Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΑΛΗΜΕΡΑ” ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΣΤΙΣ 15-3-2020 ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΩΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ GEORGE SOROS ΣΤΗΝ LEMONDE ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.

ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ 80% ΜΕ 90% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.

Ο GEORGE SOROS ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ LEMONDE ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ.

Η Ε.Ε. ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Η ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ LEMONDE ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ