Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά
Γερμανική ομολογία: «Δεν μπορώ να πω δημοσίως τους λόγους… που δεν κλήθηκε η Ελλάδα» !! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ… ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΤΩΡΑ. !!
Γερμανική ομολογία: «Δεν μπορώ να πω δημοσίως τους λόγους… που δεν κλήθηκε η Ελλάδα» !! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ… ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΤΩΡΑ. !!

Γερμανική ομολογία: «Δεν μπορώ να πω δημοσίως τους λόγους… που δεν κλήθηκε η Ελλάδα» !! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ… ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.  ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΤΩΡΑ. !!

Γερμανική ομολογία: «Δεν μπορώ να πω δημοσίως τους λόγους… που δεν κλήθηκε η Ελλάδα»

Γερμανίδα αναπληρωτής εκπρόσωπος: «συγχωρέστε με, αλλά δεν μπορώ να πω δημοσίως τους λόγους για τους οποίους δεν κλήθηκε η Ελλάδα».

Αυτή ήταν η αντίδραση στις καταιγιστικές ερωτήσεις από γερμανούς δημοσιογράφους της γερμανίδας  αξιοματούχου , που αποκαλύπτει την συμπαιγνία που παίζετε πίσω από τις πλάτες μας για να ικανοποιηθούν οι ορέξεις του Ερντογάν και της Μόσχας.

Η προσπάθεια που ακολούθησε με δηλώσεις του γερμανικού υπουργείου εξωτερικών περί σεβασμού του δικαίου της θαλάσσης , είναι στάχτη στα μάτια της ελληνικής πλευράς και ευφυολογήματα για να μας χρυσώσουν το χάπι.

Το γεγονός ότι η λίστα των συμμετεχόντων καταρτίστηκε από κοινού με τον ΟΗΕ, δείχνει ότι ο ελληνικός αποκλεισμός έχει βαθύτερα αίτια και υπαγορεύτηκε σε υψηλό επίπεδο. Αποδεικνύεται ότι έχει τεθεί ένα είδους βέτο, από ενδιαφερόμενες πλευρές που θα παραστούν στην διάσκεψη για τη Λιβυκή κρίση,  με την Τουρκία και την Ρωσία να είναι  οι πιθανοί δράστες.

Άλλωστε είχε προηγηθεί η συνάντηση Μέρκελ-Πούτιν στην Μόσχα ,πριν εκδηλωθεί η ρωσική πρόταση για σύναψη συμφωνίας Σάρατζ-Χαφτάρ και την οποία ο Λίβυος στρατηγός κατήγγειλε, αποχωρώντας.

Επιπλέον η σφοδρή αντίδραση του στρατάρχη Χαφτάρ , για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από την διάσκεψη , δείχνει ότι η χώρα μας ήταν ανεπιθύμητη για το λόγο της σύμπλευσης της, μαζί του.

«Ρωτάμε γιατί η Ελλάδα δεν έχει προσκληθεί στις συνομιλίες στο Βερολίνο. Μήπως δεν είναι η Ελλάδα μία από τις χώρες που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη σύγκρουση;», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) σε μήνυμα του.


ΑΛΦΕΙΟΣ: ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΡΟΥΕ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΝΑΡΚΩΣΗΣ…

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ 19/5/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 19-5-2018

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΜΟΥ, ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.  ΠΕΡΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.., ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ, ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΘΕΙ.  ΕΧΟΥΝ, ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ.

ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ.  ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟΣΟΥΛΤΑΝΟ.

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ.  ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ, ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΜΠΑΡΟΚ ΣΕΝΑΡΙΟ.  ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.

ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟΥΣ.., ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΛΕΕΙ,  ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.  ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ;;; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ;

ΑΚΟΥΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ.  ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΤΩΡΑ.., Ή ΤΟ ΒΕΡΥΚΙΟ.  ΤΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΒΕΡΥΚΙΟ;;  ΒΕΡΥΚΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΛΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ.  ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΛΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΝΕΛΗ ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ!!  ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ!!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ.  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ, ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΘΕΙ.  ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΠΡΙΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ.  ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, Ή ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΟΣΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ, ΟΥΤΩΣ  Ή ΑΛΛΩΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ.  ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ.  ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΟΥ.  ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑ.

ΟΛΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΟΡΑΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ.  ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ, ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ.  ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ.  ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Ο ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΣΥ, ΑΝΘΡΩΠΕ.  ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, ΩΣ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ.  ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΣΑΣ ΠΑΓΙΔΕΥΟΥΝ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.  ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΣΤΟΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΓΜΑ, ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΨΕΥΤΟ-ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.  ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ Η ΕΝΩΣΗ.  Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ, ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

‘ΕΛΛΗΝ’, ΕΧΩ ΠΕΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΡΑΤΣΕΣ.  ΓΙΑ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ, ΤΟΥ ΟΧΕΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ.  ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ.  ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.  ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΩΡΑΚΙΣΤΟΙ.  ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ.  ΤΑ ΠΑΔΙΑ, ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ.  Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΛΟΓΟ.  ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.., ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΕΣ.  ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ.

ΕΧΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.., ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ;; ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ, ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ; ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ.., ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ: ΤΟ ’22 ΕΙΧΑΜΕ ΦΘΑΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΛΗ.  ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΙΩΝΙΑ.  ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ.  ΑΡΑ, ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΦΑΙΡΕΣ;; ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ;;  ΟΣΟ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ.  ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΑΠΟ ΠΙΣΩ.

ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΠΡΙΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ, ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ.  ΟΜΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΔΟΣΕΙ.  ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ.  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΣ.  Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ.  ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΥ;; ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ;;  ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΟΥ.

Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.  ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.  ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.  ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ.  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ.  ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ.

ΕΚΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΟΙΤΑΕΙ.  ΚΑΙ ΟΛΟΙ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.  ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.  ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ.  ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ.  ΚΑΙ ΜΗ ΣΑΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.  ‘ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΛΑ’.  ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΧΩ ΠΕΙ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΩΣ ΕΝΑ ΚΥΜΑ ΟΧΕΤΟΥ.  ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΧΕΤΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ, ΩΣ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΑΛΛΙΩΣ.  ΘΑ ΛΗΞΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ.  ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΧΩΡΕΣ.  ΘΑ ΔΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.  ΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.., ΝΤΟΜΙΝΟ ΜΕΤΑ, ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΜΕΓΟΓΕΙΟΣ.  ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ.  ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΒΡΑΖΕΙ.  ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΤΣΑΦ.

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ.  ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ.

ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΛΙΩΣΟΥΝ.

ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ.  ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ.  ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.

ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ.  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ, ΣΕ ΤΡΕΙΣ, Ή ΑΝ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ.  ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.  ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣΕΙ.  ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.., ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΤΩΡΑ ΕΙΣΡΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, Ο ΟΧΕΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.  ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ.  ΚΑΙ ΕΙΣΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.  ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ;;  ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ;;  ΣΥΣΤΡΕΥΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.  ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ.  ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.  ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.  ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΛΙΩΣΟΥΝ.

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΤΩΡΑ.  ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΤΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.  ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

…………………………………………………………………………………

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ;; ΟΧΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΝΤΩΣ…

ΑΛΦΕΙΟΣ: … ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ… ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ;;; … ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ…

ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΖΟΣΟΥΝ ΣΕ ΜΑΝΤΡΕΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΜΕΤΡΑΓΕΣ ΣΑΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ… ΠΟΤΕ ΜΠΛΕ ΠΟΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΤΕ ΡΟΖΑΛΙ ΠΟΤΕ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΠΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΤΡΕΣ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΤΡΕΣ… ΕΝΑΝ ΑΡΧΙΜΑΝΤΡΙΤΗ… ΕΝΑΝ … ΑΡΧΙΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ…

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ… ΑΜΑ ΘΕΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΣ… ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ… Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ… ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ…

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΟΙ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!


Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

ARVE

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ 19/5/2018(2902)