Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

 

Η ΕΦΗ ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ” ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 25-12-2020.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ; ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΗΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ; ΕΝΑΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ; ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΩ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο κ.ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΤΑΣΗΣ; ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ.

 

ΠΗΓΗ

 

ARVE

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

11.0 ΝΕΡΟ

 

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούςτου πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ