Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
ΚΟΣΜΟΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ
ΚΟΣΜΟΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ

ΚΟΣΜΟΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ, ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ, ΟΠΩΣ ΩΣ ΚΟΣΜΟΟΝΤΟΤΗΤΑ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΡΑΜΜΕΝΟ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΧΑΡΑΞΕΙΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ,

ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ,

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΚΟΣΜΟΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΟΣΜΟΣΧΕΔΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ:

«ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΠΛΑΝΕΥΤΗΚΕ Ή ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ», ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ, ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 10 ΔΕΚΑΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΑΡΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ Ή ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΔΙ, ΕΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ!!!

ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΟΣΜΟΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.
ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΑ, ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ Η ΚΟΣΜΟΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΚΟΣΜΟΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ.

ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΜΕΣΟΤΗΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΟΛΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΠΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ.

ΑΡΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.
ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ, ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΟΥ ΟΡΙΣΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ!
ΣΕ ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ, ΩΣ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ.
ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕΝΕΙ: ΕΣΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΩΣΕΙ Η ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ 10 ΔΕΚΑΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :  Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600

ΠΗΓΗ : https://kosmotheasi.com

ΠΗΓΗ : e-synews.gr

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ