Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Βρέθηκε ο ομαδικός τάφος των 17.000 Ελλήνων που δολοφονήθηκαν από τον “άγιο” Θεοδόσιο Α΄

Στο φως ο ομαδικός τάφος των σφαγιασθέντων Ελλήνων το 390 μ.χ. στην Θεσσαλονίκη. Βρέθηκε ο ομαδικός τάφος των 17.000 Ελλήνων που δολοφονήθηκαν από τον Θεοδόσιο Α΄ γιατί δεν δεχόντουσαν τον νηπιοβαπτισμό.

Στον ανασκαφικό χώρο του Μοναστηρίου στην Θεσσαλονίκη ανακαλύφθηκε τμήμα του ομαδικού τάφου των 17.000 δολοφονημένων από τον Θεοδόσιο Α”. Πρόκειται περί κοινοταφίου και όχι περί κανονικών ταφών δεδομένης της πλήρους απουσίας κτερισμάτων.
Στο μικρό αυτό τμήμα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ανακαλύφθηκε μεγάλη ποσότητα σκελετών, με φανερές κρανιακές κακοποιήσεις, που για την μεταφορά τους χρησιμοποιήθηκαν μεγάλοι γερανοί και αριθμός από φορτηγά.

Σχετικά με το θέμα αυτό είναι χρήσιμο να δούμε τα Ιστορικά γεγονότα:
Τον Δεκέμβριο του 390 μ.χ. ο χριστιανός Γότθος στρατηγός Βοθέριχος αρχηγός της Ρωμαϊκής φρουράς της Θεσσαλονίκης, προσπαθώντας να επιβάλλει με την βία τον Χριστιανισμό στους Έλληνες κατοίκους της πόλεως, βρίσκεται αντιμέτωπος με την εξέγερση του λαού που προσπαθούσε απεγνωσμένα να διατηρήσει την Εθνική του ταυτότητά του υπερασπίζοντας την ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ.

Η Ρωμαϊκή φρουρά της πόλεως, που αποτελείτο από μισθοφόρους Γότθους Χριστιανούς,  στην αρχή αιφνιδιάστηκε και πολλοί αξιωματικοί και στρατιώτες σκοτώθηκαν.   «Οι Έλληνες εξεγείρονταί και σκοτώνουν πολλούς αξιωματικούς και στρατιώτες της φρουράς (εξ αυτών και τον Βοδέριχο) γράφουν οι ιστορικοί.

Ο “άγιος” Θεοδόσιος πληροφορείται το συμβάν και με δόλιο τρόπο, τάχα για να εξευμενίσει τα οξυμένα πνεύματα, καλεί τον λαό της πόλεως στον Ιππόδρομο, για να παρακολουθήσουν την ιπποδρομία (αφήνοντας στίς εισόδους του ιπποδρόμου οτι οπλισμό μπορεί να διέθεταν απο ξίφη η ακόντια).  Όταν έκλεισαν ερμητικά οι πύλες και ξεχύθηκαν πάνοπλοι στις κερκίδες του σταδίου οι Γότθοι μισθοφόροι του αυτοκράτορα, ήταν αργά για οποιαδήποτε διαφυγή.

Ο πανικός, οι αγωνιώδεις οιμωγές, το αίμα χιλιάδων άοπλων πολιτών που έρεε σαν ποτάμι στις κερκίδες, ήταν τα μόνα που επικρατούσαν.  Εκεί μέσα, μόνο σε τρεις ώρες, κατασφάζει με την βοήθεια των Γότθων 7.000 Έλληνες , σύμφωνα με τον ιστορικό Θεοδώρητο, ενώ κατά τον Κεδρηνό, τον Θεοφάνη και άλλους, ο αριθμός των θυμάτων ξεπερνά τις 15.000. «Τους θέρισαν όλους», γράφει ο Θεοδώρητος, «σαν καλαμιές στον θερισμό».

Λίγες τέτοιες θηριώδεις σφαγές, κατευθυνόμενες υπό οργανωμένης και θεσμοθετημένης εξουσίας κατά των ιδίων των πολιτών της, έχουν καταγραφεί στην διάρκεια της ιστορίας. Μία απ’ αυτές είχαν την οδυνηρή ατυχία να βιώσουν με το αίμα τους οι Θεσσαλονικείς.

Η σφαγή της Θεσσαλονίκης θεωρείται από τους ιστορικούς το πιο αποτρόπαιο, εν ψυχρώ έγκλημα, ενός μονάρχη της αρχαιότητας. Πραγματική θηριωδία. Το πιο βδελυρό της ιστορίας. Ξεπέρασε σε αγριότητα και διαστροφή και τα πιο ειδεχθή εγκλήματα.

Ο Θεοδόσιος ενώ θα έπρεπε να κατατάσσεται στον εφιαλτικό πίνακα των πλέον κατάπτυστων αιμοβόρων μοναρχών, αναβιβάζεται από την Εκκλησία, χωρίς αιδώ, στο βάθρο του «αγίου» και «μέγα». Ο «άγιος» Αυγουστίνος τον αποκαλεί «τέλειο χριστιανό μονάρχη», ενώ ο Θεοδώρητος «Πανεύφημο βασιλέα και θεοφιλέστατο».

«Τους θέρισαν όλους! Σαν καλαμιές στον θερισμό. Μέσα σε λίγες ώρες έσφαξαν 15.000 άνδρες. γυναίκες, παιδιά γέροντες….» γράφει ο Θεοδώρητος Κύρου στην «Εκκλησιαστική Ιστορία».

Η σφαγή στον Ιππόδρομο της Θεσσαλονίκης στα 390 μχ από τον Αυτοκράτορα Θεοδόσιο τον επονομαζόμενο «Μέγα» και «Άγιο», σηματοδοτεί την έναρξη του Χριστιανικού Μεσαίωνα για την πόλη της Θεσσαλονίκης ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ  και θέτοντας εκτός νόμου την ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ έδωσε εντολή να αφανιστούν όλα τα αρχαία μνημεία της πόλης .
Όσοι επιμένουν να ασπάζονται τους Θεούς των πατέρων τους καταγγέλλονται ως «παράφρονες και αγριάνθρωποι», στιγματίζονται, κατακεραυνώνονται από την θεϊκή κατάρα και εξοντώνονται από τον ίδιο τον αυτοκράτορα που εκτελεί Ουράνιες εντολές!
Συγχρόνως χάνουν όλα τα δικαιώματα τους ως πολίτες της Αυτοκρατορίας, οι περιουσίες τους δημεύονται και τα παιδιά τους πουλιούνται σκλάβοι. (ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ; Η ΜΟΝΟΝ ΦΟΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ; ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΜΚΟ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ. ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΦΟΡΟΥΣ).

Η επίσημη δικαιολογία για την σφαγή της Θεσσαλονίκης είναι «αντίποινα» για τον θάνατο του Γότθου μισθοφόρου Βουδερίχου που ήταν ευνοούμενος του Αυτοκράτορα Θεοδοσίου. 15.000 νεκροί Έλληνες για έναν Γότθο Μισθοφόρο! Η σφαγή της Θεσσαλονίκης θεωρείται από τους μελετητές το πιο αποτρόπαιο, εν ψυχρώ έγκλημα ενός μονάρχη στην Ιστορία. Πραγματική θηριωδία! (Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

Όμως δεν ήταν μόνον ο Θεοδόσιος απηνής διώκτης του Ελληνισμού.

Η Ρωμαική Ανατολική Αυτοκρατορία (Βυζάντιο) δεν υπήρξε ποτέ Ελληνικό ούτε φιλελληνικό. Ούτε καν ανεκτικό προς την Ελληνικότητα.

Δεν ονομάστηκε ποτέ «Ελλάς», ούτε «Νέα Ελλάς», ούτε «Νέαι Αθήναι» ούτε καν Βυζάντιο.
Το συνηθισμένο όνομα, αυτό που απαντάται στα επίσημα κείμενα της Αυτοκρατορίας, στους χρονικογράφους και τους ιστορικούς της εποχής είναι «το Κράτος», «Η Βασιλεία των Ρωμαίων»«Το Χριστιανικό Κράτος»«Το Ορθόδοξον Βασίλειον», «η Ρωμανία».

Για τον ίδιο συγγραφέα – αυτοκράτορα οι Βυζαντινοί είναι «εκλεκτόν γένος», «Αγία Σιών», «Νέα Ιερουσαλήμ» «λαός ως αληθώς περιούσιος».

Το όνομα Έλλην για αιώνες ήταν απαγορευμένο επί ποινή θανάτου και συνώνυμο του ειδωλολάτρη.

Κανένας από τους Αυτοκράτορες του Βυζαντίου δεν υπήρξε Έλληνας:
Ο Κωνσταντίνος ο επονομαζόμενος Μέγας δεν γνώριζε ούτε καν Ελληνικά. 
Ο Θεοδόσιος ήταν Ισπανός, «ευγενής εξ Ιβήρων» σύμφωνα με τον Λέοντα τον Γραμματικό.
Ο Ηράκλειτος ήταν Καππαδόκης.
Ο Βασίλειος, ο ιδρυτής της Μακεδονικής Δυναστείας ήταν Αρμένιος.
Ο Ιωάννης Τσιμισκής ήταν Αρμένιος.
Ο Παλαιολόγος ήταν Σέρβος.
Ο συνεκτικός κρίκος του Βυζαντινού κράτους ήταν η ορθοδοξία. 

Οι υπήκοοι του δεν ήταν όλοι Έλληνες.
Τα ξένα στοιχεία (Σλάβοι η Αρμένιοι) ήταν πολύ πιο πολυάριθμα και πολύ πιο ισχυρά.
Κατά την Βυζαντινή περίοδο ο Ελληνισμός απλά επιβίωνε χωρίς εθνική υπόσταση, διωκόμενος ανηλεώς ως έθνος και ως πολιτισμός.

Η ανθρωπότητα ανά τους αιώνες βυθίστηκε πολλές φορές στο σκοτάδι της αμάθειας και της δεισιδαιμονίας από τους δυνάστες που την επιβουλεύονται.
Πάντοτε όμως το Φως που την βοηθά να αναγεννηθεί είναι ένα, κι αυτό είναι Ελληνικό!

πηγη ! ermionh.blogspot.gr  6 ΙΟΥΝΊΟΥ 2015

σ.σ. ΑΧ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ, ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ.. ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΡΕΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ “ΒΑΤΙΚΑΝΟ” ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΟΥΝ” ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΑΠΙΣΤΟΥΣ” ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΦΑΓΩΝ.. ΜΟΛΙΣ ΕΔΡΑΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΡΟΕΣ ΑΠΟ 99 ΧΩΡΕΣ).

ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ “ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ”. ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΔΙΑΙΡΟΥΝ.. ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΝΟΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΈΝΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ Η ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ “ΜΑΣΚΑ” ΤΟΥ “ΠΡΟΣΦΥΓΑ” “ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ”;;. ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥΣ “ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ” “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ”  ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΊΔΑ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε.

“ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ” ΔΟΛΙΩΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ “ΦΥΤΕΥΟΥΝ” ΝΟΜΟΤΥΠΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΟΥ, ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ ΔΙΑ ΤΡΟΜΟΥ. ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΦΟΠΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΞΑΝΑ. ΜΑΘΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΔΡΑΣΕ ΕΝΩΣΟΥ.. ΠΟΛΕΜΑ ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΟΥ.

Κάθε μετανάστης θα έχει δωρεάν οικία, ρεύμα,νερό,ίντερνετ, φορολογική ασυλία… ΕΣΥ;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σφαγη των Ελλήνων από το Βυζάντιο και την Εκκλησία! ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ πως εκχριστιανιστηκαν οι Ελληνες Διάβασε και φρίξε

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ- ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΠΑΡΟΧΕΣ- ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΚΟ ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ- &ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ…

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 5-10-2019

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕΣ…ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ;;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ 1-11-2019

ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 7-11-2019

Γ.Γ. ΣΥΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΟΙ ΜΚΟ ΚΑΙ Ο ΟΗΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΙΖΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 10-11-2019

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ SILICON VALLEY KAI EINAI ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 1996!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ… ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ …!!! BEST TV ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Η ΑΣΚΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ…

“Πρόσφυγας” άσυλο… Σας λένε ψέματα!

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ