Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΓΙΑ ΕΦΟΡΙΕΣ
ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΓΙΑ ΕΦΟΡΙΕΣ

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΓΙΑ ΕΦΟΡΙΕΣ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟ’Ι’ΚΑΝΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΕΦΟΡΙΑ κλπ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.

ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ..
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΕΣΤΩ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ  ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ.
ΕΤΣΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΑΛΛΟΣ ΑΠΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ Η ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ …
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ..
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΣΩΝ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΓΙΑΝΗΣ..

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΝΗΣ….

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ..

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ 
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ..
ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ?

ΜΑ ΓΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ?

ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝΕ,ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝΕ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΝΩΘΕΙΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ…

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ….


ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΟΤΙ : Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΙΚΑΝΗ ΔΛΔ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΙ ΞΕΝΟ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΣ…

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ:
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ… ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ,ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ,ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ,ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ..

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΑΜΕΙΟ Η ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝΕ,ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ?Η ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ?ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ?

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΟΤΙ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ “ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΠΩΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ…

ΜΑ ΓΙΑΝΗ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙΣ??

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…

ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΆΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ…
ΕΔΩ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

ΤΑ ΦΕΚ 3845/2010 ΦΕΚ 3847/2010 ΦΕΚ Α-18/2013 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΠΟΛΕΣΘΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ.ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ. 

ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΠΛΑΣΤΑ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ. ΑΦΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ (ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ) ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΓΕΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ..

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ… 

Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΜΕ ΦΕΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ.ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ.

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ  ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!! 
ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ!!! 

Α.Σ. ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΛΩΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ
Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ