Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΝΟΨΕΙ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΝΟΨΕΙ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Ο Φώτης Μιχαλακόπουλος, υποψήφιος βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή «ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ … Ε.ΣΥ.;», με τον Θοδωρή Λαφαζανίδη.

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ- ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΟΣ.

ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Η’ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ,ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ;;;

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ” ΕΛΛΗΝΙΔΑ” ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ “ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΑΦΗΣ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ ΜΙΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ “ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ”.
ARVE

14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.
14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.
14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.
14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.
14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.
14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.
14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.
14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.
14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.
14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.
14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.
14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ