Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΡΚΑΛΑΤΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΑΝΑ…ΛΥΣΗ”, ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ.

ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΗ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ.

ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΟΜΩΣ;

ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΡΑΝΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΩΣ;

Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.1. Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.
1.2. Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.
1.3. Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.
1.4. Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.
1.5. Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.
1.6. Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.
1.7. Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.
1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.
1.9. Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.
1.10. Όπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας.

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ