Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ «Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ» 

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ «Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ»

ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΩΣ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΕ.» ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΜΕ Φ.Ε.Κ. ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ ΑΡΡΕΝΕΣ (ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΡΕΝΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ) ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΡΚΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΒΑΣΙΛΙΑ ΟΘΩΝΑ.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Φ.Ε.Κ. (ΠΑΤΑ ΕΔΩ) ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΥΑΡΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ ΟΘΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΦΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΗΚΟΟΙ.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε.» ΟΠΟΥ Ε.ΣΥ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΥΠΗΚΟΟΣ ΤΟΥΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΡΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΟΘΩΝΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΤΙ ΟΡΚΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΟ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΛΕΦΘΕΡΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ (ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ).

ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΘΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΡΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ (ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ).

ΩΣ  ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΕΝ ΕΙΤΕ ΘΗΛΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ.

Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ. ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΚΙ ΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΒΑΣΙΛΕΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΟΘΩΝ Ο ΒΑΥΑΡΟΣ-ΒΑΡΒΑΡΟΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΡΡΕΝΕΣ ΚΑΙ ΘΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

 ΑΛΛΩΣΤΕ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

ΑΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΡΡΕΝ ΚΑΙ ΘΗΛΥ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ ΚΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ

Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ.
Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝ

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ.
ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΕΛΑ ΚΙ Ε.ΣΥ. 

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ 

ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΕ 

ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ 

ΑΡΡΕΝ ΚΑΙ ΘΥΛΗ 

ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ 

ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ 

ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ 

ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ 

ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 

ΣΕ ΜΙΑ 

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΕΡΗ ΖΕΥΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 

ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΩΝ 

ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΕΣ ΜΑΣ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΜΑΣ)

ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΝ  

ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΝ  

ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΚΑΙ 

ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΟΥΝ 

ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 

Η ΟΠΟΙΑ 

ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 

ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ 

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ 

ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΤΑ 

ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

ΔΙΟΤΙ 

Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΟΜΟΥΣ-ΟΡΚΟΥΣ 

ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ 

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ 

ΑΠΕΙΡΗ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ 

ΑΡΕΤΗ 

ΑΦΘΟΝΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ  

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ (ΝΟΤΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ)

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ