞΑΦΘΟΡΙΟΥΧΟ ΘΕΙΟ], ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 23 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ [ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ,ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ].

ΠΕΡΑΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ,ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ!!! ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΛΙΩΣΕ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ,ΒΡΗΚΑΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Η ΣΤΑΘΜΗ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ Ο-Λ-Ω-Ν ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ 60%!!!!!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ!!!!

ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ https://draft.blogger.com/blog/posts/… ΠΑΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ https://draft.blogger.com/blog/posts/… Nana Emenidou https://www.facebook.com/EmenidouNana Ομάδα για Νανα Εμενιδου υπ.βουλευτης Α’ Θεσσαλονικης https://www.facebook.com/groups/48001… Νανα Εμενιδου υπ.βουλευτης Α’ Θεσσαλονικης https://www.facebook.com/profile.php?… ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΝΑΝΑ https://twitter.com/emenidounana ΠΑΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ https://twitter.com/home

ARVE

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8

https://esytrikkaion.blogspot.com/

ΕΣΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ elefsistrikkaion@gmail.com

6994062041,6979002945 2431305153

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ_ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ