Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΤΥΧΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΦΡΑΚΤΑΛΣ FRAKTAL
ΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ
ΤΥΧΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΦΡΑΚΤΑΛΣ FRAKTAL

ΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ

ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΣΤΟ ΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΗ ΜΝΗΜΗ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ, ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ, ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ, ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Η ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ.

ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, 5 ΠΕΝΤΕ ΤΗΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 7 ΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΦΥΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΕΙΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ. ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ 9 ΕΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟΝ Ή ΠΡΑΞΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ, ΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΜΝΗΜΗΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙΣ Ή ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ ΣΟΥ, ΩΣΤΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ, ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ.

Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΑΔΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ.

Ομάδα: Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :  Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600

ΠΗΓΗ : https://kosmotheasi.com

ΠΗΓΗ : e-synews.gr

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ