Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΠΕΝΤΕ "Τ.Ε.Ι " ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΠΕΝΤΕ “Τ.Ε.Ι ” ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΕΝΤΕ Τ.Ε.Ι.  ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΕΝΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ  ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ” Τ.Ε.Ι” ΑΘΗΝΑΣ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΛΑΡΙΣΑΣ ,ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑΣ  ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ 1945 ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ BRETON WOODS Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ 315/1945 ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ  .Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΧΡΥΣΟΥ 45 ΕΚΑΤ.ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Ν.Τ  ΚΑΙ 25 ΕΚΑΤ.ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Δ.Τ.Α.Α.

 

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ BRETTON WOODS ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ
 ΦΕΚ 317/27-12-1945 ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ  ΣΥΝΑΨΕ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ 66/Α/1971 ΤΟ ΠΟΣΟ ΥΨΟΥΣ 13.800.000 $  ΚΑΙ  ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ 225/Α/1972  ΠΟΣΟ ΥΨΟΥΣ 23.500.000 $  ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΣΕΙ ΠΕΝΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ  ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.
ΣΤΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ.

ΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ.

ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ,ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ .ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ 49.000 ΕΡΓΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΠΟΣΟ  ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
 

 

Έλα να διοικήσεις Ε.ΣΥ.! Όλοι οι άλλοι απέτυχαν!: Αναγγελία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»