Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Έρχονται οι μετανάστες, φεύγουν οι φαντάροι!

Είναι οριστική η απόφαση Χρυσοχοϊδη – Στεφανή, για το στρατόπεδο της Άρτας και από πίσω οι ευθύνες, όσων διαβεβαίωναν ότι δεν θα έρθουν στην Άρτα οι μετανάστες…

Θέμα δύο ημερών, είναι ν΄ αρθούν στο ύψος των περιστάσεων οι παράγοντες της Άρτας, για ν’ αποτραπεί η μεταφορά μεταναστών στο Στρατόπεδο της πόλης. Αν δεν γίνει η συντονισμένη προσπάθεια, που απαιτούν οι περιστάσεις, το στρατόπεδο της Άρτας, θα έχει την τύχη αυτού της Κορίνθου, όπου ένα πρωί μετέφεραν μετανάστες, ενώ το στρατόπεδο λειτουργούσε κανονικά και τις επόμενες ημέρες, έφυγαν οι φαντάροι, με την υπόσχεση ότι θα ξαναγυρίσουν και δεν γύρισαν ποτέ!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο αρμόδιος υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, ζήτησε και απ’ τον δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη, απ’ τον περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Ψαθά, να προτείνουν χώρους πάνω από 100 στρέμματα, που θα έχουν νερό, για να στηθεί εκεί με γρήγορες διαδικασίες το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών, αλλά μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχει προκύψει καμία πρόταση.

Η αδιαφορία των προαναφερόμενων παραγόντων να κάνουν την όποια πρόταση, «λύνει τα χέρια» του υφυπουργού Αλκιβιάδη Στεφανή, να προχωρήσει στην εύκολη λύση, που είναι η μετατροπή του στρατοπέδου ΒΕΡΣΗ, σε κέντρο φιλοξενίας.

Κι αυτό γιατί οι ολοκληρωμένες προτάσεις, θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι, πράγμα που θεωρείται αδύνατο. Άσε που ο δήμαρχος, είναι απασχολημένος με τις εκλογές στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και δεν μπορεί να σκεφτεί προτάσεις…

Στο μεταξύ έχει προηγηθεί, η αναζήτηση του χώρου που θα μπορούσε να στεγάσει την δομή φιλοξενίας, αλλά αποτέλεσμα δεν προέκυψε. Ήρθαν στην Άρτα κάποιοι συνεργάτες του κ. Στεφανή και συζήτησαν το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ένα εκ των εργοστασίων (ΚΟΝ-ΖΑΚ και ΕΣΠΕΡΙΔΑ)  που δεν λειτουργούν, αλλά απ’ την αρχή απορρίφθηκε το ενδεχόμενο αυτό.

Στην επικοινωνία που είχαν οι συνεργάτες του κ. Στεφανή με τους προαναφερόμενους παράγοντες, δεν προέκυψε τίποτα το ενδιαφέρον.

Ήρθε η δύσκολη ώρα. Ο υφυπουργός Στεφανής, αναμένει τις προτάσεις, για τον χώρο που ζήτησε, μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι. Πρακτικά αδύνατο να προκύψει η πρόταση που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις του υφυπουργού.

Γρήγορες εξελίξεις

Οι εξελίξεις που ακολουθούν είναι πολύ γρήγορες… Αν δεν υπάρξει η πρόταση μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι, κανένας δεν γνωρίζει ποιά θα είναι η ημέρα που θα ξημερώσει και όσοι περνούν απ’ το στρατόπεδο, θα δουν πολλά λεωφορεία, να εισέρχονται μέσα στο στρατόπεδο. Δεν θα μεταφέρουν ούτε νέους φαντάρους, ούτε τουρίστες! Θα είναι οι μετανάστες που θα φιλοξενηθούν, στο πιό ευαίσθητο σημείο της πόλης…

Απ’ την ημέρα που αυτή η πρόβλεψη θα είναι η πραγματικότητα, έχουμε πολλά να πούμε σε σχέση με την ελαφρότητα των τοπικών παραγόντων, που θαρρούσαν πως είναι μάγοι και μ’ ένα τηλεφώνημα, λύνουν προβλήματα σαν και το μεταναστευτικό. Ένα πρόβλημα, που είναι γνωστό, πως δεν μπορεί να το λύσει ολόκληρη η Ευρώπη.

Ευτυχώς που υπάρχουν και όλα τα προηγούμενα δημοσιεύματα, για να δούμε τελικά, ποιός σ’ αυτόν τον τόπο λέει αλήθειες και ποιοί είναι αυτοί που παίζουν με το μέλλον των παιδιών μας…

ΠΗΓΗ gnomiartas.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Παραδοχή του Τσίπρα δημόσια ότι εκτελούν εντολές εις βάρος του Συντάγματος κ του ελληνικού λαού !

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ SILICON VALLEY KAI EINAI ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 1996!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ… ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ …!!! BEST TV ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Η ΑΣΚΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ…

Η σφαγη των Ελλήνων από το Βυζάντιο και την Εκκλησία! ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ πως εκχριστιανιστηκαν οι Ελληνες Διάβασε και φρίξε

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ…

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ- ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΠΑΡΟΧΕΣ- ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΚΟ ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ- &ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ…

ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ 29/4/2018 (κείμενο-βίντεο)

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 5-10-2019

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ