ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ -ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ -
ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ -ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ -
Χρόνος ανάγνωσης: 27 λεπτά

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ- ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΠΑΡΟΧΕΣ- ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΚΟ ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ- &ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;

ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΟΙ ΜΚΟ ΔΟΜΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΥΤΩΝ

ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΩΣΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 96 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4368/2016, ΤΟ ΑΡΘΡΟ 80 ΠΑΡ3Α ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4375/2016 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΑ 9-3-2016 ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Φ.0000/8/245258/Σ.37 ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΣΙΤΙΣΗ, ΔΙΑΜΟΝΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.

ΤΟ ΥΠΕΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ – ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4368/2016

ΦΕΚ 21 21-2-2016 ΝΟΜΟΣ 4368

 ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ) ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ

ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ

ΦΕΚ 630Β 9-3-2016

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ

ΟΛΟΕΝΑ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΕΣ

ΑΝ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΦΕΚ 51 3-4-2016 ΝΟΜΟΣ 4375/2016

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΣΥΛΟΥ

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ» ΚΑΙ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΟΙ ΜΚΟ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΞΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ ΡΕΥΜΑ ΝΕΡΟ

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ GREECE CASH ALLIANCE ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΜ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ. Η ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
 (ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ)

Ν. ΜΕΝΕΓΗΣ: ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΙΣΡΟΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΦΙΛΟΞΕΝΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΑΚΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ.

ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΑ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΙΖΝΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ. ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο. ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΟΙ Μ.Κ.Ο ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΜΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΕΡΕΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο. ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ.

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.

ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΒΟΥΛΗ

ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΟΡΙΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΑΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΧΕΡΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Κ ΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΞΕΡΙΖΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΞΕΡΙΖΩΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ.

 ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ, ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ.

ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΛΟΓΩ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ Μ.Κ.Ο. ΓΙΑ ΔΟΜΕΣ HOT-SPOT

ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ. ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.

ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ. ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΜΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΟΜΗΘΕΙ Κ ΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.

 ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ΠΟΤΕ ΙΔΡΥΕΤΑΙ, ΩΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΩΣ  ΜΗ ΚΥΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΑ. ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ.

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΛΕΕΙ: “ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΘΡΟ 96 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4368/2016 ΦΕΚ Α’ 21(1. Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΥΠ.ΕΘ.Α.) δύναται κατά παρέκκλιση κάθε άλλης διάταξης:) ΑΡΘΡΟ 80 ΠΑΡ. 3Α ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4375/2016 ΦΕΚ Α’51 ΚΑΙ Η ΑΠΟ 9-3-2016 ΚΥΑ ΥΠ.  Φ000/8/245258/S37 ΦΕΚ 630Β ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ  ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΣΙΤΙΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ 4368.2016 ΦΕΚ Α’21.

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (HOT SPOT) ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΤΑ ΑΙΤΗΘΕΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ.

ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ- ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΟ ΚΟΣΤΟΣ – ΤΥΠΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑ ΕΤΟΣ.

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΣΥΜΒΛΗΘΗΚΑΝ 55 ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΥΨΟΥΣ 3.239. 327 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ 1.304.236 ΕΥΡΩ.”

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΜΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ ΠΟΛΙΤΗ.

ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ.

ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ΦΕΚ.

ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ.

ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΚ ΤΕΥΧΟΣ Α’ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 21 21-2-2016 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 2019. ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ. ΝΟΜΟΣ 4368 ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ.

ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 16 ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΠΡΑΞΗΣ Ή ΠΑΡΑΛΕΙΨΗΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΔΗΜΟΥ Ή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ο  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΜΕΛΗΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΟ ΔΗΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 95 ΤΟΥ  ΝΟΜΟΥ 3852 /2010 ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΩΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 94 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3852.2010 ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΕΑΝ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ Ή ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ Ο ΑΣΚΩΝ ΧΡΕΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, Ή Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ.

ΑΦΟΥ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΛΑΒΕ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΚΛΗΣΗΣ Η ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΔΕ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ, ΑΝΤΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΜΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ Ή ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ”

ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΘΗΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.

“ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 233 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3852/2010 ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ 107 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3528/2007 ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ:

“ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΠΡΑΞΗΣ Ή ΠΑΡΑΛΕΙΨΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΙΣΟΠΟΣΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΠΟΡΟΥΣ. ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΕΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ”

 ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΕΙ, ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΕΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.

ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΟΥ ΗΔΗ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΤΟΠΙΚΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ  ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.

ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΟ ΦΕΚ ΤΕΥΧΟΣ Β’ ΑΡ. ΦΥΛ. 630

ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ , ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΜΕ, ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ “ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΛΟΓΙΑΣ ΤΑ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ” ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ, ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ “ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ 9-3-2016”.

ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ: – ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡ. 6 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.

“ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΔΑΠΑΝΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ 5 ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ …”

ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ  ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ.

ΑΡΘΡΟ 1

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΔΙΑΝΟΜΗ, ΣΙΤΙΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ”

 ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ!

“ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ, ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΘΕΜΑΤΑ:

  • ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΓΕΕΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑΧΕΩΣ ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
  • ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΙΤΙΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΡΟΙΣΤΑΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΜΕ ΔΥΟ ΒΟΗΘΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ.

ΣΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΟΡΓΑΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Α. ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.

Β. ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.

Γ. ΤΜΗΜΑ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΣΙΤΙΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΝΩ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΟΔΙΑΣΤΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.

Δ. ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ. ΕΝΩ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.

 Ε. ΤΜΗΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΙΑΤΡΟ.

ΣΤ. ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΕ ΔΥΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ. ΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ.

Ζ. ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ….”

ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ, ΟΙ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

“…… Η. ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.

Θ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ

Ι. ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΩΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ.

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΣΤΕΛΕΧΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΚΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ.

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.

“ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΔΑΠΑΝΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 5 ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.”

ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 5 ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ:

“ΚΑΛΥΨΗ ΔΑΠΑΝΩΝ”

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ 20.000 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΟΜΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΔΑΠΑΝΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ ΚΑΤΑ ΕΤΟΣ- ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ- ΚΑΤΑ ΕΤΟΣ 73.988.692 ΕΥΡΩ!!”

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ;

ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ.

ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΔΑΠΑΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΙΤΙΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..”

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΕΙΤΕ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΚΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ.

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

“ Α. ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟΥ ΥΨΟΥΣ 4.950.000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ, ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΘΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.

Β. ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟΥ ΥΨΟΥΣ 19.794.704 ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΩΝ  ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Κ.Α

ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΥΔΡΕΥΣΗ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Κ.Α ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΘ’ΥΠΕΡΒΑΣΙΝ ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.

Γ. ΔΑΠΑΝΕΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟΥ ΥΨΟΥΣ 45.743.988 ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΟΜΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΘ’ΥΠΕΡΒΑΣΙΝ ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.

ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΑΠΑΝΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 116/1969 Α28 ΚΑΙ  ΜΕ  ΤΙΣ ΑΡ. 2/30866/0022/12-7-2001 ΚΥΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Β1022.

Δ. ΔΑΠΑΝΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟΥ ΥΨΟΥΣ 3.500.000 ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΟΜΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΩ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΘ’ΥΠΕΡΒΑΣΙΝ ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.

ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΑΠΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΘΑ ΔΙΕΡΕΥΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΕΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ.

Η ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΘΗΝΑ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΕΝΟΣ.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ.

ΙΣΧΥΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 7-3-2016.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΕΣ.

ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙ, ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΟ ΦΕΚ Α’ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 51 ΤΕΥΧΟΣ Α’ 3-4-2016

ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΣΥΛΟΥ”

ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΠΡΩΤΥΤΕΡΑ

ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 2013/32/ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ:

ΑΡΘΡΟ 1

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ” ΟΠΩΣ  Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3907 ΤΟΥ 2011 Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΘΑΓΕΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΟΥ.

ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΤΗΣ 28ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1954 ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΙΘΑΓΕΝΩΝ.

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ.

ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ

ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΚΟ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ;

ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΕΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ Μ.Κ.Ο ΟΙ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΕΥΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΞΕΡΙΖΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΔΩ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥ ΣΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΡΙΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΞΥΜΩΡΟ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΣΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΤΛ.

“ΣΥΝΙΣΤΩΝΤΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΤΗΝ ΧΙΟ ΤΗΝ ΣΑΜΟ ΤΗΝ ΛΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΡΟΔΟ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ.

ΔΥΝΑΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΟΥΝ ΠΛΕΙΟΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΣΥΛΟΥ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΜΚΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

 ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ  ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΔΟΜΕΣ HOT SPOT ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ.

ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΚΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ.

ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙ.

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΩΣ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΜΑΣ ΕΚΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΩΝΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΩΣ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΤΕΣ” ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟ ΜΑΣ ΚΤΛ ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ, ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο.

ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ. ΜΙΑ ΕΞ’ΑΥΤΩΝ Η ΑΡΙΕΛ ΡΙΝΚΕΡ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ADVOCATES ABROAD ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ Μ.Κ.Ο. ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ, ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΩΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΑΔΕΖΑ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΛΑΟΥΕΡ ΣΑΟΥΘΕΡΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΗΣ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ.

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ADVOCATES ABROAD ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΕ 15.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ 2.500 ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ Η ΡΙΝΚΕΡ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

“ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΟΠΟΙΙΑ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΘΟΠΟΙΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ”. ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΠΟΥ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ.

ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΧΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΚΟ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ

“Η ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΝΩ ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΝΤΕΝΒΕΡ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ADVOCATES ABROAD ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ. ΡΙΝΚΕΡ.

ΚΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

ΑΥΤΗ Η ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.

 (ΠΡΟΒΟΛΗ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΙΑΣΩΣΗ)

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ, ΩΣ ΕΛΛΟΓΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΜΑΣ.

ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΜΟΝΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

(ΠΡΟΒΟΛΗ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ)

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΘΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 1970 ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

(ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ)

ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΚ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. 1970 ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΤΟΥΣ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 1970. ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΕΙ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΦΡΑΣΤΕΙ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΧΤΕΙ. ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΕΔΩ, ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ.

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΡΑΓΗΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΙΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΙΠΕΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΙΠΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΙΠΕΣ ΠΑΣΟΚ ΚΤΛ

ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΒΑΡΙΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ, ΡΕΥΜΑ ΔΙΑΜΟΝΗ, ΦΑΓΗΤΟ ΚΤΛ.

ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΜΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.

ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ.

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΘΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ.

ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ; ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ;

ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ!

ΑΠΑΞΙΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΚΑΛΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ “ΟΙ Μ.Κ.Ο ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ”! ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ Μ.Κ.Ο ΚΟΥΜΑΝΤΟ! Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΤΙΣ ΟΡΙΣΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ,

ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ.

ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΛΟΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΕΣΥ.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ

ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ.

ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Ο  ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΗ, Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ  ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΠΙΚΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2017 Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ GREECE CASH ALLIANCE ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΚΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

 ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ.

Η GREEK CASH ALLIANCE ΕΝΕΡΓΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ CATHOLIC RELIEF SERVICES ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ CARITAS ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΑΣ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ.

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΕΩΣ ΚΟΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΗ Ή ΠΡΑΞΗ ΒΙΑΣ Ή ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ Ή ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ- ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΣΑΣ- GREEK CASH ALLIANCE Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ GREEK CASH ALLIANCE.

ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΜ ΚΑΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ POS.

“Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 30 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ  ΜΙΣΘΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ Ή ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΕΠ’ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑ ΕΝΑ  ΜΕΣΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΩΝ.

Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ…”

ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΟΜΩΣ;

ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ. Η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ GREEK CASH ALLIANCE ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Ή ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ή ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ CCA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.

ΟΙ Μ.Κ.Ο. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ GREEK CASH ALLIANCE.

ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ GREEK CASH ALLIANCE ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ CCA ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.

 ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ: “ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ Ή ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ. Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΩΣ ΚΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.

 ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ.

ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ. ΕΑΝ ΔΙΑΝΕΜΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ Ή ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΑΤΑΛΥΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΤΕ.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ”/

 ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ.

ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΔΡΟΥΝ ΑΠΛΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ .ΔΡΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΜΑΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ Μ.Κ.Ο. ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η “ΜΕΤΑΔΡΑΣΗ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΣ ΚΤΛ. ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ. ΕΔΩ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΒΑΝΙΚΑ, ΑΡΑΒΙΚΑ ΑΡΜΕΝΙΚΑ ΑΣΑΝΤΕ ΓΕΩΡΓΙΑΝΑ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΚΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΟΥΜΑΡΤΖΙ….ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ Η Μ.Κ.Ο ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ.

ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ  ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑ, ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΣΑΜΟ, ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΚΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΤΛ.

ΣΟΥΑΧΙΛΙ.. ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ.

ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΠΙΖΝΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.

ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΝΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΣΤΙΣ Μ.Κ.Ο.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ” ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΗΚΑΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ.

ΜΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΙΑΝΟΜΗ, ΣΙΤΙΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ. ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΑΡΟΧΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ:

(ΠΡΟΒΟΛΗ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΩΝ “ΟΙ Μ.Κ.Ο. ΜΕ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΙΖΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”

ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΟΥ. ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ.

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΩΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ- ΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΞΩΔΙΚΟ- ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΥΣΟ ΕΓΓΡΑΦΟ. ΚΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΘΑ ΠΩ ΑΥΤΟ: ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΠΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ: “ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΡΥΠΙΟΣ! ΟΧΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΡΥΠΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ”

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ!

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ. ΚΑΝΤΟ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ. ΚΑΝΤΟ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ.

ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.

ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ UCC ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΑΣ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ.

ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ; ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΡΥΦΗ Ή ΦΑΝΕΡΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ.

ΕΔΩ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ 2 ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!.

 ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΤΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΕ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΠΑΙΔΑ ΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΚΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΟΡΕΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΦΡΑΓΚΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ!!

 Ν. ΜΕΝΕΓΗΣ: ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΗΔΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΗΔΗ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΦΕΚ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΘΕΣΗ. ΑΥΤΟ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΠΟΥ ΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΕΣΥ! ΕΞ’ΟΥ ΚΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ Ε.ΣΥ! ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΗΔΗ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΕΠ’ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ  ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΘΕΙ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΤΛ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΕΚ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΑΝ ΠΑΧΙΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

ΓΙΑΤΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΞΕΡΙΖΩΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗ, ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ!

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

ΕΙΔΑΜΕ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ. ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΤΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΟΥ, ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 49.000 ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΕΧΩΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΕΓΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ.

ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΔΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΣΕΝΑ.

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.

ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΑ, ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ alfeiospotamos.gr

ΑΠΟ ΚΑΛΥΨΗ: Εξαπατὠντας το Σύστημα Αιτήσεων Ασὐλου
ΑΠΟ ΚΑΛΥΨΗ: Εξαπατὠντας το Σύστημα Αιτήσεων Ασὐλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 5-10-2019

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ 1-11-2019

ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ; 7-11-2019

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ: ΤΙ ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΙΑ ΜΟΛΟΤΟΦ;

ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 7-11-2019

Γ.Γ. ΣΥΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΟΙ ΜΚΟ ΚΑΙ Ο ΟΗΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΙΖΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 10-11-2019

ΜΚΟ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

Η ΑΣΚΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χάος στην Εύβοια με μετανάστες – δεκάδες συλλήψεις
ΕΛΛΗΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ;;; 62% “ΟΧΙ” ΨΗΦΙΣΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕΣ. ΓΙΝΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ...
ΣΔΟΕ: €5 ΔΙΣ € «ΙΕΡΟ» ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ; Α Π Ο Κ Λ Ε Ί Ε Τ Α Ι
ΠΑΤΡΑ 05 ΑΠΡ 2017 Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
Εξευτελιστικό να σε καταδιώκει τουρκικό σκάφος στα χωρικά σου ύδατα”! Επίτιμος Α/ΓΕΝ Α.Αντωνιάδης
Η 13χρονη Ελευθερία είναι κηδεμόνας των δύο μικρών αδερφών της που πεινάνε. Αποτύχαμε κύριοι!
Βίντεο: Ο άγριος ξυλοδαρμός σταθμάρχη του μετρό από αγνώστους
Γενικη Συνελευση ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΙΣΑ αυριο 14-7-2022 ΩΡΑ 14.00
ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ....
ΠΕΡΙ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΟΑΚΑ... ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ 93.000€ 50cent
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΜΙΝΗ
ΑΠΟ ΠΑΞ ΡΟΜΑΝΑ…. ΣΕ ΠΑΞ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.